בנים יקרים-

מיטללל

New member
בנים יקרים-

מה הייתם עושים עם מישהי יפה אבל ברמות נדירות. מתוקה. טובה. עשירה. אבל טיפשה... כמו שהיא יפה, רק קצת יותר ? הייתם מנסים לעזור לה ? הייתם נותנים לזה צ'אנס? הייתם לוקחים ממנה את הזכות לדיבור ? הייתם אומרים אדיוס בכאב רב ?

ScorpioID

New member
אדיוס.

יש הרבה דגות יפות חכמות נדירות ועשירות בים.

seeyou

New member
אין בחורה "טיפשה" !../images/Emo140.gif

יש בחורות לא "מעודכנות" , במיוחד הבנות היפות והעשירות. אני גם לא מאמין שאפשר לקחת מאדם את זכות הדיבור-כנגד רצונו הבעיה מתחילה עם בנות שננעלות על הדעות שלהן-שיחה זה לא מונולוג! לכול אחד יכול להיות בדעה שונה, ולהמשיך את הקשר למרות המחלוקת אם וכאשר ישנם דברים משותפים

flowers girl

New member
תתפלא.

אני מכירה מישהי שהולכת לפי כל הסטיגמות. בלונדינית טיפשה כזו... אלוהים, היא כל כך טיפשה.

flowers girl

New member
ג'סיקה סימפסון, מכיר../images/Emo35.gif

ככה. גם חיצונית וגם מבחינת מנת משכל.. "But iv'e never seen a buffalo fly
" "Is Tuna made of chicken? Because it says -chicken of the sea-.."

seeyou

New member
את רצינית?

ישנם 2.260.000 תצפיות ב-YAHOO עם השם שלה! אני חושב שההגדרה שלך ל"טיפשה" היא לא נכונה...

flowers girl

New member
לשניכם..

המשפטים שלמטה באנגלית הם לא חתימה, אתם יודעים.. זה משפטים שג'סיקה סימפסון אמרה.. קיצר הילדה ההיא מכוערת, בלונדינית, ומטומטמת. וההגדרה מאוד נכונה.

Cobe1982

New member
הייתי נותן לה צ`אנס אחד...

לוודא שהיא אכן פרוסה עם מרגרינה, ורק אז הייתי אומר שלום. מה שכן, אם היית שואלת אותי שנתיים-שלוש קודם, בתקופה של סתם להיות עם מישהי חמודה, ולא בקטע רציני, זה לא היה מפריע לי. היום זה כן. זהו.

HyPeR SoNiC

New member
תראי....

דבר ראשון, אני מברר עם עצמי מה אני מצפה מהקשר שלי עם אותה בחורה.... אם זה ידידות, אז מן הסתם הייתי מנסה לעזור לה. אם זה סתם קטע פיזי, אז ממש לא יהיה איכפת לי מתעודת הבגרות שלה. אם זה משהו יותר רציני, הייתי קודם כל בודק אם אני מסתדר איתה בתור בן אדם... ובקשר לטיפשות.... הייתי לפחות מנסה להסתדר עם זה לפני שאני אומר לה אדיוס....

למעלה