בנים בנים בנים בנים...מספיק!

NoGa בת

New member
בנים בנים בנים בנים...מספיק!

נמאס לי כבר לשחק משחקים בזוגיות!!אתם לא יכולים להיות כמונו??? אתם אוהבים את הבחורה הקשה,העקשנית והאדישה-רק ככה אתם רודפים אחרינו על 4!!אבל אם אנחנו נהיה מי שאנחנו-העדינות,החמודות,המתחשבות והצנועות-וואי וואי-כל הקשר הלך...הרי אתם לא אוהבים את זה. בכל מערכת יחסים חייב להיות המשחק המעצבן הזה שאנחנו חייבת לשחק אותו בכדי להשיג אותכם,נמאסת כבר!אתם לא מבינים שזה גורם לנו לשכוח אותכם יותר???גורם לנו לא לרצות אותכם

Vdrums

New member
למה למה למה למה למה

כל הבנות הטובות פוגשות את גושי החרא שמשחקים איתם משחקים וכל השאר נשארים לבד???

k e r e n m

New member
אני חושבת שהיא..

ציפתה לתשובה לא לבכי...

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gifמי שרגיל לזיין את המוח הוא אתה..

אני כרגע עסוקה בדברים שרחוקים מזיוני מוח..
נ.ב ד"א ממש צורת התבטאות..עלק מנהל פורום..

Vdrums

New member
או, הנה התחלנו. משעמם לך הא?

אני לא מנהל את הפורום הזה אם לא שמת לב.

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif התחלנו??

זהו שלא אני תפוסה
.ולגבי שיעמום?? פשוט הבכי שאתה משדר כבר מיצה את עצמו ,אז לא יכולתי להתעלם מכך צ'טערת...
ולא התכוונתי לניהול בפורום הזה
.אלא התכוונתי שבפורום שלך אתה מקפיד על שפה נאותה בעוד אתה אדם בוטה שמרשה לעצמו להיות בוטה בפורומים אחרים-ממש צביעות,טוב, אבל זה לא חדש לי...

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif יש הבדל בין שפה בוטה לבין

להיות טרול שמן שמגיב בכוונה לכל דבר בכדי להטריד. לכן נחסמת. אם זה לא היה מפריעה לך לא היית מעלה את זה.

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif מפריע לי??

דביל,בגלל שמעניין שם כ"כ עם שניים וחצי אנשים אתה מסתובב כאן? אה? ממש מפריע לי אני נמצאת בפורומים תוססים לא בגוססים.ולגבי טרולים? סתכל במראה... ולגבי לחסום בזה אתה אלוף מנסה להראות כמה כוח יש לך להבדיל מהמציאות האפרורית שלך כפקיד קטן..
ובאמת תעשה לי טובה ותחסוך ממני את השטויות שלך כי מי אתה כאדם אני כבר יודעת..

k e r e n m

New member
כמו שבנים משחקים..

כך יש בנות שמשחקות,אל תכלילי.ובכלל למשחקים האלה קוראים משחקי חיזור, יש כאלה שאוהבים אותם ויש שלא.מצאי לך מישהו דומה לך בקטע הזה...

טלי83

New member
כמה שזה נכון וכמה שזה עצוב

וואלה את צודקת את כתבת בדיוק מה שאני חושבת על כול נושא הזוגיות או על בנים בכלל

למעלה