בנים, איזה מעפנים

בנים, איזה מעפנים../images/Emo70.gif

לפני כמה ימים הלכתי למרפאה. בזמן ההמתנה התחלתי לפטפט עם איזה חייל. היה נחמד. השיחה זרמה. ואז, כמובן, הוא ביקש את הטלפון שלי. לא יודעת מה קרה לי. כנראה זו בגלל תחושת המאס, אבל פשוט התעצבנתי עליו. אפילו הרמתי קצת את הקול:) למה אתם חייבים להתחיל עם כל אחת? בכל מצב? למה זה שהייתי טיפה נחמדה גרם לו ישר להתחיל איתי? איכסה.

קטרפי

New member
צ`מעי ../images/Emo110.gif

למה שלא ירצה להמשיך להיות איתך בקשר¿ תהיי בטוחה שאף אחד לא מתחיל עם כול אחת , אבל אם את אומרת שהיה נחמד והשיחה זרמה אז דווקא כן יש לו סיבה לראות בך חברה\ידידה פוטנציאלית, זה לא שהוא מתחיל לדבר איתך פתאום באמצע המרפאה ומבקש את ה
אחרי 2 וחצי משפטים אם את שואלת אותי לא היית צריכה להתעצבן

TheWhiteTigris

New member
את מתעצבנת

מזה שהתחילו איתך? את לסבית או משהו?... כי בנים, כשהם רואים מישהי שיש בה פוטנציאל הם יתחילו איתה (וזה הגיוני בהנחה שהם פנויים), ככה עובד העולם (וטוב שכך)

מיטללל

New member
לדעתי הגזמת-ובגדול!

שמעי אני מבינה אותך. זה לפעמים מעצבן שמתחילים איתך.. אבל את שפטת את הבחור לשווא ("מתחיל עם כל מי שזז" - מאיפה לך?) את בעצמך אומרת שהשיחה זרמה והיה נחמד... אני מרחמת על הבחור ומקווה שלא גרמת לו טראומה

seeyou

New member
סיפרת לרופא על המחלה שלך?../images/Emo8.gif

איפה שתלכי יש משיכה טבעית בין המינים ולא חשובבגיל, במקום-זמן-סטטוס חברתי... יש מיתקן חדש שאת יכולה להתקין-כמו במוניות- פנויה לקשר.... יוסי

ובנות הן לא מעפנות?

את כותבת: בזמן ההמתנה התחלתי לפטפט עם איזה חייל, זאת אומרת-היוזמה היא שלך! ואחר כך את כותבת: למה אתם חייבים להתחיל עם כל אחת? בכל מצב? אנחנו חייבים להתחיל?!? סליחה-מי התחיל?

keren888

New member
בלי עצבים!

אני לדוג' מאוד קרה לגברים... אני אם אנשים ידברו איתי אני אתדבר בצורה קרה רק בגלל שהזה גורם להם לפעמים לחשוב מעבר... אני לא מתיחסת לכל אחד... אפילו אנשים שאני מכירה (פנים או יצא לי פעם לדבר איתם אבל לא מש מכירה..) אני לא אדבר עד שהם לא יפנו אליי... וזה מרתיע גברים.. רק האמיצים מבינהם ממשיכים... ואלה הגברים הרציניים... כי לי אין כח למשחקים ואני מראה להם בזה שאני כזאת...תראי לא בסדר להרים את הקול אבל אני במכומך(מה שאני בד"כ עושה) זה עוקצת........ תכניסי לו קצת.. אבל בקטנה...לא להרים קול כי הוא יחשוב שאת כריזיומתית...חחח

למעלה