"בנים לא קונים בגד ים"

Vdrums

New member
"בנים לא קונים בגד ים"

נאמר לי ע"י קולגה ללימודים העונה לשם רעות בעת אכילת הסנדוויצ'ים תוצרת הבית שהכנו מבעוד מועד. הרמתי גבה, "למה לא?" "אני שם שורטס והולך לים" אמר אלון (שלשם שינוי החליף בגדים השבוע), "מי צריך בגד ים?" "הבגד ים הקודם נהיה קטן (מישהו גידל כרס...), אז הייתי בפוקס, ראיתי ולקחתי. אין לי בכלל מכנסי שורט אחרים". "מה לקחת את חבר שלך ואמרת לו בוא אני צריך לקנות בגד ים?" שאלה רעות תוך כדי גיחוך קל. "מה פתאום? לבנים אין סבלנות" עניתי, "בשביל זה המציאו ידידות". זהו. חטאתי בקניית בגד ים.
*כל השמות בסיפור בדויים

גברברת

New member
תתחדש , ויש בזה משהו כמעט כל

הזכרים שאני מכירה עוטים על עצמם שורטס לטובת הים או הבריכה מעניין באמת למה

גברברת

New member
אני מבטיחה מחר לברר את הנושא לעומק

ולעדכן אותך והלוואי ויכולתי להיות עכשיו בים, עם שורטס, בגד ים what ever יום נפלא
עם ריח של וויקנד באוויר

גברברת

New member
שלא יגידו שהגברברת לא עומדת

בהבטחותיה אז ככה, מחקר מעמיק בחופי תל אביב מצא שמרבית הגברבים הצעירים מעדיפים שורטס על בגד ים.. וממש ממש לא אכפת להם שזה עשוי בד, טקסטיל וטקסטורה מכל סוג שהוא זה ממש לא הקטע שלהם. הבגד ים אאוט שורטס אין יקירי, שים פעמיך לחנות בגדי הים ותחליף אותו בפיראו אדמדם בשביל הגברברת :) מבטיחה שמוש תכוף

niva99

New member
מעניין האם עוד ישנם דברים שבנים

לא עושים/או יותר נכון נתפשים ככאלה... היום יש את המושג החדש הזה:גבר מטרוסקסואל-שהוא אמור להיות הגבר החדש הרגיש,זה שמעודכן לעילא ויודע דבר או שניים על טיפוח (שלא לדבר על לבוש אופנתי). ניגמר העידן שבו החברה/האשה מחליטות מה ילבש... הוא יכול לתת להן הרצאה בנושא. (אגב,הידעתם? ורוד -הנו הצבע האופנתי לקיץ 2004 ונחשו מי האיר את עיני?)

Multik

New member
סיפור כואב

אך אני חייב להודות שגם אני חטאתי פעם אחת. לא נורא האנושות תסלח לך וגם המצפון שלך יוותר אם הזמן. אבל אשקרה כשחשבתי על זה דיי נכון הקטע של לקנות בגדים הולכים אם ידידות זה מין קומנסליזם מפותח בינינו!

למעלה