בנים, בנות וקניות...

• פותח הנושא g a z
  • פורסם בתאריך

g a z

New member
בנים, בנות וקניות...

נניח שראיתם קולקציה ממש יפה של בגדים באיזו חנות. המוכרים הם בני המין השני, בתאי המדידה אין מראות, הן ממוקמות מחוץ לתאים, לא באמצע החנות, אבל אתם בהחלט לא יכולים לעמוד לבד מול המראה ולהתבונן בעצמכם מבלי שעיניים אחרות יעשו זאת במקביל גם הן. זה יפריע לכם לעשות את הקניה או שתקנו כאילו אין מחר? רק קצת רקע- היום עשיתי שופינג שחיכיתי לו הרבה זמן. בחנות הראשונה שנכנסתי אליה יש דברים שכבר מזמן רציתי. המוכרים היו בעיקר בנים, לפחות אלו שנגשו אליי.. אישית זה מאוד מביך אותי ולא נעים לי שבנים מציאים לי פרטי לבוש ומנסים לשכנע אותי למדוד. לא יודעת למה, ככה. המראות בחנות הזו, באופן עקבי יש לומר, גדולות וממוקמות מחוץ לתאים במקום שכולם מסתובבים בו. היום היה לי מצברוח לקניות, אז לא ישר הסתובבתי והמשכתי הלאה, אלא מדדתי כמות נכבדת של בגדים (לא שקניתי שם בסוף, אבל ניסיתי...). ביום אחר, תוך רגע הייתי עושה "אחורה פנה", ולא מודדת אף לא פריט אחד. זה מצעבן אותי! מילא עניין בני המין השני, אבל הקטע של המראות ממש מפריע לי. במיוחד כשבאותה רשת מוכרים גם בגדי-ים. איך לעזעזאל אני אמורה למדוד ככה!? איפה פה ההגיון וההתחשבות בלקוח? ולמה תמיד המוכרים/ות חייבים להכנס לי לוריד?! < אתם יכולים להגיד לי להתחדש. עכשו יהיה לי כיף להתלבש
>

g a z

New member
'סדר.. ../images/Emo13.gif מה שלומך? <חג שמח!../images/Emo140.gif>

ChilD SouL

New member
עזבי חנות בגדים...

פעם נכנסתי לחנות הלבשה תחתונה לקנות כמה חזיות והיו שם 2 גברים. אחת הקופאי ואחד המוכר. "איזו מידה את צריכה
נראה לי שאת..."
, אבל אני מכירה ת'מידה שלי - ברוך השם.
תנסי לקנות בחנות כזאת חזיה. סתם לא נעים ומשעשע, אבל הצלחתי.
תתחדשי.

L y c a n

New member
את יודעת איך זה עיצבן אותם,

שמדדת כל כך הרבה ולא קנית בסוף?
תתחדשי

g a z

New member
../images/Emo6.gif כן..

היה לי קצת לא נעים מהמוכר שהציע לי כל כך הרבה בגדים.. הוא כזה חתיך!!!!!

d e m o sthenes

New member
לדעתי יש משהו מסויים במה שאמרת.

לא הכי כיף שכל שנייה באים ומציקים לך וסתם מנסים למכור לך סחורה. מהבחינה של המראות בחוץ כנראה שבגלל שאני בן אז לא כל כך אפכת לי מי המוכר בן או בת.

d e m o sthenes

New member
חחחחח, לא. לא לזה התכוונתי. ../images/Emo13.gif

פשוט באמת שלא מפריע לי מי בא לייעץ. בכל מקרה אני אחליט מה שאני ארגיש שטוב בשבילי.

ChilD SouL

New member
ת'כלס... אבל זה מעיק לפנים...

רואים לקוח נכנס ועושים עליו אמבוש מכל הצדדים ומתעלקים כמו עלוקה.

T a u r u s

New member
תתחדשי! ../images/Emo13.gif

אני שונא לחפש פרטי לבוש ו/או למדוד אותם. זה לא קשור אם זה מולי בחור או בחורה, או אם המראות נמצאות בפנים או בחוץ... ואני עוד אובססיבי שהתאים יהיו סגורים...

ChilD SouL

New member
גם אני ככה...

אני שונאת שופינג. זה מייגע, ובסוף קונים יותר ממה שצריך. לגבי התאים - אני תמיד בודקת אם הם ננעלים ואי אפשר לפתוח אותם מבחוץ ורק מבפנים. היו לי פעמים לא נעימים שגברים פתחו לי ת'תא ו...לא הייתי עם יותר מדיי לבוש.

T a u r u s

New member
זה מעולה לשנוא שופינג! ../images/Emo45.gif

קרה לי משהו יותר מעניין... נכנסתי לתא מדידה עם ג'ינס וחולצה, הורדתי את הבגדים שלי, לבשתי את הדברים שרציתי למדוד, הורדתי אותם כי הג'ינס היה קטן, ואז גיליתי שהבגדים שלי לא איפה ששמתי אותם! אני סתם תליתי אותם על הדלת, ואחת העובדות לקחה "להחזיר" אותם למדף... ואז יצאתי לחפש את הבגדים שלי! בלי מכנסיים!

g a z

New member
../images/Emo6.gif

איזה פאדיחו אם הבגדים שמדדת היו קטנים ולא היה לך עם מה לצאת?!

g a z

New member
../images/Emo9.gif

איזה פאדיחות אם אני מגיבה למישהו הלא נכון ושוכחת אות...

g a z

New member
../images/Emo4.gif

לא ניסיתי להשוות, או אפילו להציג את העניין כבעיה שלי. חלילה. בסך הכל העליתי סוגיה לדיון. אין לי מושג למה מצלצל לי טון זלזול או לעג מהמילים שלך...

למעלה