בנים,חסרי כיוון,אי אפשר לסמוך עליהם

מיטללל

New member
בנים,חסרי כיוון,אי אפשר לסמוך עליהם

אתמול הייתה צריכה להגיע לאיזשהו מקום עד 7.30. מקום שהוא בערך 45 דקות מהבית שלי. קבעתי עם ידיד שאני אסע איתו. דיברנו לילה קודם, הסברתי לו למה ממש אסור לי לאחר, הוא הבין, קבענו שעה. (למרות שהיה לו קשה, הוא רצה לאחר, "כמו כולם", "כמו תמיד") בבוקר התקשרתי אליו, הוא אמר: "גם ככה אף אחד לא יגיעו בזמן" ורצה שנקבע 20 דקות אחרי זה. ניסיתי שוב להסביר לו למה "אפחד" לא מעניין אותי ושאסור
לי לאחר... אבל על הבוקר קצת קשה לי.. קבענו 20 דקות אחרי המועד המתוכנן והרצוי. הוא איחר! ("קבענו בבית שלי! לא בבית שלך" = אין מצב כי אני זוכרת את השיחה שלנו + אין מצב שאני אקבע בשעה כזו מוקדמת במקום שלא בבית שלי") בסופו של דבר איחרנו ב 25 דקות. הרגו אותי. הרגו אותי. ובשביל שיהיה קשור- א. בנים למה אתם כאלה??!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?

את אומרת שבנים בדר"כ לא מדוייקים?

או שהם נוטים לאחר בצורה כרונית? או פשוט חסרי התחשבות ברצונו של הזולת? או אולכים חומוס בדוך ולא בסיבוב? כי לא הבנתי בדיוק במה את מאשימה ככה את כל המין הגברי. אגב... אני אישית לא מאחר אף פעם ככה שאם זאת תאוריה לגבי המין הגברי ככלל - זאת תאוריה לא נכונה. ואם ידיד שלך איחר ועוד ניסה לחרטט אותך אח"כ... אז או שהוא אידיוט, או שהוא טועה ולא מודה בזה, או שהוא חרא של חבר. אה...או שהוא פשוט התבלבל ואת מאשימה בגלל זה את כולנו.
. לילה טוב.

בתור המאחר העולמי...

טוב בתור אחד שמאחר המון...חח בטירונות הסמל שלי בהחלט ניסה לחנך אותי.. לא עזר לו.. קיצר זה באופי.. ולא חושב שזה קשור לסוג המין פשוט עצה.. תגידי לו תמיד 15 דקות מוקדם יותר..

twigy

New member
גם אני כזה האמת

בגלל זה כל פעם אני משלם 30 שקל יותר בכניסה למועדונים

Black Star

New member
האמת, אני לא חושבת שזה קשור למין..

אני מאחרת כרונית לא משנה לאן, לא משנה מה, אני אף פעם לא אגיע בזמן. אלא אם זה באמת, ממש ממש חשוב לי (נגיד עכשיו, אני משתדלת לא לאחר לראיונות עבודה
). חברים שלי כבר יודעים שכשהם באים לאסוף אותי הם ייאלצו לחכות עוד די הרבה באוטו לפני שאני אגיע. ידיד אחד פיתח את זה לדרגת אמנות, היה אומר לי "תהיי מוכנה עוד חצי שעה, אני יוצא, אבל באמת תהיי מוכנה כשאני מגיע" (אחרי שכבר קבענו שעה קודם or so), אחרי חצי שעה מתקשר, אני - בטוחה שהוא למטה - אומרת "אני אהיה מוכנה עוד 5 דקות!!!" ואז הוא היה אומר "אוקיי, אז אני תיכף יוצא". והוא צדק, גם ככה מדי פעם עדיין איחרתי...

מיטללל

New member
איזה לא מבינים אתם...

הנקודה שלי לא הייתה הקטע של האיחורים.. גם אני בעברי הייתי סוג של מאחרת (הצבא שינה אותי
) וגם לא רמזתי שכל גברי העולם מאחרים כרונים חסרי התחשבות (לא יכולה להגיד את זה מהסיבה הפשוטה-לא מכירה את כולם
) ידיד שלי לא זבל של אדם. הוא אחלה. הוא מקסים. הוא עוזר תמיד. אבל "הוא לא רצה להיות ראשון" וגם הוא חשב בכיוון ש"יהיה בסדר" (תסמונים של זכרים יותר משבנות) כמו שכן, ואת זה כן אמרתי, באופן לא משקף, (לא מכירה את כולם, כאמור) יש לכם בעיה. *אתם* לא מוכנים לצאת פרייארים *אתם* לא תגיעו בזמן כי "כולם יאחרו" ולא תתנו למישהו לדפוק אותכם. *אתם* לא תבקשו עזרה כדי להגיע למקום אלא "כבר תסתדרו".. וכאלה וכאלה. או שלא? אני לא מכירה את הזכרים הנכונים?

TheWhiteTigris

New member
תלוי איפה "לצאת פראייר"...

לדוגמא - דיסקוטק. נעדיף להגיע מוקדם יותר (שתייה חינם עד שעה מסויימת, מחיר יותר מוזל). אחרים מגיעים מאוחר כדי לדפוק "איחור אופנתי". אופנתי בתחת שלי. הם ישלמו עכשיו הרבה יותר על אותו דבר שאני שילמתי מעט. או לדוגמא - מסיבה של חבר טוב. אני אגיע מוקדם. למה? כי הוא חבר טוב שלי, ולדעתי, מי שמגיע עוד לפני הזמן במסיבה שלך זה אומר משהו על ההתייחסות שלו אליך. דוגמא אחרת - מסיבה רגילה, שנערכת פעם ב... ויש שם הרבה חברים שלא ראיתי הרבה זמן (נניח ממקומות רחוקים בארץ) אז אני אבוא בשעה הנקובה - כדי שיהיה יותר זמן לדבר איתם, ולא לדפוק איחור מגניב ואח"כ בקושי זמן לדבר איתם. זה תלויאיך מסתכלים על "לצאת פראייר".

ת מ ו ז

New member
גם נאי כזאת

אני לוקחת זמן משואר ותמיד לוקח לי יותר זמן להתארגן וצץ משהו פה וצץ משהו שם... זה לא שאני יושבת בבית מחכה מחכה ומאחרת לי "איחור אופנתי"....

Dani my love

New member
חח האמת היא

שתמיד כשאני קובעת עם מישהו הוא בא בזמן ואני מאחרת שונאת לאחר

Anna Karenina

New member
אני דייקנית בטירוף.

שונאת לאחר, שונאת כשמאחרים לי. אני תמיד מתארגנת מראש כדי להספיק להגיע לאיזשהו מקום בשעה שנקבעה.. לא אוהבת לאחר, וזה אפילו מפריע לי, אם קורה שאני מאחרת בגלל משהו שהוא לא בשליטתי. (כי אם זה בשליטתי, אין מצב שאני אאחר...
)

Beyond Time

New member
אני דייקן.

ברמה כזאת שנותנים לי מקום ושעה אז אני יהיה שם כמה דקות לפני...בדומה לאנה, אני לא סובל להגיע מאוחר מדי למקום ושעה נקובים, ועוד יותר שונא כשהעניין תלוי באנשים אחרים :\

Beyond Time

New member
האמת היא...

שדווקא כן הסתכלתי בכרטיס האישי, וכן ראיתי ששמך הוא נועה, אבל אז חשבתי - למה כל אחד מאיתנו משתמש ב-Nick Name, אם כשאניאפנה למישהו אישית אני אפנה אליו בשמו? אז הנה לך הסיבה למה "אנה" :) *אנה קרנינה היא דמות ספרותית, תהרגי אותי, אבל אני לא זוכר איזה ספר (וכן אני יודע שזה חור בהשכלה) :p

Anna Karenina

New member
../images/Emo13.gif איזה דיון עוררתי פה..!!!

חבר'ה, אנה קרנינה זו דמות ספרותית, אכן מתוך הספר, (כמה מפתיע!) "אנה קרנינה...
בכל אופן, אני נועה, נעים מאוד.

למעלה