בניית קמפר (קרוואן)- רישוי ? שינוי מבנה?

asafkk

New member
בניית קמפר (קרוואן)- רישוי ? שינוי מבנה?

פלוני מעוניין לבנות קמפר, על בסיס רכב מסחרי (משא אחוד) או רכב נוסעים (מיניבוס)., ואני מסייע לו. כך או כך, אני חושש כי מדובר, מבחינת משרד הרישוי, ב"שינוי מבנה". אני חושב כך, כי בקמפר שלי שהוא מקורי, רשום ברשיון "משא אחוד- מגורים". האם אכן מחייב שינוי מבנה במשרד הרישוי? במילים אחרות- אפשר לעבור טסט בלי בלבולי מוח עם רכב שברשיונו רשום "משא אחוד" ובפועל הוא קמפר? מישהו התנסה בתהליך של שינוי מבנה מ"משא אחוד" או מיניבוס ל"משא אחוד-מגורים" ויכול לתת טיפים? תודה, אסף.

samy30

New member
בנית קראוון

אסף שלום אני יודע את מרב התשובות בנושא בניתי כבר שלושה קראוונים במשך השנים אם אתה לא מבצע שינוי חיצוני נראה ברכב אין לך בעיה בטסט אבל ישנן סיבות אחרות למה כדאי לך לעשות שינוי מבנה וזה לא מסובך באם אתה רוצה אינפורמציה מפורטת אתה יכול להתקשר אלי בטלפון 0524897127 שמואל ממועדון הישראלי לקמפינג

asafkk

New member
במה זה כרוך?

קודם כל, טוב לדעת שזה אפשרי. מה הפרוצדורה ה"רשמית"? אישור מעבדה מוסמכת? בדיקה למושבים? לאן הולכים ומה עושים? תודה, אסף.

samy30

New member
קראוון שינו מבנה

אסף שלום סדר הפעולות לאישור שינוי מבנה לרכב שבסופו של דבר יקרא משא מגורים הוא זה. אחר שבניתה את הקראוון מידע אישי או שהתיעצתה עם מהנדס רכב או עם מי שיש לו ניסיון בבנית קראוונים אתה פונה למהנדס רכב(יש לי את הפרטים שלו) הוא מבצע שרטוט של הקארוון ומעביר למשרד התחבורה,דבר שחוסך לך ריצות לי זה עלה 500 שח אחרי שהמהנדס מודיע לך שעקרנית זה מאושר אתה ניגש למעבדה של הטכיון ובדיקה קצרה אתה יכול לגשת למשרד הרישוי גם שם אחרי שעברתה את הפרוצדורה שצינתי הם רק עוברים על המסמכים ומאשדים לך שינוי מבנה (כך זה היה אצלי) בהצלחה שמואל ממועדון הקמפינג הישראלי תכנס לאתר שלנו אולי תמצא שם עוד פרטים כתובת האתר israelcc.com

למעלה