בניית מערכת:(

בניית מערכת:(

שלום באוקטובר הקרוב אני מתחילה שנה ראשונה לתואר ראשון. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך אני בונה מערכת!!!!! ה 13.9 זה התאריך שבו אני אמורה לתת את המערכת הסופית ואין לי שמץ של מושג איך עושים את זה:(

abcd80

New member
אממ

באיזה חוגים את תלמדי? באתר בר אילן יש ספר מערכת שעות מעודכן לשנת תשס"ו ותחפשי שם לפי החוגים שלך רשום שם הכל מסודר קורסים לפי שנה א', שנה ב' וכך הלאה אז כמובן שמומלץ לך ללכת לפי הסדר אז תשבצי במערכת השעות שלך את הקורסים של שנה ראשונה - קורסים של החוג הראשי והמשני, קורסים של יהדות, אנגלית (תבדקי באיזו רמה את - בד"כ זה רשום בהודעת הקבלה שלך) וקורסים כלליים (אם המערכת לא עמוסה מדי אז כדאי לקחת קורס כללי אחד כדי להוריד מהעומס של השנים הבאות) וזה בגדול פחות או יותר מה שצריך לעשות. אז הכל מובן לך?
אגב רק לידיעה, אחרי שאת בונה מערכת משלך ובאה עם זה לאונברסיטה לא בטוח שיאשרו לך את הכל בגלל חוסר מקום בקורס וכו' אז יתנו לך קורסים חלופיים אז אין לך מה לדאוג ואגב למה לא ניסית את המערכת הממוחשבת באינטרנט ששם נרשמים לקורסים? זה מאוד יעיל.

היי

אז ככה. אני הולכת ללמוד תולדות ישראל ראשי ותנ"ך משני. הבעיה היא, שאני לא יודעת איזה קורסי יהדות הם חובה וכל מה שהולך שם ממש מבלבל אותי. מה גם שאני צריכה לבנות מערכת שתתאים לעבודה שלי שזה אומר שאני אצטרך לתת 2 משמרות ערב ואחת בוקר...ואני באמת מרגישה די אבודה בכל הנושא הזה...

ועוד משהו..

אין לי מושג כמה קורסים אני צריכה לקחת בסימסטר א' וכמה בב'...פשוט מבלבל נורא ומלחיץ..

shahare3

New member
יש לך שתי אופציות

1. לסמוך על המערכת, היא תוביל אותך ותוכלי לקחת רק את הקורסים שאת חייבת שנה א' + שאריות מסביב 2. יש יועצים באונ' שאת באה אליהם (פיזית) בשעה היעודה לך והם יעזרו אם לא תסתדרי

למעלה