בנים
בנים
בנים
בנים

SimpleMe

New member
בנים ../images/Emo123.gif בנים ../images/Emo123.gif בנים ../images/Emo123.gif בנים ../images/Emo123.gif

זה משגע אותי |!!
העם הזה בלתי מובן התחלתי קשר עם מישהו, חמוד, נראה טוב, מתעניין - ועדיין לא מובן! יש רגעים שהוא כולו רומנטי, נחמד, מתחשב, מדבר על זה שהוא לא רוצה שנהיה עם אחרים ואני כולי מאושרת
ויש רגעים שהוא יוצר את הרושם שהוא מחפש רק סקס, די קר אליי, אומר שהוא לא רציני לגבי כלום, מזהיר אותי לא להפגע ממנו ואני רק רוצה לברוח
מה לעשות עם זה
אני פשוט מתחרפנת
עזרהההההההההההההההההההההההה

תעשי מה שאמרת שאת רוצה לעשות:

ת-ב-ר-ח-י וכמה שיותר מהר! אם את רוצה מערכת יחסים רצינית, הוא לא הכתובת.. הוא לא יכול להיות פעם ככה ופעם ככה איך שבא לו.. אולי באמת הוא רוצה קשר איתך, אבל מניסיון עבר שלו עם אחרות, הוא יודע שברגע שזה הפך לקשר פיזי, הוא התחיל להירתע מהקשר המחייב.. זאת נקודת המבט שלי
אולי תתני לזה צ'אנס נוסף תצאי איתו לעוד 2-3 דייטים, ותראי אם הוא ממשיך להתנהג כך.. אם כן - אני באמת ממליצה לך לברוח! ואני ממש מסכימה איתך שהעם הזה לא מובן!! אני משתגעת מהגברים האלה, הסיכוי להבין אותם כמו שצריך זה כמו הסיכוי שירד גשם באילת

אוווווף! תיקון

התכוונתי בסוף שירד שלג באילת... הסיכוי שמישהי תבין אותם זה כמו הסיכוי שירד שלג באילת!

apolo23

New member
אם בנים זה עם לא מובן בנות זה עם של

חייזרים! ממש. אי אפשר להבין אותכם ואת המשחקים שלכן. אולי אני ינסח את זה בצורה מדוייקת יותר: בד"כ המאמץ של הגברים זה לזכות בלב הבחורה ואף פעם אי אפשר לדעת בדיוק איך אפשר לעשות את זה נכון (כלומר מה הבחורה באמת מחפשת ורוצה) והמאמץ של הנשים הוא בד"כ לשמור את הגבר אצלהן, אולי אפשר להגדיר את זה "ברצועה" כלומר לגרום לגבר להיות שפוט שלהן (לא במובן שלילי כמובן) אז כך שאנחנו "איוון" פחות או יותר לגופו של עניין. אני יכול באמת להזדהות אם הבחור כי גברים, ובעיקר בגיל הצעיר הם לא ממש יציבים... אולי שזה קשור להורמונים אולי לא אבל ברוב מערכות היחסים שלי אף פעם לא רציתי להיות "נעול" או קשור ברצועה כמו שהבנות רצו... ז"א רציתי את החופש להיות כשזה טוב וללכת כשזה הופך ללא טוב ולא מהנה. וזה לא אומר שנכנסתי למערכות יחסים בגלל הסקס, ממש לא (אולי גם אבל ממש לא רק) אז העצה שלי אליך היא לנסות לראות את היחסים שלכם כמשהו שהוא לא בהכרח יסתיים בחופה ולנסות למצות את האהבה איתו (אם את באמת אוהבת אותו כמובן) אבל אם את באמת לא יכולה לסבול את העובדה שהוא יעזוב אותך מתישהו אז באמת תברחי ותכסחי מעצמך את שברון הלב הזה (למרות שאני במקומך לא הייתי עושה את זה, אבל אני גבר.... רק אהבה

SimpleMe

New member
אולי כל בחורה אומרת את זה..

אבל אני באמת באמת ממש לא בחורה שנועלת! ממש לא! לא מבחינת קנאות ולא מבחינת בקשת מחוייבות טוטאלית באופן מייד.. וזה לא שאני לא יכולה לסבול את העובדה שאולי הוא יעזוב יום אחד, בגלל שיש סיכוי שווה שזה יקרה מהצד שלו או מהצד שלי.. אני פשוט מנסה להבין למה הוא פעם ככה ופעם ככה

bad girl201

New member
על תבני עליו יותר מדי../images/Emo4.gif

ואל תתחילי כ"כ מהר בקשר פיזי שכולל יותר מנשיקות...ברגע שהוא יראה שכבר בהתחלה ממש קל להגיע איתך למצבים אינטימיים אז הוא יוותר מראש על מערכת יחסים איתך ולא יראה שום נכונות להשקיע בקשר יותר רציני איתך! מה לעשות שגברים זה עם שברגע שהם מזהים פוטנציאל לזיון בלי מחוייבות אז הם קופצים על ההזדמנות, כן גם הרציניים ו/או הנאמנים שבהם- ברגע שהם פנויים...לתשומת ליבך. אם ההתנהגות הדו משמעית הזאת מצידו נמשכת אז פשוט ותרי עליו. נכון שלפעמים יכולים לקרות מצבים שממש בא לך עליו- אבל תחשבי מה יותר עדיף? הנאה רגעית או קשר לטווח ארוך? כל אחת ומה שמתאים לה, אבל אני הייתי מחכה עוד קצת ונותנת צ'אנס לקשר אמיתי להיבנות.

למעלה