בנים..

בנים..

היי כולם!

אני לא א-מיני בעצמי.. אבל כן יש לי חרדת מגע מיני.

משמע שמסיבה לא מובנת אני חווה מגע מיני בצורה טרואמתית.

אי לכך.. רציתי לשאול האם קיימת חיה כזאת.. מישהו א-מיני או בעל משיכה נמוכה לבנים הומורומנטי..

ואם כן איפה אני מוצא אותו... אתרי הכרויות? פה בפורום?

איפה מכירים אנשים?

תודה!

נ.ב

שאלת סקר.. האם לדעתכם זה אפשרי/בריא לנהל מארחת יחסים שכזו. בעלת מיניות מעטה.. כשלאחד יש יצר מיני (אני) ולשני לא..?

k500

Active member
מנהל
שלום

יש א-מיניים הומורומנטיים בפורום. איפה תמצא? בלוח ההיכרויות של הפורום:

[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/board/Default.aspx?ForumID=1493[/URL]

תוכל לכתוב מודעה ולחפש אהבה.

לגבי מה שכתבת בסוף וגם על עצמך, שים לב לדברים. א-מיניות היא לא חוסר ביצר או חשק מיני, אלא חוסר משיכה מינית, כלומר לרוב הא-מיניים יש חשק מיני אבל הוא לא מופנה כלפי אחרים/ות.
אם יש לך משיכה מינית לאחרים אבל חרדת מגע או משהו דומה, לא יודע איזו מערכת יחסים תהיה לך עם א-מיני הומורומנטי, אבל חשוב שתהיה כן (כנה) עם הפרטנר העתידי שלך ותגיד לו בהתחלה את כל מה שאתה מרגיש כלפי מין ומיניות ומה אתה מצפה שמערכת היחסים ביניכם תהיה על מנת שלא ליצור מתחים מיותרים ישר על ההתחלה.
אתה מוזמן לשתף בהמשך, לעדכן אם תרצה ולהתעניין באופן כללי, בכל אופן שיהיה לך בהצלחה

oren639

New member
לפי הערך א-מיניות מויקיפדיה

יש הרבה סוגים:
*אנשים שלא חווים משיכה מינית באופן סדיר, אך חווים אותה לעתים.
*אנשים שחווים משיכה מינית, אך דחף מיני נמוך.
*אנשים אשר באופן טכני ופיזי מיניים, אך מרגישים שזה לא חלק חשוב בחייהם ולא מזדהים עם הסטנדרט של התרבות המינית.
*אנשים שחווים משיכה ודחף מיניים, אך לא חזקים מספיק בשביל להפוך אותם למעשים.
*א-מיניים בתפקודם, החווים רגשות מיניים אך לא מממשים אותם
*אנשים המסוגלים ליהנות ולרצות בסקס, אך רק בנסיבות ספורות וספציפיות
*אנשים שחווים חלקים ספורים של מיניות, אך לא אחרים, על פי המודל התאורטי של ראבג'ר
כלומר, יש כאלו שחווים משיכה מינית אבל דחף נמוך(?)
&nbsp

tomasth

New member
ואם וויקיפדיה היו אומרים לקפוץ מהגג ?

"(?)" ,מתאים לכולם.
&nbsp
א מיניות היא נטיה מינית (לא נמשכים מינים לאף אחד) , לפי זה אפשר לראות אם אותם סוגים רלונטים.
אם יש או אין דחף מיני זה לא רלונטי , נסיבות ההימשכות או מימוש המשיכה לא רלונטיות , מעשיות או חשיבות בחיים לא רלונטי.
&nbsp
"שלא חווים משיכה מינית באופן סדיר" זה כמו צום בין ביסים ?
&nbsp
&nbsp

למעלה