בנים, אני בחיים לא אבין אותם...

אקסיומה

New member
בנים, אני בחיים לא אבין אותם... ../images/Emo4.gif

מעניין איך זה שיש לך חבר כבר כמה שנים, שטוען שהוא אוהב אותך נורא, אבל הוא בוגד בך על ימין ועל שמאל רק כי יש לו בעיה להשאיר את הזין במכנסיים... (ד"א, הוא כבר לא חבר, הוא אקס.) מעניין אותי איך לעזאזל בן אדם מראה בך התעניינות במשך כמה חודשים ארוכים, מתקשר, שולח SMSים, מפרגן... ואז כשאתם סוף סוף נפגשים, הוא מנשק אותך ואח"כ משחק אותה שמוק קשה להשגה... מעניין אותי איך זה שלכל הבנים החמודים צמודה איזו חברה כונפה ושתלטנית, וכל הערסים העילגים למיניהם, הם אלו שנופלים על בנות נורמליות... תגובות, מישהו?

אקסיומה

New member
מקומות מוזרים?!

זהו, שממש לא. האמת היא שאני בקושי מסתובבת. רוב היום אני בכלל בעבודה...

חומדדד

את כנראה לא למדת להסתכל על האופי ולא על המראה החיצוני.... חוצמזה מי את חושבת שאת שתגדירי איזה אשה נורמאלית ואיזה כונפה?!?! חצופה

אקסיומה

New member
קחי אוויר... ../images/Emo6.gif

איפה כתבתי משהו על מראה חיצוני?? כונפה זה גם אופי, לא רק מראה. סתם בתור דוגמא- יש לי ידיד שיש לו חברה שממררת לו את החיים כבר שלוש שנים. היא לא מסכימה לו לדבר עם בנות, לא נותנת לו לצאת עם ידידות שלו (גם כשהם יחד) ועושה לו סצינות של בכי מכל שטות. הבן אדם דבוק לה לתחת, וזה עדיין לא מספק אותה... הוא נשאר איתה רק כי הוא מפחד שהיא תפגע בעצמה, אם הוא ייפרד ממנה. ממליצה לך לקרוא טוב דברים לפני שאת מחליטה לכנות אנשים חצופים, כי את די חצופה בעצמך... יום טוב.

starrywolf

New member
תשובה פשוטה...

הידיד שלך פשוט סמרטוט ! לצערי הרב יש לי 2 חברים שנמצאים באותו המצב, והם אנשים שתמיד אמרו: "כשתהיה לי בת-זוג אני לא אתן לה לכפות עליי את הדעות שלה ואני לא תמיד אעשה מה שהיא רוצה". זאת הבעיה כשאנשים פוחדים שאם הם לא יעשו מה שבת הזוג שלהם אומרת הם לא יקבלו סקס ! אז אם הידיד שלך אוהב להיות סמרטוט - תני לו להמשיך להיות עבד נרצע, אבל אם לא - שיעיף אותה ! אף אחד לא צריך להיות עם מישהו (או מישהי) מכפייה !

אקסיומה

New member
כן, זה ידוע לי...

הוא פשוט לא מוכן להודות בעובדה שהוא סמרטוט... איזה לילה יצאנו אני והוא סתם לשבת לדבר על כוס קפה באיזה מקום. פתאום הפלאפון שלו מתחיל לצלצל. שעה שאני שומעת את הרטט שלו עד שאני מעיזה לשאול מי המעצבן שמתקשר כ"כ הרבה ללא הפסקה. "חברה שלי" הוא עונה, ואז הוא מספר לי שהוא מפחד לענות כדי שהיא לא תשאל אותו איפה הוא ועם מי הוא נמצא. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..

Dark Muse

New member
זה גם מעניין למה בנות נוהגות גרוע

אני בן, ואני כלום ממה שרשמת, אז אולי הבעיה היא בבנים שאת מחפשת? ואז מה זה אומר עליך? 1+1 = 2

Paranoid Eyes

New member
אם כך אז מה זה אומר עליי?

בכל כלל יש יוצא מין הכלל גיא.. אבל היא צודקת וזה קורה הרבה, ובעניין הכוניפות שתלטניות עם בנים חמודים.. ומכוערים עם בחורות חמודות.. שמעו, חברה שלי הלכה עם אחיה ליריד חתונות כזה כי הוא די ג'יי... והכמות זוגות כאלה של כוניפות וחמודים שהם ראו שם... הייתה מדהימה. לכו תבינו...

אקסיומה

New member
אז אתה לא חלק מהסטטיסטיקה הזו...

ואני לא חושבת שאני מחפשת דברים מוגזמים ושהשאיפות שלי גבוהות מדי. אני בסך הכול מחפשת בן אדם שפוי ונחמד... ומשום מה, איך שלא יהיה, אני מצליחה להכיר רק כאלה שמחפשים להעביר את הזמן בכל מיני דרכים, ולא ממש בראש שלהם להתחיל משהו רציני, כך שלא נראה לי שהבעיה היא בי... ויפה שאתה יודע חשבון פשוט. אין הרבה כאלה... ולצערי, אני ממש לא צוחקת...

למעלה