בנים בנות קומוו לעבודת הבורא

למוןדבש

New member
בוקר טוב לכולם! שאלה -

איזה דברים יצירתיים אתם עושים עם שאריות משבת? שיהיה יום מקסים לכולם!

מאיוש י

New member
כמעט תמיד זה להוסיף תוספת

נשאר לי מפרום משבת אז עכשיו אני מכינה קוסקוס שילך איתו יחד בצהריים. אם נשאר עוף מכינה איתו אורז פרסי או אורז עם איטריות. בדרך כלל אני לא מבשלת הרבה כדי שלא ישאר מקסימום נשאר ליום ראשון אני אוהבת אוכל טרי......

mir284

New member
בוקר טוב ממש לא יצרתי את השאריות אוכלים ביום

ראשון לפעמים עם שדרוג קל תלוי מה נשאר

רותי410

New member
בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo39.gif

לכולם ושיהיה לנו שבוע מלא
וגם
אבל רק דברים טובים, היום אני הולכת לנסות את עוגת השיש של אהרוני. נראה מה יצא ממנה

רותי410

New member
היא יצאה לפני חצי שעה מהתנור.

נראית טוב, אבל נחכה שתצטנן לגמרי. טעמתי אותה במקום כלשהו והיא היתה מעולה. בדרך כלל אני לא אוהבת עוגות שיש כי הן יבשות, אבל זאת היתה רכה כל כך ועסיסית ועשירה, יאמי. נראה אם הצלחתי לשחזר את הטעם.

יוכי68

New member
גם אני כמו מאיוש בד"כ מוסיפה תוספת או משדרגת

למשל: אם נשאר עוף שבישלתי ללא תוספת אז מוסיפה אותו לתפו"א,או אורז, או מפרקת אותו לחתיכות ומכינה קציצות ירק עם עוף.

יפית מן

New member
רעיון לשאריות משבת

כשנשאר לי חזה של עוף או אפילו עוף מה אני עושה, לוקחת את חזה העוף ,המבושל:חותכת את העוף או חזה לחתיכות,קטנות ומוסיפה , בצל מטוגן(יש לי תמיד במקפיא בתןך כוס חד פעמית) מלפפון חמוץ אפשר גם,מלפפון ירוק,בצל ירוק, מטבלת במלח,פלפל לבן,(אפשר או שמן קנולה או מיונז) ויוצא סלט טעים וגם יפה למראה ,טיפ שכדאי לנסות,קבלתי אותו מכלתי שתחי'

ניצול שאריות

אם נשאר עוף מהמרק או כמות עוף שלא תספיק לארוחה אני קוצצת את העוף שנשאר, מטגנת בצל עם פטריות ומוסיפה את העוף וביצה אחת וממלאה בבצק מלאווח עם רוטב פטריות מעל. פירה או תפו"א אני מרסקת מערבבת עם ביצה יוצרת קציצות / לביבות טבלת בביצה ופירורי לחם ומטגנת או אופה בתנור. ירקות ממרק אמא שלי מכינה מהם לביבות ירק טעימות.

למעלה