בנים ובעיקר בנות.... לתשומת ליבכם..

pain is MY love

New member
בנים ובעיקר בנות.... לתשומת ליבכם..

כן כן אני בעצמי בת אבל ביום חמישי האחרון נתקלתי בתופעה שבאמת השאירה אותי בהלם! יצאתי למועדון כלשהו בתל אביב וכיאה לכל מועדון שמכבד את עצמו בשלב מתקדם של הערב האורות כבו, המוסיקה התגברה ועל הבמה הופיע הפלא של היצירה האנושית- החשפן וכשאני אומרת חשפן אני מתכוונת לחשפן ב-ה הידיעה! היצור הכי סקסי שראיתי בחיים שלי (ואלוהים יודע שראיתי יצורים סקסיים בחיי....) בכל מקרה המופע שהוא העלה היה מטורף לגמרי, בגדים עפים, בנות עולות, בנות יורדות (תרתי משמע) חזיות נשמטות וחוטיני מינימלי בלבד מכסה את גופו המושלם.... אני אישית חטפתי התקף אסטמה שלא חוויתי מגיל 7... אבל אני עוד לקחתי את זה בקלות. לאחר המופע שלו הוא התלבש ועצר ליד הבר לרקוד לו קצת להנאתו. אבל איזה לרקוד להנאתו?! 2 בחורות ניגשו אליו ופשוט התחילו לאנוס אותו. ואני לא צוחקת! אחת ניסתה לנשק אותו והוא התחמק ממנה, השנייה נצמדה אליו בכוח וכשהוא ניסה ללכת שתיהן משכו אותו בידיים כל אחת לכיוון שלה וההר אדם הזה כמעט נפל! הן פשוט לא עזבו אותו! זה היה חייתי פשוט! הן התנפלו עליו בטירוף ובחיי שלא ידעתי שחרמנות של בנות יכולה להגיע למימדים כאלה! בסופו של דבר אחת מהן גם גררה אותו לשירותים ואני בטוחה שזה לא היה בשביל לעשות פיפי... אני צפיתי בכל זה והייתי בהלם. זה מה שההורמונים עושים לנו?! שאלוהים ישמור! ידעתי שחרמנות זה יצר חזק אבל עד כדי כך?... אני בטוחה שאם שני גברים היו נדבקים ככה לחשפנית אנשי האבטחה כבר היו מוציאים אותם מהמועדון ומסיעים אותם בניידת לתחנת המשטרה הקרובה אבל למה ממעיטים בערכה של החרמנות הנשית?!?!?!? אני למדתי בעצמי שהחרמנות הנשית חוצה גבולות הרבה יותר מהחרמנות הגברית.... ומה אתם חושבים על זה?...

flowers girl

New member
אני בטוחה..

שאם הוא היה מתלונן למאבטחים או צועק "די
" חזק מספיק או משו, היו דואגים להעיף אותן משם..

pain is MY love

New member
טוב זה נכון

שהוא לא ממש חטף טראומה והתקשר למוקד לנפגעי תקיפה מינית אבל בכל מקרה זה היה ממש לא אנושי כמו חיות שצדות את הטרף שלהן! איפה התאקט?!

s h i r k u s h

New member
ברור שנשים חרמניות...

כל בני האדם חרמנים בצורה זו או אחרת, ופשוט לנשים יש נטייה פחות להראות את זה, הן יותר עוצרות את עצמן. לגבי מה שהן עשו, זה נראה לי באמת היה מוגזם ואם באמת החשפן היה רוצה הוא היה מזעיק עזרה ולא הולך עם הבחורה לשירותים.

resputin

New member
דעתי היא שהן היו נדחפות בגסות

הרחק ממני, עם בקשה מהמאבטחים למנוע שהסיפור יחזור על עצמו. חשפן חשפן, גבר גבר, אבל גם לו יש כבוד.

hero D

New member
חחחחח זה לא היה בדיוה במקרה? חחח

בכל מקרה כן, ככה זה בנות. גם אני הופתעתי שיום אחד הלכתי לערב צ'יפנדיילס בדיווה וראיתי איך הבנות מתנהגות זה היה מחריד, זה אשכרה זיון עם בגדים על הבמה וככולן שם צורחות, הורגות אחת את השניה מי יעלה לבמה, כאילו... גודדדדדדדדדדדדדדד קצת כבוד! אתן בנות! חחחחח אני מניחה שככה זה גם אצל בנים במועדוני חשפנות....חחחח וסתם לידע אישי? זוכרים את הסיפור של החשפן מהדיווה שמישהי טענה שהוא אנס אותה (במקרה אני מכירה את הסיפור מקרוב כי חברה שלי רייאנה אותו ועשתה עליו תחקיר)? בכל מקרה הסיפור התחיל מאחת שרצתה לילה עם הבחור והוא לא הסכים לה, זה נגרר להאשמה שהוא אנס אותה בגלל האגו הנפוח שלה שעלה כשהוא דחה אותה. הבחורה הזו הרסה לו את החיים, אישתו עזבה אותו עם הילד, הבחור לא יכול למצוא עבודה בשום מקום, השם שלו הולך לפניו...והכי מצחיק? הבחורה הודתה בסוף, אחרי כל מה שהיא עשתה לו, שהוא לא אנס אותה... לכו תבינו...נשים חרמניות....

pain is MY love

New member
וואי איזה הגזמות!

חבל לי על החשפן הזה שהשם שלו הוכפש... באמת שלא מגיע לו. זה נורא מה שקורה בכל העסק הזה! אין גבולות בכלל! ועוד מילא אם זה היה חלק מהשואו והטירוף והכל אבל המקרה קרה שעתיים אחרי שהוא ירד מהבמה! הוא היה לבוש לגמרי וסך הכל עמד ליד הבר עם עצמו ולא הפריע לאף אחת הוא היה סתם עוד בחור! אבל ככה להתנפל עליו?!

leok55

New member
כנראה לא סתם בחור....

תשמעי הם אהבו את החבילה שלו..ואיך שהוא רוקד... ובדיוק נפרדו מחבר (או שאין להם כבר הרבה זמן) והן חרמניות אש... אז זה מסביר למה.... נראה לי.

הממ לא יודעת

מניסיוני, אני לא אוהבת כל כך חשפנים לא מתה על גברברים חלקלקים משמן ושוועות שמזיזים ת'תחת לפי קצב זה לא מדליק אותי בגרוש זה די נשי מצידם וגברים נשיים פשוט לא עושים לי את זה. אני בטח לא הייתי מקופצות והצועקות. מקסימום, מהצוחקות

pain is MY love

New member
הוא דווקא לא היה נשי..

הוא היה גבר... מ-א-ו-ד.....
אבל נכון שהכל עשוי שם בהקצנה הכל שואו! וזה מה שחלק מהבנות לא מבינות ומתחילות כבר להתבלבל בין ההצגה על הבמה לבין החיים האמיתיים...

hero D

New member
טוב....אני לא ממש יודעת הרבה על

צ'ינפנדיילס אבל את הדייוה אני מכירה די מקרוב עם ההופעות דראג של סופי שבוע...חחחחחח מומלץ! (בתמונה - היפיפיה מס' 1 שם - מיס היפנוטיק)

למעלה