בנים, אתם רציניים??

בנים, אתם רציניים??

בתקופה האחרונה אני שמה לב לתופעה מאוד מוזרה ... כבר אי אפשר לדעת מי רציני!!! לפעמים נדמה שכולם מחפשים רק סקס לא משמעותי... בזמן האחרון קורה לי הרבה שפשוט כל הרמזים מהמין השני מובילים לסקס! אני בעד לזרום מה שיבוא- יבוא (קשר/סקס/אין חיבור וכו). אבל זה כנראה ככה רק אצלי, כי המין השני חושב על דבר אחד.. וזה מרתיע אותי!!!! אני אישית לא סובלת שמתכננים מראש "רגעים אינטימיים", זה גורם לי להתרחק ולהרתע מאותו בן אדם. לדוגמא לא מזמן יצאתי עם מישהו, די חמוד שהכל זרם יפה (היינו ידידים פעם והחזרנו את הקשר), התנשקנו הכל טוב ויפה והוא הציע לי לצאת איתו אחרי זה הייתי אצלו והוא ניסה להשכיב אותי, התנגדתי. לפני כמה זמן הייתי קרוב לאיפה שהוא גר ולא יצא לי לראות אותו מרוב דברים שהיו לי, הוא אמר שיעני אפצה אותו, אמרתי אין בעיה תקבל נשיקה, ואז קיבלתי את הרמז "יותר מנשיקה...". וזה פשוט הרתיע אותי אין לי חשק כבר לראות אותו. גם אצלכם זה ככה??? מה הייתם עושים במצב כזה?? אה, ויש עוד כאלה הוא לא היחיד
איפה הגברים הרציניים נעלמו???

d e m o sthenes

New member
בניגוד מוחלט למאמר שלי ,,,,

אני בהחלט יכול להגיד על עצמי, שכן אני רציני. אני בהחלט מעוניים במישהי לקשר רציני. כמובן שאני צריך לרצות את הבחורה והיא צריכה למצוא חן בעיניי, להשכיב אני רוצה את אלו שאני כביכול "מתפשר" עליהן.

גם הרציניים לקשר רציני

היו לא רציניים באיזשהו שלב. ואם אני מתרחקת (נרתעת) אז זה לגמרי רוב הזמן (אולי לא נתתי עוד סיכויים
). למרות שעשכיו אני כן מביאה סיכוי למישהו כזה.. שיתאמץ!!!

Cobe Anan

New member
מצטער, אבל יש לי הסבר הגיוני..

בחורים רציניים נוטים להיות תפוסים בקשרים רציניים לאורך זמן.. זאת הסיבה שאת לא מוצאת הרבה כאלה ב``שוק החופשי``...

אני לא רגיל...

אבל אני אעיד על עצמי - אני מחפש קשר רציני בלבד, ואהבה אמיתית וכנה היא בשבילי תנאי מקדים לסקס. כך שישנם גם כאלה וגם כאלה, צריך רק לדעת להבחין. שדונת, אולי בנים בתולים ימצאו חן בעיניך?

אני למשל...

מהסיבה הפשוטה ששום קשר שהייתי בו לא החזיק מעמד הרבה זמן ולא התפתח עד הסוף. בגילי זה אולי נדיר יחסית אבל בגילך יש עוד המון כאלה.

../images/Emo140.gifמורידה בפניך את הכובע!!!

יפה .. באמת נדיר!! כל הכבוד!
בגילי? זה גם מאוד נדיר.. (בת 19) אבל אני לא מחפשת בנים בגילי...הכרתי אחד כזה לפני כמה זמן וזה ילד,סורי.(וכמה מהפורום שיודעים את הסיפור יעידו על זה
)

מיטללל

New member
זה מוזר

בדיוק היום חברה אמרה לי דברים דומים, בעודה בשיא הבאסה... אני אגיד לך מה שאמרתי לה- הכי חשוב - אל תתפשרי על קשר בכלל או בחור בפרט שזה לא בדיוק מה שאת רוצה. עדיין יש זכר או שניים שמחפשים משהו מעבר ל"מין חסר משמעות" זה יגיע... (לחברה שלי החלטתי לשדך מישהו, אם בא לך אני יכולה לעשות מאמץ, דברי איתי
)

זכוכיות

New member
אני מאמינה...

שבחור שבאמת ירצה אותך, באמת יתפס עליך- גם יהיה "רציני". היו לי סטוצים/ קשרים מיניים בחיי, אלו היו פשוט בחורים שלא רציתי ליותר מזה, שהתאימו לי באותו הרגע אבל לא הרעידו לי את העולם, עם אלה שכן רציתי- הייתי.

חחח מיטל ../images/Emo6.gif

זכוכית את צודקת. אבל דיברתי על התופעה שפשוט קשה למצוא עכשיו "רציניים".

RVD18

New member
לא כולם כאלה

לא קל למצוא ויכול להיות שבזמן האחרון נתקלת בהרבה כאלה..אבל לא כולם ככה (בדוק
) ויש גם בנות כאלה... את תמצאי מישהו, אל תדאגי

eithancambridge

New member
כמובן, שהוא לא היחיד.

אבל הוא גם לא הכלל. יש ילדים שעדיין לא התבגרו, לחלק זה לוקח 16 שנים, לחלק 30, לי זה לקח 20. אל תתני לתפוח רקוב אחד (גם לא למאה) להרוס לך את הציפיות.

Dark Muse

New member
אני גבר רציני

סתם, לא יודע... מה את מחפשת בגבר רציני? לא סתם סקס? יש הרבה כאלה, כנראה שהידיד הזה שלך פשוט שמוק. תמצאי את הגברים הנכונים ותדעי איפה הם

הפכתם את זה לבעיה קשה שלי...חחח

אני רק סיפרתי על תופעה והבאתי דוגמא!!!! ורק אמרתי שהיום בתקופה הזאת זה יותר קשה למצוא גבר רציני מאשר פעם.. והידיד הזה שמוק זה ידוע גם לי, היום המשיך את השיחה והבנתי גם עד כמה.

Dark Muse

New member
כי רוב הנשים נמשכות לגברים מטומטמים

זה ידוע, תופעה קשה. לפחות הבנת על ידידך מה הוא, לפני המעשה ולא אחריו

mandanah

New member
בנות, זה מאוד פשוט....

כשאנו נתקלים במישהי שהיא ה"אחת" אין לנו שום בעיה להפוך לרציניים ואף יותר מזה הבעיה שאתן רוצות להפוך כל קשר ל"רציני" שכן אז יש "הצדקה" לסקס אך בעצם אתן דומות לנו יותר משאתן אוהבות לחשוב, ואם החברה הייתה נותנת לכן לגיטימציה הייתן מזדיינות כם אתן חופשי עד שפוגשות את ה:אחד". אז העצה שלי היא: תהנו מהחיים ואל תדפקו חשבון

למעלה