בניםם זה דבר מרושעעעעע

מיטללל

New member
בניםם זה דבר מרושעעעעע

סתם. לא. אבל. תקשיבו... נכון בצריפין... אז שבאנו כל הבנות (שבוקרס או משרתות שם) שראו אותנו היו נחמדות נורא ואמרו דברים כמו: "תחזיקו מעמד","אל תתנו להן לשבור אתכן", זה עובר מהר וכאלה. ואילו הבנים ראו אותנו והצביעו וצחקו וקראו לנו חנוניות ועלובות ומושפלות... ובמסדר בלילה הם ישבו מול החלונות שלהם וצחקו עלינו. איך זה ? כאילו... למה הם היו כאלה (בלי יוצא מהכלל) פויות מרושעות והבנות ממש חביבות ? ושום מילה על המכיות שלו...

קטרפי

New member
זה בגלל ../images/Emo110.gif

הכול לחץ חברתי. מספיק שיש בבסיס כמה ערסים שמתחילים ליצעוק "כוסיות!" כול פעם שהם רואים בנות, וישר חצי מהבנים ניגררים אחוריהם.

ilana4ka

New member
כי הבנים פשוט אינפנטילים ומפגרים../images/Emo3.gif

בלי הכללות כמובן חח:) -לא לרצוח-

בצריפין?

אותם גברים שהולכים לצריפין, לרוב לא יכולים להגיע יותר רחוק מזה... נפלים, אם זה עוד בבה"ד 12, אז בכלל... תחשבי על זה, מה צריך להיות בצריפין? יש שם רק בסיסי הדרכה, הם לא יכלו להיות בגדוד או בסיס סגור, אז הם הפכו למדריכים/אפסנאים/ש"גים... בזה בטח יש המון כבוד
בכל אופן- אל תתיחסי אליהם, הם לא יכולים לעשות יותר מאשר לצחוק וברובם אין להם גם אוצר מילים מספיק בשביל זה....

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחח הייתה לי תחושה שזה ככה

בדיוק! בתאכל'ס הם הלוזרים פה וזה שהם צוחקים על הבנות גורם להם להרגיש טוב עם עצמם...... עזבי, תני להם את התענוג...... אח"כ שתיהי סדירה, נראה מי יצחק על מי.....

מיטללל

New member
זה לא כזה הזיז לי..

רק דמיינו את הסיטאוציה הבאה 23 אתן קופאות אבל קופאות מקור שתי המכיות ה #$^%*^# שלכן משגעות אותכן (תעשו ח', תעשו שתי טורים, כן המפקדת, לא המפקדת) אתן הרוגות מעייפות וכואב לכן. נורא. כל הגוף. וכמה בנים שגדולים ממכם אולי בשנה מסתכלים עליכן מהחלון וצוחקים וזורקים הערות... בהתחלה זה הצחיק אותי כי התרכזתי בהם :) אבל זה בתאכלס נורא עצבן. הם הגזימו. קופי מצריים :(

בואי אני אתן לך גם סיטואציה:

המפקדת:"דביר!!! תגיע לפה!!!" אני:"שניה" המפקדת:"אני אמרתי לך להגיע לפה, אז אתה תזיז ת'תחת שלך לפה ועכשיו!!!!" אני מדדה לכיוון:"תקשיבי לי טוב, אני גם גדול ממך בשנה ואני יודע את זה, אני נפלתי מקרבי בגלל שגילו שאני אסמטי, אני כבר בפז"ם של 3 חודשים בצבא ואם לא תרגיעי, זה יגיע לנציב קבילות חיילים!!!! חבל עליך!!! את אוהבת לטזז בנים... מחסור בגברים בבית?" המפקדת המומה, אני בריתוק 14 ימים- אבל את שלי אמרתי והיא לא העזה לדבר אלי ככה שוב

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח אז קוראים לך דביר....

טוב לדעת חחחחחחח ויפה מה שעשית למפקדת...... אבל לא חבל על ה-14 יום??

רשמתי את זה

בשאלון הראשון שהיה פה בפורום וגם בשאלון הזה, גם בניק הראשי שלי (MAX D) זה רשום בכרטיס... בכל אופן, בזמן הצבא אני הייתי בהתחלה בקרבי, תחשוב על זה שאתה לא יוצא פעם בשבוע הביתה, אתה אומר תודה אם זה פעם בשבועיים... 14 יום זה כלום... הייתי כמה חודשים בכלא על כל מיני דברים, בצבא- אם אתה רוצה לעשות מה שבא לך, אתה חייב להקריב קצת בהתחלה, כמה שבתות, כמה שמירות, כמה משפטים- בסופו של דבר יעדיפו שלא להתעסק איתך...

jessy19

New member
כי בנים אוהבים לרדת על אחרים...

הם מתבגרים מאוחר יותר מהבנות ולכן מתנהגים ככה. החוכמה היא לא לשים עליהם!!!

זה בגלל שהבנים מוציאים את כל

התסכולים והמרמורים שלהם בגלל ה - 3 שנות שירות. ובגלל שאנחנו עושות פחות , הם מנסים בכוח למרר גם את שלנו. בקיצור הם מקנאים בנו ובשירות "הקצר " יחסית שלנו!

מיטללל

New member
התעוררתי עכשיו

אני מרגישה שכל הצבא הזה סיוט רע.. ורחוק.. אבל ממש. אם לא היד.. אני מרגישה כאילו הכל רחוק ממני. איך אני אמורה לשוב לשם ?

בובה- קחי הכל בכייף...............

חמודה, אני הכי מבינה אותך בעולם.... את עוד בילית רק יומיים (התגייסת אתמול) אני גוייסתי ביום ב' בשבוע- משמע-היה לי שבוע שלם........ בסופו של דבר עוברים את ההלם בקו"ם.! ב ה צ ל ח ה !
תעשי חיים............פשוט הופכים הכל לצחוקים ומעבירים..........

זה סוג של

יש לי חבר שלא התגייס מזמן והוא היה בנאדם שמאוד אבל מאוד רצה להתגייס.. זה היה אחד הדברים הכי חשובים בשבילו... ועכשיו אחרי שהוא השיג את מה שהוא רצה, הוא סובל, אבל לא מוכן להודות בזה... לפחות לא כלפי בנות... ישבנו אצלו, היינו הוא, אני, שתי בחורות ועוד שלושה בחורים. כשישבנו הוא רק דיבר על כמה כיף לו בצבא והכל... אבל אחרי שירדנו רק הבנים למכולת להביא בירות, הוא התוודה ואמר שממש קשה לו, הוא סובל, הוא בוכה, וכו'... זה מסוג האנשים שלוקחים כ-מובן מאליו שבנות הן יותר חלשות אז אפשר כביכול לצחוק עליהן כשהן סובלות... כמובן שזה גם נותן להם כח לראות שהם כביכול מצליחים להתגבר על הקשיים והבנות יותר מתקשות... זה גורם להם להרגיש גאווה.

כן.. בנים יכולים להיות ממש עם מרושע

ברוכים הבאים לכיתה שלי! סיוט! הבנים שאת תיארת זה הבנים שבידיוק ככה מתנהגים אצלנו בכיתה. לא פחות ולא יותר.

למעלה