בניית בית

Northone

New member
בניית בית

שלום, בשבוע הבא מתחילים לבנות בית. אני זוכר מימי בניית בית הוריי בילדותי שזרקו מטבעות כסף ליסודות. אשמח לשמוע מה יכול לתרום למזל בזמן הבניה. תודה

איל512

New member
אולי הקדוש יעזור לך בזה

תזמין את הקדוש שיעשה לך אווירה טובה בבית.. והאנרגיות החיוביות ישארו לעד.. תשאל אותו אם זה אפשרי....

SINFULLY SEXY

New member
כמה שנים אתה נשוי?

על כל שנה מטבע כסף אחד-אבל אים נשוי 13 שנים אז ליזרוק ליסודות 12 או 14 מטבעות-חברה שלי יפה אומרת לי בטלפון עכשיו להגיד לך ליזרוק ביפנים 18 מטבעות-חי ! היא אומרת שמוכרים מטבעות כסף בשוק הפישפשים ביפו-ולא חשוב הגודל של המטבעות-רק שבאמת יהיו כסף ולא סתם יעבדו עלייך... שיהיה ב
ל
החדש

איל512

New member
ואל תעז לזרוק סתם מטבע של 10 אגורות

עכשיו אני מבינה למה בסלון שבנינו בבית הקודם היו אין סוף בעיות.. נזילות מים.. בעיות בבידוד.. התקלפות הצבע.... הכל בגלל שזרקנו כולה 10 אגורות במקום מטבעות כסף חח.. מיאמוטו.. באמת שהיו אין ספור בעיות אני לא חושבת שתמצא לזה הסבר מדעי........

למה שלא תקרא לרב?../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif

רב יכול לבוא לברך את הבית החדש שיהיה בבית רק אושר ושימחה והצלחה ובריאות ופרנסה ואהבה ופיריון ומעשים טובים!!! רב לא לוקח כסף על ברכה אבל נהוג ליתרום קצת-סימלי כמה שאתה יכול ומרגיש מרצונך החופשי-בשביל בית הכנסת של כבוד הרב שתזמין לברך
יש ברכה מיוחדת להצלחה שאפשר לברך בית חדש ומתי שהבית יהיה בנוי תזמין את כבוד הרב שיברך עוד הפעם ושיתפלל עם מיניין בבית החדש לפחות פעם אחת זה ברכה לבית וסגולה למקום שרק טוב יהיה בתוכו
ותישמרו בבית החדש שבת רק טוב זה יביא לכם תנסו
מזל טוב לבית החדש ושרק טוב תיראו ממנו
ולא לשכוח ליקבוע מזוזות כשרות על המשקופים

אפשר גם לשחוט כבש../images/Emo57.gif

או תרנגולת להצלחה של הבית החדש צריך לישאול רב

miyamoto

New member
מה דעתך על פשוט בית ישן? ../images/Emo3.gif

התיאור די הולם...

miyamoto

New member
איל512, שמתי לב שכתבת "בנינו...

אותו", משמע שהוא חדש. אז עיינתי שוב בהודעה שלך, כתבת "נזילות מים.. בעיות בבידוד.. התקלפות הצבע", והמסקנה היחידה ההגיונית המתקבלת היא שפשוט הקבלן שעבדתם איתו (אולי יותר נכון להאשים את הפועלים) לא עשו בידוד כמו שצריך... הבידוד לא היה תקין, לכן היתה נזילה ולכן גם התקלף הצבע... (שמתי לב שבכל חדר בבית שיש בו מים שלא זורמים רק מברז רגיל הצבע מתקלף מהר יותר, אולי קשור ללחות באופן כללי או רק למים באופן ספציפי).

רסקול

New member
לא רק מטבעות כסף

למשל, את האויב שלך, הנורא ביותר, מומלץ לבצע בו "נוהל השתקת זקיף" ואז לשים אותו ביסודות. גלינו ומצינו שבעוד 20000 שנים, אם תדאג לכך שצאצאיך ישמרו על רישום גניאולוגי רציף, הם ירוויחו מליוני דולרים, כי ההוא בתוך היסודות יהיה מוצג ארכיאולוגי רב ערך. בכלל מומלץ לשים ביסודות סמלים המנבאים כל טוב, מבריחי שדים ומזיקים וגם ערפדים. בהצלחה

TAINTED SAINT

New member
לNorthone ברכות ../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

חושבני שלפני כל אמונה טפלה,חשוב שתבדוק אם הקבלן שבחרתה בו שיבנה את ביתך רשום בהתאחדות הקבלנים המורשים בישראל,אם יש לו מוניטין של קבלן הגון,אם יש לו המלצות מכאלו שבנה את בתיהם בעבר,ואל תסתפק בלקרא את ההמלצות,תתקשר אליהם ובקש לבקר אצלם ולראות את איכות עבודתו... [המלצות אפשר לזייף...אתה יודע,אחת כותב הגיס,אחת כותבת האמא,שתיים מהחברים בשכונה,שתיים מהשכנים שמשחקים קלפים ביחד כל שישי בערב,ואחת כתובה לבד,וכבר הגעתה לשבע המלצות..] כשתפגוש אותם,בקש מידע על איך הוא עמד בלוח הזמנים,אם היו עכובים,ואם כן למה?,מי הפועלים שלו...[אתה לא רוצה קבלן שכל העובדים שלו שב"חים מהשטחים...יתחילו עבודה,יעצרו,יגורשו...עכובים בבנייה...] אני מתאר לעצמי שכבר עשיתה "שעורי בית" ובדקתה את כל מה שכתבתי לך כאן לפני שחתמתה על חוזה עם הקבלן... ולענייננו,בארצות שונות ישנם מנהגים שונים הקשורים לתחילת בנייתו של בית חדש,מברכות שונות ומשונות של רופאי אליל בשבטים נדחים בפפואה-ניו גינאה,ובחלקים של אינדונזיה ופולינזיה,שגם שוחטים
על מנת להבטיח את עזרתן של רוחות אבותיהם בתחילת בנייתו של "longhouse" חדש,ועד לכמרים קאתולים בחלקים של אירופה ודרום אמריקה,הבאים להתפלל ולהזליף
קדושים על האדמה עלייה יבנה ה
החדש. אצלנו ביהדות קיימים גם מנהגים שונים ומשונים, מהשלכת מטבעות כסף [כדאי להשאר ולראות שבאמת יוצקים עליהן בטון....] גם מה שאלברט הציע איננו חריג...והפועלים והקבלן יתחילו את העבודה במשנה מרץ אם יהיו בין המשתתפים במנגל...מה עוד שהם ישחטו את הכבש לא פחות טוב משוחט מקצועי... אני מתנצל שלא הצלחתי למצא בספרייתי את הספר שחפשתי לייעץ לך בעזרתו-אני חושד שהלוותי אותו לידידה לפני כשנה והיא שכחה להחזירו,ועתה השעה מאוחרת מכדי שאתקשר אליה,לעומת זאת מצאתי ספר אחר ששכחתי לחלוטין מקיומו אצלי בספרייה "TOUCH WOOD" שחובר עיי קארול פוטר,אנציקלופדיה שלמה של אמונות טפלות,אינני יודע איך יכולתי לשכוח שיש לי את הספר, [לכל חברי הפורום
],לצערי לא מצאתי בפנים אמונות טפלות הקשורות לתחילת בניתו של בית חדש,אך לעומת זאת מצאתי רשימה שלמה של אמונות הקשורות למעבר לבית חדש [אני מקווה שאתה מעתיק ידידי...עכשיו כבר אחרי חצות..] 1.חייבים לשים בבית החדש מטאטא חדש,מלחיה משומשת[עם מלח],ככר לחם ומים,לפני המעבר של הדיירים החדשים לתוכו. 2.לעולם אל תעבור דירה לקומה נמוכה יותר באותו הבנין [לא תקף למקרה שלך,פטור מהעתקה]. 3.נחשב למזל רע במיוחד לעבור לבית חדש ביום שישי ! 4.לעבור לבית חדש ביום שבת,מזל רע שמשמעותו שלא תשאר לגור בבית החדש הרבה זמן.... 5.מזל רע להכנס לבית חדש דרך הדלת האחורית ! 6.מעבר לבית חדש ביום גשום מנבא הרבה צער ועצבות בבית החדש... 7.יש לעבור לבית החדש בזמן שהירח מתמלא,ולא להפך. 8.תמיד תשתמש במשהו משומש [ישן] מביתך הישן בבנית ביתך החדש,לדוגמא,קורות עץ או לבנים. [סוף סוף משהוא ששמושי לך במיידי !]. [אנא קח בחשבון שהספר נכתב באנגליה ומשקף אמונות אירופאיות\נוצריות\פאגניות,אינני יודע כמה אתה מאמין ביהדות,או בכל דת אחרת,מה שתחליט לאמץ ממה שתרגמתי הוא כבר עניינך הפרטי] שיהיה בהצלחה עם בניית ה
החדש
TAINTED SAINT

למעלה