בניית מגדלים בתחילת רמב"ם-האם נכון???

lomeshane

New member
בניית מגדלים בתחילת רמב"ם-האם נכון???

לפני כחודשיים הציבה העירייה שלט התחילת רמב"ם על שינוי יעודי של השטח (בבנינים שליד בוק שופ דינה). שמעתי משכנים שהכוונה להרוס את המבנים הקטנים והחמודים ולבנות במקומם מגדלים. האם זה נכון? מה דעתכם? דעתי שזה משנה את הצביון הנעים של הסביבה, מוסיף עומס תנועה (להזכירכם- גם ככה קשה להכנס לרחוב בשעות מסויימות בגלל בי"ס מגד) זיהום אויר וכו' ...

אני אברר, בכייף.

אישית, אני לא אוהבת את הבניינים הקטנים הללו ומעדיפה בניינים גבוהים ואורבניים יותר על מאחוזה.

ש ק 1

New member
../images/Emo42.gifהנית מגדלים ברעננה../images/Emo29.gif

חלום בהקיץ הלוואי אין סיכוי ברעננה של היום אנו רק יכולים לחלום כי יתכן והגיעו ימות המשיח וכל אותם שאריות מעברה של רעננה (אשר איש אינו יודע מי הם היורשים של אותם בתים/מגרשים) ונראים כמו רחוב באחד הכפרים הערבים ואישאינו טורח לתקן לתחזק אותם יהרסו סוף סוף ובמקומם יקומו בנינים עם חניונים תת קרקעים ומתוקף החוק אף יזוזו לאחור ויהיו לנו מדרכות רחבות ואף ירחיבו את הכניסה לרחוב אכן חלום בלבד.

p a l o m a

New member
היי.. "המעברה" כפי שאת קוראת לה היא

משב רוח רענן .. והרבה יותר יפה ונעים לגור בסביבה של בניה נמוכה. רעננה היתה מיוחדת, ומאז שהתחילו לצמוח גושי בטון לגובה היא הופכת להיות כמו כל עיר אחרת בישראל או באמריקה.חבל שהיא לא נשארה כמו לפני 25 שנה. הבטיחו שלא יבנו לגובה... אז הבטיחו. חתימה טובה.

"גושי ביטון"?

רוב הבניה לגובה ברעננה נראית טוב. תראי את הבניה הגבוהה בסביבות פינת מכבי - הלוואי וכל אחוזה תראה ככה. מה שלא נראה טוב, לטעמי, באחוזה, הם דווקא רוב הבניינים של 3 קומות ומטה, שנראים רע מאוד, באיכות בניה ירודה ותחזוקה נוראית. הייתי שמחה לראות ברחובה הראשי של העיר בניינים אסתטיים גבוהים יותר המתוחזקים ע"י חברות אחזקה ולא ע"י השכנים.

למעלה