בנים שאלה אליכם!

sanini

New member
בנים שאלה אליכם!

מכיוון ואני מאוד אוהבת את חברי , הייתי רוצה לעשות לו טוב במיטה ולשם כך אני זקוקה מכם לעיצות ! אז קדימה ספרו לי מה עושה לכם טוב, אשמח לשמוע כמה דברים תודה מראש שניני

shlomie

New member
מה שטוב לשניכם...

שניני... ביחסים שבמיטה אהבה תורמת והרבה לשני בני הזוג בהנאה... אבל, בכל מה שנוגע ליחסי מיטה גרידא, תמיד וחשוב לזכור ש``צריך שניים לטנגו`` וכך, שניכם צריכים להנות אחד מהשני, ולענג אחד את השני... לגבי מה עושה ``לנו`` טוב, אז בעיקר, מה שעושה לנו טוב זה סקס... והרבה. אם נרד לפרטים (הדגשה על המילה ``נרד``) אז, גברים רבים אוהבים לחשוב שהם באמצע סרט כחול, וכמובן שהם הכוכבים הראשיים... בעיקרון, המלצתי האישית היא שתשבי ותדברי עם חברך, תשאלי אותו מה הוא אוהב ורוצה וספרי לו גם את מה את אוהבת ורוצה. שיטה זו תבטיח לך ולחברך שיפור משמעותי בחיי המין וגם, כבונוס, שיפור התקשורת בין בני הזוג... ממני שלומי :)

sanini

New member
שלומי...

חברי מאוד מאוד ביישן , וסקס יש לנו המון [אני מתה על זה ] אבל שאני שואלת אותו שאלות כמו אלה , אז הוא אומר לי שכל מה שאני עושה לו טוב, אבל אני רוצה קצת להרחיב אופקים בנושא , ולכן הייתי רוצה לשמוע ה-כל זאת אומרת לרדת קצת לפרטים..... יאללה אל תתקמצן!

הי ליפט

New member
לשניני

כמה עצות בערבון מוגבל כשאת יורדת לו למה את מיתכוונת? או ההכול ,אבל ממש הכול או שתוותרי ליקוקים ומציצות באצבעות כף הרגל ליקוקים (קחי נשימה עמוקה וגם שיתקלח) בפי הטבעת .סוף הדרך וביכלל הרעיון הוא שמה שטוב לך טוב גם לו .וליהיות יצירתי אף פעם לא הרג אף אחד

למעלה