בניית אתר חנות

Carolek

New member
בניית אתר חנות

שלום למקצוענים,

יש לי לקוח שכבר בניתי לו אתר חנות. בניתי לו אותם עם התוסף של joomla בשם hikashop אבל יש לציין שתוך כדי בניה הבנתי שזה לא הכי טוב לבניית חנות. עכשיו, הוא מעוניין בחנות נוסף ואשמח שתעזרו לי להחליט. אני שולטת טוב מאוד ב-joomla אבל אין לי בעיה ללמוד פלטפורמות אחרות אם צריך. האם אתם יודעים על רכיב חנות (בתשלום כמובן) שיהיה לי קל להתאים אותו לצרכים שלו ושלא דורש אחוזי מכירות או תשלום חודשי מלבד על תמיכה?
אשמח לעזרה.

תודה לעונים

FreeSoft

New member
מעניין מה יהיה ל IT לומר על זה....

ולעצם הענין - אני מקווה שכשאת מחפשת רכיב אינך מתכוונת לתוסף אחר עבור ג'ומלה, וורדפרס ושאר ירקות.

בבקשה - https://www.prestashop.com/

Carolek

New member
אתר חנות

אז הכוונה שלך שאני מבזבזת את הזמן שלי בלחפש במקום אחר?
זו החנות הכי טובה שיש?
אשמח שתרחיב קצת בהמלצה שלך.
תודה.

FreeSoft

New member
לא יודע מה זה "הכי טובה"

זו מערכת תחת רשיון gpl שכל מה שהיא יודעת לעשות זה להיות - חנות מקוונת. יש עוד שכמותה אך היא החביבה עלי.
זה הדמו של הצד הקדמי עם תבנית ברירת המחדל:
http://demo.prestashop.com/en/?view=front
וחשוב יותר זה המשרד האחורי (נדמה לי שתוכלי מכאן להבין את העוצמה שלה):
http://demo.prestashop.com/en/?view=back

כשתורידי ותתקיני תני איתות ואעביר לך את ה rtl.css

Carolek

New member
תודה רבה

החנות תהיה באנגלית אז ככה ש-rtl לא רלוונטי במקרה זה. אבל תודה על הרצון לעזור.
אבל זו מערכת עצמאית? כלומר לא כמו hikashop שמתלבשת על joomla?
אפשר לבנות פה את כל האתר, כולל דפים כמו אודות וכדומה? או שאפשר לחבר את זה לכל אתר שאבנה?
אתקין בסופ"ש ואבדוק אותה לעומק, בינתיים אשמח לתשובות מהניסיון שלך.
תודה.

FreeSoft

New member
לא מדובר בתוסף

אלא במערכת עצמאית והיא אינה בנויה לאתר תדמית.
מה שנהגתי לעשות זה להשאיר את ג'ומלה (חמדתי) כתדמית וליצור בתפריט לחצן לחנות שהוביל ל subdomain
נניח שהתדמית יושב על domain.com אז את החנות הייתי מתקין את החנות תחת shop.domain.com ובה יוצר תפריט "חזרה לאתר".

RoyceGracie

New member
התבנית ברירת מחדל הזו מאד דומה להרבה תבניות וורדפרס

שמבוססות על תוסף החנות WOOCOMMERCE

אני ממליץ לבדוק גם את הכיוון הזה מכיוון שיש המון המון מפתחים שמתעסקים עם זה, כך שיש המון כלים מוכנים וגם הרבה ידע באינטרנט

FreeSoft

New member
מה היתרונות

של woocommerce על hikashop או אם תרצה מה החסרונות של hikashop מול woocommerce?

RoyceGracie

New member
אני לא מספיק מכיר את hikashop כדי לומר

גם שווקומרס לא מושלמת. רק שהיא גדלה בקצב מאד מהיר ויש המון המון פלאגאינים שמתקינים על גביה שהופכים אותה למאד חכמה אם רוצים.

למרות שעדיין, לא הייתי עושה בה שימוש אם זה היה אתר ענק שאני צריך לסמוך עליו. לוורדפרס יש יותר מידי ניסיונות פריצה, יותר מידי תקלות שעולות לעיתים קרובות מידי, כל הפלאגאינים הללו לא עוברים בדיקות מספיקות והם פרצות אבטחה פוטנציאליים. גם שהכל נהיה מאד כבד מהר מאד. צריך שרת עם הרבה זיכרון זמין.

FreeSoft

New member
קראתי פעמיים

לא הצלחתי להבין איך אחרי הדברים הכנים שכתבת אתה ממליץ לה לנסות.

Carolek

New member
prestashop

הי,

חפרתי קצת בסופ"ש. אני חושבת שאני אלך על זה. אשמח אם מניסיון שלך תוכל לכתוב לי אם יש צורך בתוספים בתשלום, או שהתוספים המובנים ברכיב מספיקים ואין צורך יותר מדי להרחיב. ראיתי שיש המון תוספים והם עולים לא מעט, חשוב לי לדעת לפני שאני מגישה את הצעת המחיר. הלקוח לוחץ ואין לי יותר מדי זמן לניסויים וטעיה.
תודה רבה ושבוע נעים לכולם.

אודי181

New member
zen cart

אני בזמנו בחרתי במערכת zen cart שמתמחה בחנויות וירטואליות
ומבוססת על קוד פתוח.
כל מה שבניתי (קישור) נתקבל בחינם אבל דרש המון המון שעות עבודה כדי
להבין איך להתאים את הדברים לחנות (CSS, PHP, JS).
גם במערכת זן קארט יש אפשרות לקנות טמפלייטים ולשלם למומחים
שיבצעו עבורך את ההתקנה.
בהצלחה...

FreeSoft

New member
מודולים באמת יקרים

השאלה מה את צריכה? על איזה מודולים חשבת?
כעקרון החנות בנויה לעבוד מהקופסא גם ללא מודולים בתשלום. מודול זאפ למשל יושב ב git והוא ממתין בסבלנות שתורידי אותו : - )
https://github.com/yaniv14/zapexport
טרנזילה יכול לדרוש הוצאה אבל מעבר לזה השאר זה מותרות אולי פרט לתבנית פרימיום שאותה כן אמליץ לרכוש. אבל שוב - צריך לדעת מה רוצים - האם יש כוונה לסליקה בחנות או "רק" לביטקווין או פייאפל וכו'.

Carolek

New member
מודולים

לא חשבתי על משהו מיוחד, אבל חשוב לי שעל כל מוצר תהיה אפשרות לאופציות, והרבה. אם אתה אומר שזה בנוי לעבוד גם ללא המודולים, אז זה נשמע מעולה. אם ככה אפשר לרשום בהצעה שזה לא כולל רכיבים בתשלום ואז השמיים הם הגבול.
אשמח לקישור לתבניות פרמיום כדי להתרשם מהם ולבדוק עם הלקוח שלי למה הוא מתחבר.
אגב, אין כניסה ל-backend בקישור ששלחת. כנראה החליפו סיסמא.
תודה רבה!

Carolek

New member
תודה על הקישור

לגבי הלוגאין, זה מה שעשיתי, וזה לא עובד. בדקת שוב?

למעלה