* בנים ובננות*

ilana4ka

New member
* בנים ובננות* ../images/Emo94.gif

עכשיו אני רוצה שהבנים יענו בכנות, ושהבנות יגידו אם זה מחיב בעיניהן: הבחור, צריך או לא צריך לשלם בפירסט דייט
ובנים-מה אתם חושבים? צריך או לא צריך? ומי משלם/לא משלם

HyPeR SoNiC

New member
בפירסט דייט.....

לפי דעתי, כל אחד משלם על מה שהוא מזמין... מה היא, פראזיטית?? אלא אם כן הפגישה הולכת נהדר והבחור במצב רוח ומצב כלכלי טובים, ובא לו לשלם - למה לא... אבל ברמה העקרונית, כל אחד משלם על עצמו...

SSR1

New member
האמת ????

ראשית אני גבר ואני חושב וכך נהגתי בזמן שהייתי רווק כן הגבר לפי דעתי צריך להזמין את הבחורה בדייט הראשון . צריך להתייחס לזה בצורה כזאת גם עם הלך וגם עם לא זה כאילו יצאת לבילוי .

לדעתי-

אותו אחד שהזמין. למה? כי הפוש הראשון בא ממנו, לכן הוא צריך להוכיח שכוונותיו טהורות... רשום בלשון זכר אך מתייחס גם לנקבה.

Slalum

New member
השאלה הנצחית...

הדיעה שלי דווקא מאוד מוצקה בעניין. לא אוהבת שמשלמים עליי, ולא משנה אם זה דייט ראשון או חמישי, אני תמיד אעדיף לשלם על עצמי. כשהקשר נהייה כבר יותר רציני, אז אין בעיה כבר לשלם- אבל אחד על השני. כל הקטע של החד צדדיות הזו לא אהובה עליי במיוחד.

lala79

New member
אם הבחור מתעקש, מה אני אגיד לא?

אני חושבת שאנחנו תקועים קצת בתוך קונבנציות חברתיות , אתם לא חושבים? מה הקטע הזה, למה שהבחור יזמין , בגלל שהוא ג-ב-ר? ואני אישה "חלושה" ? זה כבר לא עובד ככה , אם זה כבר קשר זה משהו אחר, אבל אם אני נמצאת בדייט ראשון ומגיע החשבון אני אוציא את הארנק ואבקש לשלם על עצמי, אם הוא ממש יתעקש אני ארשה לו, היום דייט ראשון לא מבטיח כלל את קיומו של דייט נוסף.

NBGirl

New member
זה רעיון טוב גם לסקר..

למרות שכבר יש. לדעתי בפגישה ראשונה.. חצי-חצי. אני אישית לא מרגישה נוח כשמשלמים עליי בקטעים האלה.

למעלה