בניית חנות

idana12

New member
בניית חנות

שלום שמי עידן אליה עם אני קונה חנות אז אני צריך לשדרג לפרמיום כל חודש או רק בחודש הראשון וגם מה בערך המחיר של חנות קטנה? בתודה עידן אליה

מדונה13

New member
טל תסבירי לי בבקשה למה התכוונת

הכרתי שם חברה מקסימה והיא שלחה לי מלתחה שלמה ופיאות ותכישיטים אז זה בעניין של ...אנשים מקסימים אני אשמח לעבוד ולקנות לה משהו גם איך שוכרים חנות בחשבון בסיסי? כלומר בלי כסף?

כדי לשכור חנות את צריכה כמובן לשלם דמי שכירות

כל שבוע או כל חודש או לפי מה שבעל המקום יחליט. לכי לקניונים וכאלה יש שם תמיד לפחות שטח אחד פנוי לשכירה.. בד"כ יש שלט שאפשר לשכור את החנות ובו רשום את כל המידע.

idana12

New member
שאלה

נגיד אני רוצה ליפתוח קזינו איפה אני קונה את המכונות של הקזינו ומה בערך המחיר שאני צריך לשכור לחודש ואיפה כדי לי ליפתוח כדי שאני ירוויח (איפה יש הרבה אנשים) בתודה עידן אליה

idana12

New member
שלום

יש לי את אותה שאלה רק שטל המוזרה אמרה לי לחפש באתר שלהם אבל מה לחפש באתר שלהם איזה מילת חיפוש טל לא ממש עזרת לי תיתני לי מילת חיפוש כי חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי כלום אז אולי תעזרי לי ותתני לי מילת חיפוש כדי שאני יחפש עם המילת חיפוש שתתני לי!!! את לא ספציפית תני לי מילה בבקשה עם את יודעת כי אני רוצה להתיל להיות בונה עולמות אבל אני לא יודע איך חיפשתי באתר שלהם ובבתי ספר... אז אולי שמישהו יעזור לי ואם יש למישהו מדריך בעיברית יותר טוב בבקשה תעזרו לי ואל תגידו לי חפש באתר שלהם כי חיפשתי ולא מצאתי אולי תיתנו לי מילת חיפוש לחפש באתר שלהם בתודה עידן אליה

שמע,

אם אף אחד לא עוזר לך כנראה שאף אחד פשוט לא יודע. אני לא ממש בעיניין של בנייה וזה אבל אני בטוחה שיש להם על זה משהו באתר. אם לא מצאת שם תנסה לשאול במשחק בעלי קזינו וכאלה.

למעלה