בניית מתח אולמפי לילידם

בניית מתח אולמפי לילידם

הי אנחנו רוצים לבנות לבנות שלי מתח אולימפי לילדים - כמו מקבילים מדורגים - אבל אחד בשביל שיוכלו להתאמן בבית ולתרגל. את המבנה אין לי בעיה להכין. השאלה שלי היא לגבי המוט- ממה הוא עשוי? והאם יש מקום שאפשר לקנות רק את המוט...? אם נכין להם את המוט ממתכת או מוט עץ - האם זה יהיה מספיק (בשביל התחלה) או שזה יגרור בעיה ..?

איזה כיף לילדים!

מקבילים מדורגים אולימפיים (או מתח אולימפי) עשויים מחומר שנקרא פיברגלס. החומר מאפשר למתח גמישות מסויימת, שדרושה בתרגילים מורכבים. מתח באולם ספורט של בתי ספר עשוי מברזל רגיל, כמו גם מתחים בגני שעשועים. אפשר גם לבנות מעץ. בשלבים ראשוניים לא אמורה להיות שום בעיה. הילדים יהנו מאוד, ויחזקו בצורה משמעותית את חגורת הכתפיים שלהם וזו תהיה להם תרומה ליציבה נכונה לכל החיים, לכושר, למניעת בעיות גב וצוואר אפילו בגיל המבוגר, ישיבה ממושכת בכיתה, ואפילו יקל בפעילויות מוטוריות עדינה כמו כתיבה, ציור, משחקי לגו וכו'... מה שלדעתי כן חשוב להקפיד- שהסביבה תהיה בטוחה למשחק: קרקע רכה, כמו דשא או חול, או רצפה עם מזרן, גובה מתח לא גבוה מידיי, ושלא יהיו מכשולים בטווח קרוב- בייחוד מאחורה ומקדימה- אם מתנדנדים. כשתסיים, אתה מוזמן לצלם את המכשיר שבנית ולהעלות לפורום!

למעלה