בנים איך עושים לכם את זה

בנים איך עושים לכם את זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך אני יכולה לענג את חבר שלי בלי לרדת לו ובלי לעשות לו ביד?

nigiti

New member
תגידי, את חיה במחשב שלך?

את פשוט מגיבה כל הזמן כבר איזה יום שלם... חוצמזה, לעשות ביד זה לא כזה נורא (זה נותן מין תחושת שליטה...) אבל חוץ מזה, נראה לי שכל מה שתעשי עם בנים, במיוחד שזה בלי בגדים- זה מענג אותם...

לא מאמי כואב לי הראש

וחבר שלי בעבודה .. ואני אמורה להיות איתו פשוט מתפוצץ לי הראשששששששששששששששששששששששששששששששששש וזהו בערך בגלל זה אני פה כבר הרבה זמן ותודה על ההסתלבטות חחחח

אבל סבבה הבנתי תרמז

אני לא רצויה בעינייך? תודה! אני יקח איזה שלוש כדורים וירד למיטה יו איזה כאבים כמו שלוש טנקים שמוחצים לי את הראש....... לילה טוב לכם אם אני יצליח להרדם בכלל

אנשובי

New member
דעתי (כאילו מישהו שאל אותי ../images/Emo3.gif)

זה לפחות מה שאני אוהב תמרחי איתו... אל תלכו ישר לחדירה תמזמזו יותר תימרחו אחד על השני באלגנים ושוב זה מה שאני אוהב אני לא יודע לגבי חבר שלך

זה בעייתי

הוא לא בתול אני כן הוא לא אוהב שאנחנו מתרחמנים טו מאץ' זה עושה לו כאב ביצים ותאמת אני מבינה אותו..

EverMan

New member
בולשיט , אין דבר יותר כיפי מלהתחרמן

עם מישהי ... זה כיפי לאללה...

זה כייפי לאללה גם אם זה למשך

יותר מכמה שעות? בלילה לפני שיצאנו.. כמה שעות בערך מ-8 ככה עד 12.. כשחזרנו בסביבות 4 וחצי לפנות בוקר מהמועדון עוד קצת עד 6 ככה ואז קמנו ב-9 וחצי ושוב עוד עד 2 בערך בצהריים זה לא יותר מידיי כבר? :) וואו זה היה יום מהאגדות.... חחח

EverMan

New member
ממש לא יותר מדי.

להפך - נשמה כיפי לאללה. בהתחלה שאתה יוצא עם מישהי , המשחקים האלה הם דבר כל כך כיפי. שרק מתנשקים כל הזמן ויש כאילו "טוהר" באוויר. להתנשק עם מישהו ולהתמזמז איתו 4 שעות לא נשמע דבר רע. גם לא 6 , וגם לא 24. שאתה אוהב מישהו אתה אוהב לגעת בו. אתה לא צריך לגמור. רק עצם המגע איתו והאושר שלהתנשק איתו - מספיק.

כן בדיוק אתמול הוא אמר ש

הרבה זמן לא היה לו משהו כזה.. משהו אמיתי אתמול היה באמת לילה מהאגדות אבל באמת מסכןןןןן אני מפתה אותו יותר מידיי ובסוף לא נותנת לו.. אבל מה לעשות יש לי את הקו האדום שאני פשוטלא עוברת..בכל אופן תודה! זזתי לישון אוץ' הראש..

MaD-d0g

New member
הממממ

אם את מתחרמנת איתו ולא עושה לו ביד או יורדת לו, או בקיצור, גורם לו לגמור, את פשוט גורמת לו להרגשה מעצבנת כזאת (חוץ מהכאב ביצים) כמו ששלום אסייג אומר, זה כמו לקחת ילד קטן ללונה פארק, ולומר לו "נכון אתה רואה את כל המתקנים
אז יופי... לא עולים עליהם.."

SYCHO

New member
לא ידעתי שמישהו אשקרא אוהב

להתמרח ולא ישר ללכת על זה...קבל ח"ח... עכשיו השקפתי השתנתה...לרוב חושבים שבגיל זה כל מה שמעניין תבנים זה מין...לא משנה ...לא קשור...

EverMan

New member
חחחחחחח , חמודה. ../images/Emo6.gif

בדיוק כמו שאצל בנות שדוחים את זה יותר זמן כך האורגזמה יותר חזקה - כך גם אצל בנים. ככל שהגירוי והפור-פליי יותר גדול - כך גם האורגזמה שלנו. כל הכיף בסקס להבדל מאוננות , זה האינטרקציה , המשחק בין בני הזוג , הנגיעות , התשוקה , ה"התמזמזות" תוך כדי ... ההנאה ההדתית. ללא כל זה ... שיעשו ביד. אין הבדל.

EverMan

New member
אנאלי , פרפר , רגיל ...

ויש את האנשים עם הסטיות של רגליים ..

למעלה