בניית ציפורניים..

BeautyFan

New member
בניית ציפורניים..

ראיתי סרטון HOME MADE של בנייה ביוטיוב, וממש מתחשק לי! תהיתי לגבי האקריל...? היא השתמשה בערכה שהיא קנתה והיה בה הכל, כולל דבק ואבקה? לא יודעת מה בדיוק היה שם. תהיתי לגבי החומרים שצריך חוץ מציפורניים, דבק להדבקת הציפורניים ופצירה. אלו הדברים היחידים שאני יודעת, מכירה והבנתי. מה הם שאר הדברים, מה שמם בעברית תקינה? ואם ניתן למצוא בביוטיקייר/WOW? (מה אני מחפשת?) ושאלה נוספת, איזה לקים איכותיים אפשר לקנות, ואיפה במחירים שלא ירוששו אותי? יש לי של ביוטיקייר. (קניתי שלושה. 2 מהם היו מעולים והספיקה לי מריחה אחת! בשני 2מריחות. לק שלישי כלכך כלכך "חלש" שהעברתי 3 מריחות! ולמרות שהוא מתבייש, למחרת בבוקר אני מוצאת עליו שבלונות כאלה ואחרות.) יש לי אחד של WOW שהוא ממש דליל וגם הריח שלו נורא חזק. אני לא כלכך מרוצה. ויש לי של TOP BEAUTY, נמכרים בכל מקום בערך. מאוד זולים. חלקם סבירים, אני מניחה. תודה

איזה בנייה את רוצה לעשות? בטבילה?

אם כן את צריכה אבקת אקריל, דבק, מייבש דבק, טיפסים דבק לטיפסים, פצירות.. בטוח שכחתי איזה משהו.. אבל בכל מקרה אני לא ממליצה לך לעשות לבד..את יכולה לעשות לעצמך נזק. ובקשר ללקים אני אוהבת אסי, opi, קולור קלאב מצויינים וגם לא יקרים..

נופ ר

New member
אני למדתי את זה

וזה קשה מאוד ובטח שלעשות לעצמך אני כרגע עושה לעצמי ועדיין מאוד מתקשה להגיע למצב שהציפורניים מושלמות אני ראיתי את הסרטונים שאת מדברת עליהם ואף חיפשתי את הערכה הזאת באיביי, וכן יש באיביי. מה שקשה זה השיופים זה החלק הכי קשה וגם כואב אם מפספסים בנוסף צריך לעשות מילוי וזה קשה מאוד... אבל אם את מתעקשת, אני קניתי באיזה חנות בכפר סבא (אם תרצי לדעת איזו תגידי אני פשוט לא יודעת מאיפה את) טיפסים לבנים כמו שהיה ביו טוב, באותה חנות אפשר לקנות אבקה ונוזל, את צריכה גם 2-3 משייפים בדרגות שונות, וכמובן דבק ומכחול, אפשר למצוא מהסוג הזול- הטיפסים עלו לי משהו כמו 40 ש"ח ויש הרבה בחבילה. ופוט תעשי לפי ההוראות. את תצטרכי את המשייפים ותשייפי הרבה כי מי שלא מיומנת לא תדע למרוח את החומר בצורה נכונה. אבל אפשר ללמוד בכיף מיו טוב יש הרבה סרטונים של הבנייה עם הערכה שאת מדברת עליה.

BeautyFan

New member
כרגע חזרתי

מביוטיקייר ולא קניתי שום ערכות לציפורניים. בחיפושים באינטרנט ראיתי שהרבה ממליצות לא לעשות לבד. וקניתי היום לק אחד של אורלי. ראיתי אצל מישהי בבלוג שהיא רכשה סגול+שחור בצבע מאט כזה, שניהם ב"קולקציה", והם היחידים. מצאתי את הסגול, למזלי זכרתי את השם שלו גם! השחור לא מצאתי שם. אז הלק הראשון האיכותי שקניתי
והיו באפריל 2 ב10 על חברה ששכחתי את שמה כרגע (WET משהו, אאל"ט). אבל לא היו מגוון של צבעים, בכלל! ולא ידעתי אם הם איכותיים. אני כבר ממש רוצה להשתמש בסגול הזה! אני פשוט התאהבתי בו שראיתי אותו.
!! (מה לגבי החברה CHIC? אני רואה המון לקים שלהם! ומוכרים אותם בעיר ב10ש"ח, שזה סביר.) ותודה על התגובות
, אני בנתיים אוותר על הבנייה העצמית.

למעלה