בניית מערכת יחסים בוגרת עם האחים/ות

ק ל א ו ס

New member
בניית מערכת יחסים בוגרת עם האחים/ות

מתוך עניין אישי בתהליך,ועם קריצה קטנה לתהליך ההתבגרות שעוברת המשפחה שלי,אני והאחיות שלי,הייתי רוצה לשמוע איך בונים בעצם מערכת יחסים בוגרת עם האחים והאחיות שלך,במובן הגילאי של המילה. זאת אומרת,כשמתחילים לעזוב את הבית וללכת כל אחד לדרכו,איך מייצרים פתאום קשר חדש,כזה שנבנה מתוך רצון להיות עם הבן אדם,ולא מכורח הנסיבות והמגורים המשותפים. סתם מתעניין לדעת,מניסיון של מי שיש לו כזה,או לפי דעתו של מי שמחזיק בכזו.

שאלה יפה ../images/Emo45.gif

אני חושבת שצריך פשוט להיפגש כמה שיותר, לדבר בטלפון, לעשות פעילות משפחתית קבועה למרות המעבר. אחותי הגדולה גרה בניו יורק ולמרות זאת אני קרובה יותר אליה מאשר לאחי שגר באותו בית, כי אומנם לא נפגשים כל יום ואפילו לא כל חודש, אלא כל חצי שנה כמעט אבל מדברות בטלפון, מסנג'ר, מיילים וכו'.

פלגיה

New member
זה נוצר מעצמו

בגלל שאתם עכשיו אנשים "מבוגרים" ויש לכם תחומי עניין אחרים. אפשר גם לעודד את זה - טלפון של "היי, מה נשמע", לקפוץ לבקר אותו (בעבודה/לימודים/צבא), לקבוע לכוס קפה ביחד. הגישה היא של "החבר/ה הכי טוב/ה" ומה שהייתם עושים איתו או איתה, סתם, בלי תירוץ, רק כי אתם אחים. עוד משהו שכדאי לדעתי - ללכת לבקר יחד את סבא וסבתא. ככה תופשים שתי ציפורים במכה אחת.

למעלה