בנים! אני לא מבינה אתכם!!!!

pain is MY love

New member
בנים! אני לא מבינה אתכם!!!!

יצאתי אתמול עם חברה שלי ועוד שני בנים. באיזשהו שלב הצטרפה אלינו בחורינה נוספת שאחד הבחורים הכיר אני חייבת לציין (ואל תשפטו אותי על סמך המילים האלה) שהבחורה הייתה מכוערת ת-ח-ת פשוט יצור!!!! והבחור דווקא היה מתוק להפליא.... בכל מקרה מסתבר שהוא התחיל איתה פעם כשהוא היה ממש שיכור והוא לא זכר איך היא נראית חחחח בקיצור הוא היה מת להיפטר ממנה מתחילת הערב ואני שמתי לב שהוא שתה כמויות עצומות של אלכוהול רק כדי לטשטש את המראה שלה בעיניו חחח אחרי כל המאמצים האלה ואחרי 3-4 שעות שכולנו היינו צריכים לסבול את זיו פניה הלא כל כך מאירים... חזרנו הביתה כולנו באותו אוטו.... והפלא ופלא... הבחור והקופה חזרו ביחד לבית שלו!!!! אפילו שהם גרים מרחק של כמעט שעה נסיעה אחד מהשני.... ואני שואלת. מה קורה פה?!??!?!??!?! קצת ציצים וכמה בקבוקי בירה ואתם מאבדים את הצפון?! מה נסגר איתו?! הוא ראה שהוא לא נמשך אליה. הוא הבין שהוא טעה כשהוא חשב ששווה להיפגש איתה. אז למה הוא מוכן לסבול אותה אצלו בבית עד אור הבוקר?! לפעמים אני מממממש לא מבינה אתכם....

Cobe1982

New member
חחחח...

מישהו הולך להתעורר עם האנג-אובר, ולא של אלכוהול... אין כמו הרגשת `רבי שמעון בר יוחאי, תגידו לי שלא עשיתי את הדבר הזה בלילה...!`, כדי לגמול אותך מסקס ואלכוהול... חחחח... וזה מזכיר לי את הפתגם הרוסי: "אין בחורה יותר מדי מכוערת, יש בחור לא מספיק שיכור!"... חחחחח...

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחח

הרגת אותי עם התפילה שלך! ובאמת "אין דבר כזה בחורה לא יפה יש לי מספיק וודקה!" אבל בחיי... גם אם הייתי שותה ליטר וודקה ואחר כך שוברת לעצמי את הבקבוק על הראש היא עדיין הייתה נראית מכוערת! זה לא עניין של אלכוהול, זה עניין של טימטום!

cold fire1

New member
חח יש משפט שאומר

"זה לא שיש יותר מידי נשים מכוערות, פשוט אין מספק וודקה..."

pain is MY love

New member
אבל שוב

זה לא שהוא לא שתה יותר מדיי הוא פשוט הכניס אליו הביתה בחורה שהוא כל הערב ניסה להעיף.... מה הקטע?!

חחחחחחחחח

יש הרבה בחורים כאלו.. אני זוכר מלא משפטים של ילדים שלמדתי איתם בתיכון, דברים כמו "וואי תראה את זאתי, יש לה פרצוף תחת אבל גוף שווה". ואז השני היה אומר "עזוב אותך הפרצוף, שים לה כרית על הראש ונגמר הסיפור". או דבר כמו "מזה משנה איך היא נראית, היא בחורה סטיירטית ויש לה חורים." ככה זה.. בנים כאלו יזיינו כל דבר שהם יצליחו להכניס לתוכו את המה שמו... ולצערי גם יש הרבה כאלו בנים

pain is MY love

New member
חחחחחחחח ראסמי

אוף! זה הורס הכל! בשביל מה בנות טורחות לעשות דיאטות ולטפח את עצמן וכל השטויות האלה אם בסופו של דבר בשביל להשיג בחור מספיק רק להביא לו כוסית וודקה ולכבות את האור?....

מיטללל

New member
מההה

בנות שעושות משו בשביל עצמן? בשביל ההרגשה האישית שלהן?! באיזה עולם אתה חי ?

Cobe1982

New member
תראו...

אורי- אתה לא יכול לומר שיש יותר מדי בנים כאלה. בנים כאלה הם עם יקר- תצא עם חבר כזה, תתחילו עם שתי בנות, ולא תהיה לו שום בעיה לקחת את המכוערת ולהשאיר לך את הכוסית... פיין- למה אתן טורחות? כי יש כמה בנים שלא רואים את זה ככה. הפלא ופלא, הבנים שמוכנים להתפשר הם בד"כ אלה שלא מסוגלים להשיג מישהי יותר שווה, ולפיכך, אלה המחפשים בנות מטופחות, הם בד"כ הבנים ששווה לך להשקיע בשבילם (כמוני למשל :))... אז תמשיכי להיות יפה ולחורר את עצמך, בסוף זה ישתלם! זהו.

הגזמת...

"עם יקר?" זאת כבר אשליה אמרתי שהם מוכנים להסתפק ברף נמוך של יופי לא אמרתי שהם יעדיפו כיעור על יופי אם יהיה להם סיכוי לתפוס את הכוסית אז הם ילכו על הכוסית

Cobe1982

New member
אל תשכח שהמסתפקים הם בד"כ אלה שאין

להם סיכוי עם הכוסיות. וגם המיעוט, אלה שפשוט לא אכפת להם, יהיו מספיק חבריים כדי לפנות לך את הדרך, פשוט כי זה לא משנה. והכי חשוב- יש מי שמספק את הבנות שאתה פשוט לא רוצה לחשוב שמסתובבות להן חופשי כשהן חרמניות... זו עבודת קודש..

pain is MY love

New member
זה לא נכון

אני לא חושבת שהוא לא יכל להשיג לו מישהי יותר טובה (הלווווווו אני הייתי שם מטר ממנו עם חצאית מיני!!!!
) והוא גם נראה מעולה אז אני בטוחה שהוא יכול להשיג כוסית. מה שלא הבנתי זה למה הוא החליט אחרי הכל ללכת לזיין את המכוערת אם הוא לא נמשך אליה בכלל! מה הקטע?

Cobe1982

New member
המממ..

אולי האלכוהול דפק לו את כושר השיפוט.. מאותה סיבה, אולי הוא לא היה מסוגל לעשות איתך שומדבר באותו רגע נתון. עוד שני דברים- א. זה שהוא נראה מעולה לא אומר שהוא מוצלח עם בנות. יכול להיות שיש לו אגו בקנטים. ב. זה רק מוכיח את זה שהאנשים האלה הם אנשים חשובים במערכת האקולוגית של בנים-בנות: הם גם נותנים תקווה לבנות שלא שפר מזלן, וגם מורידים את התחרות הקשה על הבנות היפות.. אגב, אולי, למרות שאת כוסית בלבוש מינימלי, או אפילו בגלל זה, הוא נמשך דווקא אל המכוערת? ועוד משהו- אולי הוא רצה אותך, לכן הוא ניסה לנפנף אותה, אבל ראה שהוא לא מצליח לנפנף אותה, ואולי גם לא הראית לו שאת מעוניינת, ולכן הוא נאלץ להסתפק בה בחרמנותו כי רבה...? הא? הא?

pain is MY love

New member
זה הרבה יותר מסובך מזה...

חצי מהערב הוא בכלל ניסה לשכנע אותי שזאת בת דודה שלו חחחחח אבל עזוב בשורה התחתונה- ההפסד כולו שלו!

cold fire1

New member
חחחח לא בדיוק..

כאילו.. זה ברור שבן יעדיף כוסית שמטפחת את עצמה מאשר את הגרסא הנשית ליאסר ערפת.. או לאיזה קובבה.. למרות שבעניין הקובבות יש כאלה שיגידו שלך שלהיות עם שמנה זה כמו עם שלושה רזות אבל ביחד... :D

למעלה