בנים כנסו!

בנים כנסו!

שאלה לי אליכם.עד כמה אתם מצפים מהבחורה שתדבר בפגישה הראשונה? למה חלק מהבחורים שניפגשתי אומרים עלי שאני שקטה! מה הם מצפים שאני ידבר בלי סוף???

דרוmי

New member
בפגישה הראשונה

וגם השניה.זה נורמאלי אם הבחורה תיהיה שקטה.אני לא יעזוב משהי בגלל דבר כזה.מעדיף אחת שקטה קצת מאשר אחת שתדבר בלי סוף...שזה לא מראה על הרבה חכמה

לא שקטה ולא יותר מדי. לפתח את הנושא המדובר

שלא תעני בכן ולא. ומצד שני שלא תדברי יותר מדי עד שהוא לא יצליח להשחיל משפט. ומצד שלישי.. בשביל הבחור עדיף שתדברי הרבה כי ככה הוא יכיר אותך יותר מהר

יקירה, אולי השתיקה שלך מסמלת

מעין אצילות,או שמא ביישנות יש פעמים שהשתיקה יפה לה תלוי בעת וגורמים ובנסיבות האם את מטבעך שקטה יותר? אולי אותם הבחורים שהעירו לך על שתיקתך הביעו זאת בתור מחמאה בניגוד לכל אותן הבנות שהכירו לפניך בשידוכים שהיו קולניות ודברניות מאלו שפוצות פיהן בכל הזדמנות הנקרית בדרכן:) ואת מטבעך שונה מהן בשתיקתך ..אם כך זו מחמאה.. אגב, לפעמים זה פשוט שני אנשים נבוכים, שלא שברו עדיין את הקרח. אם השתיקות האלו נמשכות גם בפגישה הבאה, אז יש מקום לדאגה.

ברור

שזה רק בפגישה הראשונה מה לעשות אני כזאת קצת ביישנית.....אז לוקח לי קצת זמן עד שאני ניפתחת ששימחו שבאות להם בחורות עדינות ולא רעשניות.....ופליז תפסיקו להיתלונן על כאלה דברים..........

בפגישה הראשונה שהיתה

לי,כבר ציינתי את זה באחד השרשורים פה,אז אחרי הפגישה הבחורה אמרה שלא דיברתי מספיק לעומק..מאז הפגישה ההיא כבר עשיתי כמה פגישות ואף אחד לא ציין את זה.מה שברור זה שבפגישות,ובפרט בראשונה,צריך ששני הצדדים יעלו נושאים לשיחה כי זה פגישה ראשונה ועדיין לא נעים.אם גם בפגישות הבאות אומרים עלייך שאת שתקנית אז את צריכה לבדוק אם יש דברים בגו...בהצלחה.עוזר..

הכי חשוב

שלא משנה מה יגידו או איך זה יראה-את צריכה להיות מה שאת שזה אומר לא לדבר בכדי להראות שאת מדברת ושלא יגידו שאת שקטה.אגב מה רע בשקטות?

בחורה שקטה

שהיא שלמה עם מה שהיא...אף בחור לא יפסול אותה בשלך כך אם היא תואמת את מה שהוא מחפש מחוץ לשקט שבה...לכן אמרתי שחשוב -שתיהיי מה שאת תשדרי תמיד-נכון אולי אני שקטה אבל אני שלמה עם זה.כשאת מתעסקת בלהראות שאת לא כזו זה לא נראה טוב!

אני מאד שלמה עם עצמי.........

אין לי בעיה עם זה שאני שקטה..........הבעיה פה היא אצל הבחורים לא אצלי אף פעם לא פסלו אותי בגלל זה (שלא תחשוב שאני סופר שקטה)אבל חלק היו אומרים עלי את זה..............

למעלה