בנים שהם מטופחים הם אין או אאוט?

בנים שהם מטופחים הם אין או אאוט?

זו שאלה שעלתה בראשי בגלל התוכנית של ליהיא לפיד, בנושא גברים שמטפחים את עצמם, עושים גבות מורידים שערות וכו' לעומת ההפוכים מזה שלא מטפחים את עצמם. דעתכם הבנים והבננות? אתם מורטים שערות, מסדרים גבות בנים?

לפי דעתי זה לא כ"כ עניין של

אי או אאוט.. אני נגיד - מטפח את עצמי (לא במובן הנשי חחח) אני לא מורט שערות ואני גם לא עושה גבות, כן
אבל אני כמו שאומרים
מנסה להיות במיטבי רוב הזמן
לפי דעתי, זה דיי נשי שגברים מורטים שיערות בכל מקום כמו הנשים.. כי השיערות זה אחד הדברים שעושים אותנו גברים
לפי דעתי גם לסדר גבות זה נשי.. כאילו לעשות צורה.. זה מאוד נשי
לעמות זאת - לנקות גבות זה כבר בסדר ואפילו בסדר גמור
כי זה כבר עניין של אסטיות.. - - - אני יכול להמשיך לדבר על זה שעות ולתת דוגמאות אבל אני לא רוצה לעייף אותכם

SsssTaaaR

New member
../images/Emo45.gif

זה לא שאלה של אין או אאוט כמו שנשים צריכות להיות מטופחות ככה גם גברים. אני לא אומרת שהם צריכים להתחיל למרוט שיערות בכל הגוף אבל גם השיערות צריכות להיות בפרופורציה....נגיד גבר עם שיערות בגב זה
אז רצוי להוריד שיערות מהגב למי שיש
אותו הדבר בגבות לא לעשות צורה או משהו אבל כדאי ואפילו מומלץ לנקות אותן קצת אם הן מתחברות

cutey

New member
צודקים..

לדעתי אם בן מסדר גבות עם צורה זה ממש נשי(ואפילו קצת הומואי)..ולא מתאים לדעתי.ואני מסכימה עם העניין של השיער בגב..
. אולי אולי לנקות את הגבות. אבל מטופח זה לאו דוקא דברים כאלו,זה יכול להיות גם הבגדים,השיער,וכו'..------- וכן..בנים צריכים להיות מטופחים-במובן הזה.אבל לא להגזים עם הג'ל או משהו..חח

O Boy

New member
טיפוח

יש כל מיני תכשירים FOR MEN ומי שמועוניין לטפח את עורו אז זה אחלה
אני אישית לא עושה את זה גבות-אם הגבות מחוברות או מעוצבות באופן נורא אכן צריך לעשות משהו... אני המלצתי על אפילציה, כדי שהעיצוב לא יראה נשי משהו ויחזיק לצמיתות הורדת שערות?? לא יודע לגבי זה, בנות בד"כ אוהבות חלק ויש המון שמורידים.. אם זה סבבה לכם, ואתם מוכנים לסבול את הכאב אז אחלה

dark eyes

New member
טיפוח

זה עניין מאוד רגיש אצל גברים... אני אישית לא מוריד גבות או כל מקום אחר שיער חוץ מגילוח של פנים... אבל לאלה שמורידים גבות מהאמצע זה בסדר... להיראות במיטב כל הזמן זה גם מגמה שלי. לטפח את העור אני מאוד בעד יש לי מוצרים אחרי גילוח כמו קרם לחות וסבון פנים...אני מאוד אוהב את הליין של לנקום לטיפוח לגברים יש לו ריח טוב והוא מעולה תמיד אני יאמין שזה טוב להיראות טוב ולפעמים לשים קרם מתחת לעיניים שלא יראו שישנת שעתיים לא מזיק

מאיה1983

New member
לא הטעם שלי!

אוהבת בנים שהוא יפים טיבעי. לא מסוגלת להיות עם בחור שמשקיע יותר מידי בעצמו.כמובן שלא אצא עם אחד מוזנח. אבל הכל בפרופורציה. כשעוברים בחדר מדרגות והוא עוצר במראה זה פשוט מחליא אותי. בחיים לא אוכל לצאת עם בחור כזה. פשוט TURN OFF!

למעלה