בנים- בנות

בנים- בנות ../images/Emo196.gif

אני חושבת איך להציג את השאלה כדי שתבטא הכי טוב את ההתלבטות שלי ולא תשמע פנאטית...
עד איזה גיל נראה לכם שייך לא להתערב כשהילד משחק בעיקר עם חבר/ה אחד מהמין השני אחר הצהריים? ואם נניח הם משחקים בחתונה? ואם הם מתחבקים בתמימותם? אני מדברת על ילדים מתחת לגיל בי"ס. מה הייתם עושים? מה הייתם אומרים? זה מפריע לי, אני לא יכולה להתכחש לזה. למרות שאני אישית לא מאמינה בהפרדה מתחת לגיל ביה"ס. ופתאום זה כל-כך מפריע לי....

גריג

New member
גן חובה נישמע הגיוני

אבל בפועל מה ``שמשנה`` זה ההבנה שיש לילד אם הוא מבין שיש פה משו ``שונה`` כדאי להרחיק

להרחיק זה אומר מה?

לא להרשות לו/ה לשחק עם הילד/ה הספציפי? בכלל עם בני המין השני? - ממש ממש לא מתחבר לי.... להסבר ש...-ש מה בעצם? ובכלל מה זו הבנה שיש פה משהו "שונה"?

גריג

New member
אצלנו ההורים הסבירו

‏``לא שוכבים בן ליד בת`` כדאי משו כמה שיותר עדין הכללי (לא ליצור תיסבוכים) לגבי ``שונה`` מרגישים מתי הילד חושד שיש פה משו יותר מהבדל בלבוש

גריג

New member
ברור!

השאלה מתי הם מרגישים שיש פה משו `` מענין `` . . בקיצור כשאתה כהורה חש שבילד נובטים ניצנים של מיניות

תראה, אין פה שמץ של מיניות

ועדיין זה מעצבן אותי. מעצבן אותי שהיא מכניסה לו לראש משחקי חתונה כבר מעכשיו. מעצבן אותי שהם הולכים יד ביד בחוץ. מעצבן אותי שצוחקים עליהם. וכו' וכו'.... מעצבן אוית שהבוקר הוא שואל אותי בקולו החמוד "אמא, מתי אני אתחתן?" ולאחר תשובתי, "אמא, אבל X אומרת שאני אתחתן איתה"...

פנינית13

New member
מניסיון

שהילדים שלי הגיעו לגיל 6 -7 כבר לא רצו לשחק עם המין השני התחילו כבר להתבייש הצעתי היא לתת לזמן לעשות את שלו ובנתיים להציע להם להזמין חברים מאותו מין

בשורות, הגדיים נעשו תיישים! הא..

החבר`ה מתחילים לגדול ואיתם גם הדילמות.. כשמדובר בילדים שלנו.. אז אנחנו מבינים את המשפט ``דברים שרואים משם לא רואים מכאן``..

הכלל הוא שאין כללים

סתם מעניין אותי האם הם ראו פעם זוג מתחבקים בחתונה או במקום אחר? נראה לי שאם ילדי ראו חיבוקים זה בד``כ עם סבתא וסבא או עם אבא ואמא, אך ברגע שמשחקים חתונה ומתחבקים.. זה אומר דרשני.. (יתכן ואני מקשקש קישקושים בלאבושים).. תקנו אותי אם אני טועה.

החיבוקים לא היו במסגרת המשחק- חתונה

וזוג מתחבק הם מן הסתם ראו הרבה פעמים (למשל אותנו...) ואני ממש לא מייחסת לחבוקים הללו שמץ שמצו של מיניות, ואעפי"כ זה מעצבן וממש לא מקובל פה.... נראה לי שלמשפחה הזו יש טלוויזיה ומכאן הרעיונות

גריג

New member
כניראה שיש

איזה שמץ . . . לדעתי כדאי לפוגג את זה בטקט ואלגנטיות תוך כדי היתיחסות אדישה עד קצת קרירה לעינין

למעלה