בנים מעצבנים!

בנים מעצבנים!

רוב בנים ממש מעצבנים, מאוד מרגיזים גם אכפת להם ממישהי הם לא ירימו טלפון לראות מה קורה אצל "בן אדם"...

billc

New member
אני מסכים, אנחנו בני אדם חרא

טוב שיש נשים בעולם, אחרת היה עוד מבול

גיחי

מצחיק מאוד שוט מאוד התכוונתי לומר שלפעמים אתם יכולים פשוט להיות חסרי רגישות, ואטומים!

billc

New member
האמת שלא רק לפעמים ../images/Emo3.gif

בקשר לטלפונים פעם שיצאתי עם מישהי ולא התקשרתי יותר מידי פעמים כי לא רציתי להראות עודף התלהבות אז הבחורה(שבסוף הפכה לחברה) תפסה איתי דיבור צפוף, ואמרה לה שלא מתאים לה שאני לא מתקשר ומאז התקשרתי אליה כל יום עד שכמובן גרנו ביחד בקיצר אנחנו באמת אטומים ולפעמים אנחנו צריכם עזרה למה שהבחורה מצפה(תרגום בגוף הסרט(הקשר)) אז אל תתביישי לומר לו מה מטריד אותך והעיקר לו לעשות את זה בנימת ביקורת

מאואס

New member
אטומים?

אני לא מסכים איתך שאנחנו אטומים. אני מזדהה איתך בקשר לכל הקטע הזה של "לא להתלהב יותר מידי" ולא לטלפן כל הזמן. אבל בוא נחשוב שנייה: מאיפה זה בא הקטע הזה? לי זה די ברור שהקטע הזה הופיע אחרי כמה מקרים שהבנתי שכשגבר מתקשר יותר מידי פעמים הבחורה צ'יק צ'אק עולה על פוזה של "hard to get", ופתאום החשיבות שלנו צונחת בעיניה. לדעתי זהו תוצר לוואי ברור וטבעי של קשר בין שני מינים שונים שמנסים לעשות רושם אחד על השנייה, ויחד עם זאת לשמור על הריחוק ועל "טעם של עוד". ודרך אגב אני מאוד *נגד* כל הקטע הזה של *לבדוק* את הצד השני על ידי זה שהיא מחכה שהוא יתקשר ומתאכזבת כשהוא לא! אם זה כזה חשוב לך - למה שלא פשוט תרימי טלפון וזהו?! מה הקטע של הבדיקות האלה? מה הוא מועמד לעבוד אצלך ב-CIA?? בא לך לדבר איתו? תתקשרי! פשוט ולעניין. ואני גם מסכים עם מה שנאמר לך שעלייך לומר לו (רצוי בצחוק ובקלילות) משהו בסגנון "יא זבל, למה לא התקשרת?" עם חיוך כמובן. סביר להניח שהוא ישמח.

בוגה

New member
בקשר לחוסר רגישות

א. כל.... אנחנו לא -לא רגישים לצרכים של נשים... אנחנו לא ממש רגישים נקודה. עכשיו, אם יש לך בעיה עם משהו... הסיכוי הכי טוב שלך זה לדבר על זה עם אותו בחור. אם את לא מתכוונת לדבר איתו על זה... אז אין לך זכות להתעצבן על זה כשהוא לא עושה את זה.

seeyou

New member
../images/Emo11.gif-נכון,בנים הם בדרך כלל

חסרי רגישות, ואטומים! במיוחד בגיל צעיר... עדיין זה לא אומר שהם לא אוהבים אותך...כול אחד בדרכו.... יש אהבות ויש אהבות... יוסי

Iee drag0n

New member
תגידי לי מי את בכלל חושבת שאת ?

איך את לא מתביישת בכלל לבוא אלינו בטענות ... סליחה ?!? הרי כל הבנים שהשגת בחייך השגת אותם בזכות זה ש*הם* בעצמם באו והתחילו איתך, *הם* בעצמם באו והזרימו אותך, ו*הם* בעצמם , כן כן , *הם* בעצמם גרמו לזה שאת תהני ! אז עוד יש לך טענות ?!?

duduamar

New member
ומה הכי מצחיק?

שלמרות כל זה - אתן לא יכולות בלעדינו...

rch

New member
נכון. למה?

אם את רוצה לדבר תתקשרי את. אם חלילה קרה לך משהו את לא טעני גם ככה. ואם תעני אז כנראה שזה לא רציני. ושאת לא מתקשרת אליו הוא בוכה לך?

למעלה