בנים , בנות - לבד!H-(

• פותח הנושא E.Z
  • פורסם בתאריך

E.Z

New member
בנים , בנות - לבד!H-(

פורום וידויים! - נשמע נחמד ו... אך אך אך מה יהיה איתי מה?!... נעים מאד אני מר לבד , ולא מתוך בחירה פשוט ככה - אני כה משתוקק לקשר עם בחורה - קשר שלעולם לא היה לי , כנראה שגם לא . אני לא מושך חיצונית ובנות תודו הדבר הראשון שמושך אותכן זו חיצוניות (רוחב גובה תחת ועוד) ורק אחר כך הפנימיות , רוצה לומר אם תכירו משהו חתיך אבל טמבל מושלם יש סיכוי טוב יותר שתזרקו אותו מאשר גבר שיכיר משהי כוסית אך טיפשה וישאר איתה רק בגלל איך שהיא נראית. עולם קשה (תלוי באיזה הקשר) וזה נכון תמיד .

Dovsha

New member
מצטערת לאכזב....

לא שיש לי דרך להוכיח לך אבל הדבר האחרון שמשנה לי אצל בן אדם זה המראה החיצוני.

naknik

New member
חבל שאין עוד כמוך

יכול להיות אבל באמת שאני לא יודע ... יש הרבה אנשים בעולם , אולי יותר מדי ולא שאני מכיר את כולם , אפילו לא קמצוץ מהם דובשה , או שאולי דובשנית אפילו דיבשה תהיי אבל את לא היחידה והרבה אנשים בעולם מייחסים למראה חשיבות כזאת או אחרת וכאן מאחורי סוג של מסיכה יש דברים שיותר קל להגיד אבל יותר קשה להאמין ויש את אלה שרוצים ושם ההבדלים באים לידי ביטוי ... אני לעיתים מקבל תגובות מקצה עד קצה ככה שאין לי מושג איך האנשים חושבים ולכן זה לא משנה כל כך מה שהם חושבים כי תמיד יהיו את אלה שיחשבו אחרת אני ממקם את עצמי באמצע (אף על פי שהיכן שהוא אמרתי שזה לא המקום בו להיות) והמנטרה שלי כיום זה שאני לא מושלם והנה באמת זה בא לידי ביטוי ... שוב אני נסחף ... טוב אז אקטע את עצמי לפני שאגלוש לפסים לא ברורים .. נקניק אגב דובשה באמת יש אנשים בעולם שהיה נחמד אם היו יותר מהם בנתיים אני מכיר אחד ... ואת , אותך אני עדיין לא שולל... :))

PoshKale

New member
מסקנות פזיזות...

דרך המסך קל מאוד לראות דברים בצורה אחרת...הכל הולך לפי הדמיון....אתה קורא משהו שנראה לך כל כך ברור.... אבל למעשה האדם שכתב זאת התכוון למשהו אחר... אתה קורא משהו אתה קורא אותו בנימה שאתה בוחר...או איך שזה מסתדר לך בראש.... 80 אחוז [אם לא יותר] מהדברים פה מזויפים, אתה לעולם לא תוכל לדעת איך היא\הוא במציאות עד לרגע שתעביר איתה\איתו זמן....במציאות...

naknik

New member
תראה מר בחור...

לא יודע מה עם השאר פה בפורום אני פה לא בשביל שום דבר מיוחד עד להודעה חדשה אני יושב פה קורא הרבה מגיב קצת פחות ולעיתים מרגיש יותר מזוייף בחיים האמיחיים ולגבי לתרגם את המחשבות למילים, אני עוד לא מקצוען בזה אז ברור שיש הרבה שטויות שנכנסות בינות לכווונות האמיתיות (לפחות אצלי) ובנוגע ללראות מישהו/מישהי במציאות זה לזה השלכות כי בסופו של דבר המראה כן משחק תפקיד (דבר ששכחתי לומר מקודם) ואז הרושם שהיה עד אז מקבל תפנית אלא אם כן ממש לא משנה לך אבל אני לא מכיר כאלה אנשים אז זה מה שאני חושב על זה .. נקניק

קרני

New member
מילים, כוונות ועוד קצת מילים...

פושקלה, די היה מעליב לקרוא, שאתה חושב כי 80 אחוז מהדברים הנכתבים כאן הם לא אמיתיים... די מזלזל באנשים שיושבים וכותבים כאן. אני מסכימה כי לעיתים אתה כותב משהו בנימה מסויימת שמתנגנת אצלך בראש, והאחר קורא את זה בנימה אחרת לגמרי המתאימה יותר לעולם הניגונים שלו... אלו דברים שקורים גם בווקאלי ולא רק בוירטואלי... כמה פעמים אמרת משהו, התכוונת למשהו אחד, ומישהו הבין כמשהו אחר? נכון, בוירטואל המשימה קשה הרבה יותר, אבל אלו דברים שקורים וניתן להבהירם (וזה אכן קורה...) אתה לא חושב שהערכת את כל מצב השיקריות בקיצוניות מסויימת? אנשים שכותבים כאן (מסכימה שלא תמיד...) מתוך רצון לפרוק, להעלות דיעות, מחשבות, רגשות... לא עם כל המטען שלהם הם מסוגלים לחיות בחייהם הפרטיים. לכל אדם הכי קל לתת עיצות לאנשים אחרים מאשר לעצמו, ונכון, אתה לא ממש יכול להגיד שאתה מכיר מישהו כאן באותה צורה בה אתה מכיר מישהו מחוץ לעולם הוירטואלי, אבל ההיכרות כאן היא סוג של היכרות, שאני לא חושבת שניתן לבטלה בהינף יד.... יום טוב @ @ J U

Dovsha

New member
נולד לו עוד מעלה חיוכים ;-)

מזל שאין עוד כמוני בעולם אחרת הרבה אנשים היו מאבדים את עצמם לדעת :)) או כמו שאמא ואבא אומרים - את אחת ויחידה וטוב שכך! :]] *עוד חיוך נוסף לבוקר בזכותך :)*

E.Z

New member
אבל..........!!!!!!!!!!!!!!!

אני מדבר על השלב הראשון בו את מכירה מישהו - אם הוא דוחה לא תתקרבי אליו ברור שאחרי שתכירי משהו והוא יהיה ריק מתוכן אז תבעטי אותו קיבינימט השלב של ההתחלה הוא קריטי!

naknik

New member
מה אתה EZ-MAN ?

כבר רצים לי בראש כל מיני תסריטים של איך שאתה נראה .. :) סתם , אתה בטח לא איש הפיל או משהו .. (תגיד לי שלא .. ) ואם לא קראת את מה שרשמתי מקודם או שסתם לא רשמתי ... אני קיבלתי כל מיני תגובות על המראה שלי .. אולי לא מקיצון לקיצון אבל לך תדע ... אני לא יודע ... וזה גם תלוי באדם , איך שהוא מראה את עצמו , אני לא יודע אם זה בכלל מתאים לך או נשמע לך או משהו כל מה שאמרתי מתייחס רק אליי אבל מי יודע .. אולי יתברר שיש עוד כאלה.. נקניק

קרני

New member
גברים ממאדים ונשים מנוגה ואהבה... ;-)

נתחיל בקלישאה, אבל זאת גם דרך להתחיל משהו לא?.... :)) לכל סיר יש מכסה, ואתה תמצא את הנסיכה המיוחדת שלך שמחכה רק לך! אף אחד לא יודע מתי זה יקרה, אבל בינינו, בלי שאף אחד ישמע... זה יקרה! :))) ועכשיו נעבור לדבר העיקרי... תפיסת עולם. אני מסכימה איתך עם הרבה דברים, אבל אולי כדאי להבהיר כמה מהם... ראשית, אני חושבת שמראה חיצוני הוא לא רק תלוי לבוש ומבנה גוף. הוא גם תלוי הדברים שהאדם משדר כלפי חוץ. לפעמים אדם יכול להראות ממש נורא, ולשדר ביטחון עצמי והשלמה עם מי שהוא ומה שהוא, להיות עליז ושמח ואנשים יחפשו את קירבתו. לעיתים אדם יכול להראות ממש טוב (!) אבל עם פרצוף 9 באב, הבעה מעוכה על הפרצוף, חוסר בטחון אסטרונומי, רפות מוח ו... כ``ו ואף אחד לא יתקרב אליו... הכל תלוי במה שאתה בוחר לשדר וזה מתחיל עוד לפני... במה שאתה חושב על עצמך. אם אתה מרגיש שאתה מרחם על עצמך... יחברו אלייך אלו שרוצים לרחם עלייך או יתרחקו ממך אלו שלא רוצים קשר עם מורט שערות (אני חלילה לא אומרת שאתה אף אחד מהנ``ל סתם היפותאטי...) אם תהיה שלם עם עצמך, עם מי שאתה ועם איך שאתה נראה, לא ממש יהיה לחברה משנה אם אתה שיא הכיעור בעולם... אני דרך אגב מתוסכלת מהעניין בו יש אנשים שאכן שופטים את האנשים על פי הלבוש, וכאן מדובר באנשים ממש ריקניים ומתנשאים (אבל אין לי שום כוונה לבקר אותם כרגע...) כמו כן, אני חושבת שזה נכון שנשים לא נשארות עם גברים חסרי חוש אינטליגנטי גם אם הם דוגמני צמרת עולמיים (למרות שאני לא בעד הכללות ותמיד יש יוצאים מן הכלל, אבל רק לשם הפגנת הדיעה...) וגברים כן נשארים עם הברבית שלידם גם אם היא ממש חלולה מבפנים... הדברים האלו נובעים ממכלול של מרכיבים שונים הנמצאים במין הגברי להבדיל מהמין הנשי ולהיפך. כמו כן, מרכיבים חברתיים ש``הוטלו`` על המינים השונים לקבל על עצמם עוד מינקותם. אם תרצה שאפרט על מרכיבים אלו אשמח, אבל אוכל לפני זה להפנות אותך לספר ``גברים ממאדים ונשים מנוגה`` של ג`ון גריי, שממש מדבר על הבדלים בחשיבה ובמרכיבים שונים בשני המינים. בכל אופן, ולסיום, כי אני מרגישה שאני נסחפת עם הנושא... אין לי ספק שיש המון קשיים בדרך, אבל קודם כל תתחיל מהדרך הפנימית שלך, ואחר כך תהיה מוכן לצאת החוצה ולהביט על הכל בעיינים אחרות, שיתנו לך הרבה כוח למצוא אז את הנסיכה האמיתית שלך... בהצלחה... ותודה ששיתפת אותנו בתסכול הזה שקיים בוודאי אצל הרבה אנשים... שיהיה לך יום נפלא @ @ J U

naknik

New member
לא במצב טוב יותר

לפחות מבחינת העובדה הנ``ל .. וגם לא יודע יותר מדי ואולי אף בכלל ממה ששמעתי (אני מקשיב די הרבה) לא תמיד זה כל כך יפה כמובן שיש ויש ואני לא מכיר את כולם אך תמיד יש שני צדדים למטבע או שכן או שלא או שאולי , כמה מפתיע ואם זה כן אז זה מושלם ואם זה לא אז שלל הדרכים מגוונות מאוד מהתפרקות שלמה עד התעלמות מוחלטת וכשזה באמצע , זוהי הנקודה עם הבעיה בין כן ולא יש תמיד אולי ומי שנופל עליו אני מקווה שיפול לצד אחר לא משנה מה , כי האמצע הוא לא מקום טוב. התחלתי בכיוון אחד וסיימתי אלפי שנות חושך ממנו וכל מי שלא הבין , שידע שגם אני לא אפילו שקראתי את זה עוד פעמיים ... נקניק

E.Z

New member
נוגה+מארס=אהבה(?)

לא ציפיתי לכזו תגובה עמוקה ובכן יש בדבריך הרבה מן הנכון אך לא הכל גם כשאני חייכני וצוחק ונותן משצמי לאחרים זה לא ממש עוזר ... אבל מי יודע אני אופטימי בשאיפה

קרני

New member
אופטימיות ו...?! ;-)

אופטימיות זה דבר טוב... העובדה שלא ממש מצאת מישהי לאו דווקא קשורה למראה שלך, אלא אולי לכימיה (או לחוסר כימיה...) בינך ובין הבחורה איתה אתה מדבר... והכימיה היא לא ממש מדע מדוייק... ;-)) פסחטק על האופטימיות, תן לה לגרור אותך אל האושר התמידי (אם קיים כזה... ;-)) ובהצלחה... בנוגע לפליאה שלך על התשובה שלי... מאוכזב?! ;-)) למה ציפית?! טוב, נו... שיהיה לך יום טוב... @ @ J U

למעלה