בניית מודלים לא סימטריים/פשוטים..

CozCoz

New member
בניית מודלים לא סימטריים/פשוטים..

שלום :] אני די חדש ב-3ds Max, ובעיקר יצרתי עד עכשיו דברים פשוטים, כמו תמונות נוף המכילות אדמה, מים, עצים מוזרים וכו'.. ואני מחפש כבר הרבה זמן מדריכים לבניית מודלים לא סימטריים/בסיסיים. ז"א כמו פנים של אנשים, חיות ועוד. בניית מודל כזה היא תוצאה של 'משחק' עם כל ה-modify של אובייקטים בסיסיים, או סוג של פעולה אחרת? תודה

eldarinn

New member
לא בטוח שהבנתי

עסקת עד עכשיו במודלים אורגניים שהם במובהק לא סימטריים ועכשיו אתה מחפש מדריכים למודלים כמו פנים של אנשים? עד כמה שידוע לי פנים יותר סימטריות מעצים למשל.

CozCoz

New member
^^" הכוונה שלי היא -

התכוונתי שממה בדיוק בונים (ממדלים) מודלים שלא בנויים על בסיס צורות סימטריות.. כמו בע"ח, פנים של אנשים, רהיטים וכו'. אלו דברים שאי אפשר ליצור בתוכנה מאובייקטים רגילים, כמו עיגול, ריבוע, פירמידה ושאר האובייקטים.. (אלא אם כן אני טועה) אז השאלה היא פשוט איך לדוגמה בונים דג או חיה אחרת וכו'.. יש מודל מסויים שאני צריך 'לשחק' איתו עד שתתקבל צורה כזאת, או שיש אפשרות אחרת?

CozCoz

New member
תודה, אבל לא בדיוק מה שאני מחפש..

אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק.. אבל אני 'בסה"כ' מעוניין ליצור כל מיני 'יצורים' מוזרים וחביבים כאלה.. והבעיה היא שהם צריכים להיות עגולים. אז איך אתם בונים את כל המודלים האלה? - יושבים ומחברים מלא עיגולים ? (או) - משתמשים בפתרון אחר - שאם יש אחד כזה, אני אשמח לדעת עליו. תודה :)

guyzi

New member
תנסה לחפש פה

זה אתר מעולה לתלת מימד עם מלא מדריכים גם למתחילים וגם למתקדמים, http://www.3dtotal.com/ תכנס למעלה ל- TOTURIALS ותבחר BEGGINERS יש שם דברים פשוטים ונחמדים כמו שידה, רובוט , שולחן וכל מיני שטויות. אחלה אתר

CozCoz

New member
תודה :)

מצאתי כבר כמה מדריכים חביבים. אני מקווה שאני אצליח להבין משם איך ליצור צורות מורכבות כמו שאני רוצה :] שוב תודה :)

מיכאל ג

New member
זאת *בדיוק* השיטה

ככה אני וכל אחד אחר בונים דמויות - editable poly. תצטרך לסמוך עלי. פשוט תעבוד לפי הטוטוריאל, הוא יתן לך את הכניסה לנושא, אח"כ תחפש טוטוריאל ספציפי לדמויות.

CozCoz

New member
אוקיי.. שאלה לגבי אחד הטוטוריאלים -

http://67.15.36.49/team/tutorials/hugechair/chair3_02.asp בבקשה ^^", שלב 76.. אין לי מושג איך הוא 'פיצל' את הקצוות לתשעה חלקים.. האנגלית שלו די לא מובנת (לאורך כל הטוטוריאל) והוא לא ממש מסביר על כ-ל דבר.. (אני משתמש במקס 7) תודה

nvh

New member
אם אתה רוצה הסברים טובים

לך לעזרה של מקס (תפריט Help. יש שם קובץ מדריכים, קובץ הסברים אודות כלים ועוד..)

למעלה