בנים בנים, יש לי שאלה...

פרֶיָה

New member
בנים בנים, יש לי שאלה...

והפעם בכנות.... נכון שאומרים תמיד שבגיל ההתבגרות לרוב בני נוער יש משיכה לשני המינים? אז בסדר, אנחנו הבנות כבר הודנו בזה- גם בנות מושכות. אבל מה עם הבנים? גם אותכם מושכים גברים לפעמים?

מי מהבנות התוודתה על זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא

המממ אצלי זה די ככה

יש משהו בגברים שמושך אותי, אני לא חושב שזו משיכה מינית אבל משיכה

מיכל999

New member
אני מודה

היה שלב שחשבתי שאני לסבית, אבל עכשיו אני בטוחה שאני נמשכת לגברים. אבל אולי אני אנסה מתישהו להיות עם אישה, אם יתחשק לי.

אני מודה בלי בושה ../images/Emo98.gif

אני נמשכת לבנים והייתי עם בנים. ואני גם נמשכת לבנות. עוד לא יצא לי להיות עם בת אבל אני ממש מקווה שזה יקרה.

NoNameMan

New member
אבא שלך מושך אותי...

בנות, תקלטו - גברים הם עם חכם בהר... סליחה, תיקון - גברים הם עם הרבה פחות טיפש מנשים... נשים טיפשות ובכמעט כל המקרים כלבות... אוקיי... ההנ"ל היה בלי קשר, ועכשיו לתשובה... לא, חוץ מאחוז קטן מאוד גברים לא נמשכים לגברים... לא תורה מסיני, לא סרט כחול ולא בטיח... פשוט בנים לא נמשכים לבנים כי זה די דוחה... אותכן הבנות אני מבין כי הגוף הנשי זה הדבר הכי יפה ומושך בטבע ונראה לי ממש מוזר שאדם ממין כלשהו יכול לעבור את מהלך חייו מבלי לתת לו איזה חלק או החדרה סבבה כזאת - וזה פשוט ממכר!!! לעומת החתיכת שטרונגול שנופל לנו מבין הרגלים... בקיצור - לא! חוץ מאחוז קטן שהוא הומו או דו-מיני גברים פשוט לא נמשכים וברוב המקרים ממש נגעלים מגברים... לעומת זאת אחוז קטן מאוד של נשים נגעל מנשים, רובכן - אם אינכן לסביות/דו-מיניות אז פשוט לא איכפת לכן לנסות מדי פעם ואתן באמת אוהבות את הגוף הנשי... לאחר זיוני שכל וכאבים בפרקי ידיים על ההודעה המטומטמת אך מאוד נכונה הזו, די.

kundason2003

New member
אתה באמת זיין שכל

מי נותן לך את הזכות לדבר בשם כל הבנים?! אני לא ניסיתי כלום עם בנים אף פעם, אז אני לא בטוח כמה אפשר להגדיר אותי כדו מיני, אבל אני נמשך לבנים, ותתפלא כמה בנים אני מכי שגם להם יש את המשיכה הזו! זה שאתה הומופוב לא הופך את כל הבנים לכמוך! כל אחד עם הכרומוזומים שלו, וכל אחד עם המשיכה שלו! אוף נורא בא לי לקלל אותך אבל אני לא אעשה את זה! אידיוט!

איש כנס!!!

כמו שגוף של אישה הוא מושך בעינך,אז גוף של גבר הוא מושך בעיני אישה. ואני בתור בן נגעל ממך את רואה את האישה כאילו היא קיימת בשביל שתזיין אותה. ובשיחה של חברים וחברות הגענו למסקנה שאנשים כמוך(הומופובים) מתגלים בתור הומואים.

kundason2003

New member
ב-ר-ו-ר

בזמן האחרון אני ממש נמשך לבנים, ואני לא רואה סיבה למה זה צריך להפסיק אחרי גיל ההתבגרות...

aloneg

New member
סתם!!!!!

מה באמת האמנתם מה אני הומו שאני ימשך לבנים איייחססססססס

בעעעע!! ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

ממש אבל ממש לא! אני בקטע של בנות
ותמיד הייתי בקטע הזה.... צ'מעו, קשה להאשים אותי שאני מעדיף את "יצירת מופת" על פני "טיוטה" (מהבדיחה הפמיניסטית המפורסמת...)

Lola Bany

New member
אולי זה ישמע מוזר...

אבל אני מתה על הומואים!!! לא יודעת למה! אני נמשכת אליהם או משהו כזה... אבל פשוט אני מתה על הומואים! ואני בטוחה שיש לנו בבצפר הומואים (בכל מקום יש) אז למה הם לא יוצאים מהארון כבר?!? הומואים הם גם הרבה יותר חמודים מבנים סטרייטים..

למעלה