בנים... תסבירו לי

bad girl201

New member
בנים... תסבירו לי

(ואני לא מדברת על בחורים שהם בקטע של סטוצים) איך זה יכול להיות שמישהו ירצה לנשק מישהי בדייט ראשון למרות שהוא עדיין בכלל לא סגור על עצמו אם זה זה בכל??

Cobe Anan

New member
Carpe diem.

זה נחמד, זה זורם, ושניכם יודעים למה התכנסתם כאן הערב- אז לפעמים קצת גולשים לסיפוק יצרים.. אני אישית עשיתי את זה פעם, ולא נראה לי שהבחורה נעלבה.. למען האמת, נראה לי שגם היא נהנתה מהנשיקה בלי שהיו לה כוונות מוחלטות להמשך.. יש לדעתי גבול מחמיר לקירבה הפיזית בתחילת קשר, לא רק בדייט ראשון. הגבול הזה פשוט לא מגביל נשיקות, גם אם זה בסך הכל היה דייט כיפי, ולא שמעת מלאכים שרים הללויה.. אגב- מה קרה לך ילדה?! זה לא רק קטע של בנים, בובה! פשוט מבחינה סטטיסטית, כל הדייטים שלך הם עם בנים, כך שאין לך אפשרות לדעת שבנות עושות את זה לא פחות.. חשבת על זה???

pain is MY love

New member
מה הבעיה?

ברור שאחרי דייט אחד את לא תדעי אם הבחור הוא אהבת חייך או סתם רומן חולף.. אבל מה רע בנשיקה? קודם כל הכימיה והנשיקה עצמה עוזרות להגיע להחלטה... דבר שני זאת כולה נשיקה! סיום נחמד לדייט נחמד... לא יותר מזה!

ELZATPUR

New member
הרבה גברים לא רואים בנשיקה..

כדבר רציני פשוט נשיקה זה כזה אינטימי מבחינתך?

../images/Emo25.gif

תלוי נשיקה בין למי למי...אם הם חברים או אוהבים או סתם אנשים שמחפשים משו שלווא דווקא לא מחפשים רומנטיקה.. גם מבחינתי ככה.. אני חושבת שזה קצת אינטימי אבל לא תמיד רומנטי. שוב תלוי עם מי מתנשקים

JEFF 11

New member
רגש

ישנם אנשים שבטבע שלהם הן מאוד ריגשים אז אפילו אם אם לא סגורים עם עצמם אז מאוד יכול להיות שהם ינשקו

למעלה