בנים זה עם חראאאאאאאאאאאאאאא

מיטללל

New member
בנים זה עם חראאאאאאאאאאאאאאא

אוף יש מישהו אין לו פלאפון (דביל
) התקשרתי אליו היום אחר הצהריים. אחותו ענתה לי. אמרה לי שהוא צריך לחזור ב 199 בערך. אמרתי לה שתגיד לו שמיטל התקשרה. היא הבטיחה לא לשכוח. כתבה בפתקון. ואני מאמינה לה. 21.30! הוא לא מתקשר!!! אני נגד המשחקים האלו.. אני תמיד מתקשרת... אבל לא יודעת... הפעם הלב אומר לי לא להתקשר. להתקשר שוב- כן או לא? (יש לכם 20 דקות לענות
)

תתקשרי

הכי הרבה פידחת את עצמך למדת ולא תתקשרי יותר אפעם
במקרה הטוב.. "אוי מיטלי התגעגעתי.. מה? התקשרת?... מה? אחותי אמרה שהיא תעביר לי הודעה?...המפלצת הקטנה.."

אני לא יודעת מה בדיוק הבחור הזה...

בשבילך... אבל לא משנה אם הוא ידיד או במטרה להיות מעבר לכך.. אבל אני ממליצה לך לא להתקשר.. בין אם הוא ידיד או משהו אחר, וקיבל פתק שבו כתוב לחזור אליך, אם זה מספיק חשוב לו, הוא אמור לעשות את זה ברגע שמתאפשר לו, ולא את אמורה להתקשר אליו שוב.. אבל אם יש לו אליבי ממש ממש טוב, אז אולי אני טועה..:/

אני אומרת להתקשר..

גם אני לא בעד המשחקים האלה.. את לא יודעת בודאות אם היא אמרה לו או שכחה... והמממ רק אם זה ממש בקטע מרגיז אני *מסכימה* "לשחק" את המשחקים האלה.. אבל רק אם הוא הגזים.. ולא נראה שהוא הגזים.. יאללה חפיף... תתקשרי... ייצא לך מזה רק טוב!!

HyPeR SoNiC

New member
אוי נו באמת.......

זאת הייתה אחת מההערות היותר שטחיות שראיתי פה...... אז אין לו פלאפון...... סו פאקינג וואט? לכי תדעי למה...... ואני מכיר כמה וכמה אנשים שאין להם פלאפון....... זה לא עד כדי כך נדיר ומפליא....

s h i r k u s h

New member
תתקשרי אליו...

יכול להיות שהוא לא ראה את הפתק או שהיא אמרה לו והוא שכח להתקשר.

מיטללל

New member
לא התקשרתי ../images/Emo13.gif

והוא גם לא התקשר.. אבל חפיף. אין מצב שאני לא אדבר איתו היום. חצוף
שאני אבין, במקומי כן הייתם מטלפנים?

HyPeR SoNiC

New member
למה לא?

אולי הוא לא ראה את הפתק? אולי אחותו לא הודיעה לו? אולי ניתקו לו את השיחות היוצאות? אולי אחותו תפסה שעות את הטלפון ודיברה עד מאוחר? לכי תדעי מה קרה לו........ מניסיון - קורה שמוסרים הודעה למישהו והיא לא מגיעה אליו, וגם קורה שאין לבן אדם אפשרות להתקשר בחזרה... חבל שלא התקשרת...... ועוד יותר חבל שאת מאשימה אותו.....

Lancelot99

New member
האמת - לא.. אבל זה תלוי אם בד"כ

את מתקשרת והוא לא חוזר או שזה חד פעמי.. אם זה חד פעמי אז היית צריכה להתקשר לדעתי - כנראה באמת אחותו לא מסרה לו

yardenj

New member
אם את לא מרוצה מבנים

את יכולה לעבור צד,נניח-בנות? חוץ מזה שאם את רוצה לדבר איתו אז את צריכה להתקשר,לא תמיד הגבר חייב ליזום.

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif

אבל רק על המשפט השני....... על המשפט הראשון אין לי תגובה

למעלה