בנים... בנות... מלחמת המינים עומדת להתחיל...

afiksambol

New member
בנים... בנות... מלחמת המינים עומדת להתחיל...

לרגל יום האישה הבינלאומי, שיחול ביום ראשון הקרוב ולרגל העובדה שהפורום מנסה בכח להתרומם קצת מעבר לקו האסיסטולה בו הוא נמצא (לצערנו...), ניסיון נואש ליצור כאן דיון איכותי: זה מתחיל בפינוי שגרתי לחדר מיון, בחנייה לידי עומד אחד הנט"נים של האיזור והצוות יוצא מהניידת - נהגת משמאל, רופאה מימין, פראמדיקית מהדלת האחורית ואחריהן מזדנבת משתלמת. אז נכון שבעידן התקינות הפוליטית ושיוויון ההזדמנויות אין דבר שגבר יכול לעשות ואשה לא... נכון גם שבכל אחד מהתפקידים הללו אני מכיר אישית נשים שלוקחות חלק מהגברים שבאותו התפקיד בהליכה קלילה... ועדיין, צוות שכזה, שמגיע לחולה "לא קל", אלו בעלי המשקל התלת-ספרתי, שגרים בדרך כלל בקומה רביעית בלי מעלית, עלול להיתקל בבעייה קלה (או כבדה...). דעתכם ? דעתכן ?? אגב, הצוות שהוצג מהווה דוגמא בלבד... גם צוותים של שוטרות בלבד, או כבאיות (קצת יותר נדיר, לדעתי...) יכולים להיכנס לדיון.

nikonit

New member
זה הכי טוב שהצלחת../images/Emo35.gif

(בטון מורתי פולני:) "אפיק, ממך אני מצפה להרבה יותר!" מה עם איזה חידה טובה, מגה-קוד משהו? (תכל'ס, השבוע בניתי דף עבודה שלם, שיכול להתאים גם לפה, יכול להיות שאדליף אותו בחלקים. תן לי לישון על זה לילה). חוץ מזה, זה שאתה עשית משמרת זו כבר התחלה מעולה. ועוד הגעת למיון! אני חוזרת עכשיו מאחת שהיציאה היחידה מכותלי התחנה היתה לנסיעות שרות!!! נשבעת שיש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים. נ"ב זה לא ששכחתי להגיב לנושא. יש דברים שפשוט לא ראויים לתגובה, ואני לא מוכנה לשתף פעולה עם הלהטות דיונים בכוח.

ואני חשבתי

שיש שיויון בין המינים

afiksambol

New member
נו ? אצלי עברו כבר לילה ויום ועוד לילה

ועדיין לא ראיתי לא דף ולא חלק, אפילו לא דֵלֵף... אז לבכות לי כמה יבש כאן זה לא מה שיעזור, מצד שני להתחיל לכבס בחוץ זה יופי של תחביב

nikonit

New member
כביסה או לא

בו תראה את זה ככה - אני הוספתי הודעה. אתה ענית. אני עונה - יחד 3 הודעות. המטרה הושגה, לא?

למעלה