בנים נראה לי שאתם אוהבים לשבור לי

**lovegirl**

New member
בנים נראה לי שאתם אוהבים לשבור לי

את הלב....... תסבירו לי ...למה אני מרגישה כאילו הוא שבר לי את הלב...ולמה הוא צריך לבוא אלי...לספר לי שהוא התאהב בה...איך אני יכולה לעזור לו....באמת מצא לו... ואיך אפשר להתאהב במישהי....תוך שעה וחצי??? נראה לי שבנים נהנים לשבור לבנות את הלב

BlackMist

New member
אם היית בן...

היית יודעת שהן כן עושות את זה! -עידן, שהלב שלו נראה ככה:
, בגלל מישהי.

או האהבה......

הוא לא נהנה לשבור לך את הלה תהיה בטוחה שזה לא סתם עוד תחביב שלו זכותו להתאהב שמישהי אחרחת וזה אפשרי אפילו בשניה אחת....ותהיה שמחה שהוא היה כן איתך ואמר לך שהוא התאהב בה במקום להמשיך לרקוד על שתי חתונות ושאת תגלי את זה לבד.... דבר שני מה קרה על חברי פורום על בנים ועל בנות עברו לפה?!?!?

Flickerman

New member
את צודקת בהחלט!!!

הבנים יושבים בית, עם עט ודף, ומתכננים דרכים מסובכות, אשר בסופן יצליחו לשבור את לב האישה!!! וכמה שהשבירה תהיה יותר חזקה, כך השגנו את המטרה שלנו!!!!! .....Oh please אי אפשר אפילו להתיחס להודעה הזאת ברצינות בגלל הנימה שלה....

פו-הדוב

New member
lovegirl תגובה לך

lovegirl יקרה אני מסכים איתך שמאוד כואב שנפרדים, ומסכים איתך שלטעמי אי-אפשר להתאהב במישהי בשעה וחצי זה לא מספיק זמן להכיר, זמן כזה של היכרות יכול להיות ככל היותר סטוץ. אבל למרות הכל לפחות הוא היה מסוגל להיות כנה ולהסביר לך שלא מתאים לו היה יכול להיות הרבה יותר כואב לך אם הוא היה נשאר איתך מתוך אי-נעימות להגיד לך את האמת. ובקשר לבנים נהנים לשבור את הלב בנות עושות את זה גם כי ככה זה שאוהבים ברגע שנפרדים כתוצאה מרצון של צד אחד בלבד לצד השני נשבר הלב, ברגע שתמצאי בחור חדש התחושה הזאת תעלם לך. ביי אסף

בבקשה לא להתחיל עם זה

אני (כמו שלומי) באתי מפורום על בנות ועל בנים וכל הזמן מישהו אחר מעלה את הנושא ומאשים את המין השני, אז פשוט להפסיק עם זה, זה קורה לשני הכיוונים . . . . . . . DJ made in israel

למעלה