בנים!!!!

Shablula 88

New member
בנים!!!!

שאלה שתמיד רציתי לשאול!!!! (בטח כבר העלו את זה כאן, אבל לא משנה...) עד כמה הטיפוח שלנו מעניין אתכם?? כלומר, זה שאנחנו מתאפרות, עונדות עגילים, שרשרת, טבעת, מושחות לק, וכו' וכו' וכו' - כל זה, מזיז לכם בכלל? אתם שמים לב לדברים האלה? לדברים הקטנים יותר? אני אשמח לתשובתכם, גברים יקרים.............
גם נשים יכולות לענות כמובן...

אני חושבת..

שאיפור, טיפוח עצמי, תכשיטים למיניהם...וכו' וכו' וכו'.. מזיז לנו, קודם כל מבחינת ביטחון עצמי. מבחינת הרגשה אישית, נוחה יותר לרוב.. ובנים לא ישימו לב ללק מרוח על הציפורניים... אבל תכשיטים כן.. איפור, כאלה שמסבים לך מספיק תשומת לב ישימו לב.. וכן זה מזיז להם בהחלט..כי להם זה מוסיף לתצוגה שהחברה ניראית טוב:)

TDAVID46

New member
ברור שכן

ברור בחורה חיבת לשמור על עצמה ועל הופעתה החיצונית ואנחנו כן שמים לב לזה הרי זה מוסיףלכן המון חן אבל אני אומר כשיש אהבה וזה בהתחלה אז שמים לב לכול הפריטים הקטנים עם הזמן פוחת היחס לדברים קטנים כאלו וזה נכון לא רק לגבי טיפוח האישה כול דבר חדש מסתכלים בו ולכול הפרטים הקטנים עד השיגרה

Shablula 88

New member
השאלה שלי הזאת באה בעקבות

כך שלא פעם ולא פעמיים שמעתי מחבר שלי (אנחנו לא הרבה זמן ביחד, אנחנו ממש בהתחלה), משפטים כמו: "אוי נו חן, מה זה משנה איזה עגילים את עונדת??" או: "כן כן, השילוב של הצבעים ממש טוב" (וזה ממש מזעזע!!!!) ... בקיצור, אני מבינה ויודעת ובטוחה שבאופן כללי כל גבר ירצה שהאישה שלו תהייה מטופחת, כמו שגם כל אישה תרצה שהגבר שלה יהיה מטופח (עד כמה שאתם הבנים יכולים להיות מטופחים....
).. אבל הגעתי למסקנה, שהפרטים הקטנים, כמו תכשיטים, איפור ולק וכאלה לא ממש מעניינים אותכם... וזה באיזשהו מקום
שכזה, כי אנחנו באמת שמשתדלות!!!

pain is MY love

New member
בואי אני אגיד לך כזה דבר

קודם כל יש בנים שיש להם קיקים לפרטים מסויימים... למשל יש בנים שנורא נורא אוהבים ציפורניים ארוכות אז מן הסתם הם ממש ישימו לב לזה.. סך הכל טבעת או עגיל לא ישנו את המראה שלך ובטח שלא את האופי שלך באופן דראסטי ככה שחוץ מבנים שממש יש להם סטייה בנושא אני לא חושבת שמישהו ישים לב לזה... אבל בגדול אני אגיד לך בנים ישימו לב רק לפריטי לבוש שיורדים באיזשהו שלב במהלך הערב.... כן אני רעה שאני אומרת את זה, אני יודעת!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

אני לא יודע עם איזה בנים את מסתובבת ששמים לב רק לפריטי לבוש שיורדים במהלך הערב.... אבל זה ממש לא נכון.... אמנם לבוש תחתון סקסי יכול להדליק ולמשוך את העין גם כשהוא רק בולט ככה מתוך הבגדים, והוא אמנם עוד יותר מושך את העין כשהבגדים יורדים (
), אבל זה ממש לא הדבר היחיד שמעניין אותנו וזה ממש לא הדבר היחיד שאנחנו שמים לב אליו...

pain is MY love

New member
חיים שלי.....

קודם כל חלאס להגיד לי שאני מסתובבת עם האנשים הלא נכונים! ודבר שני אל תכחיש... את רוב הבנים לא ממש יעניין מה צבע הלק של הבחורה במידה והם רואים כבר את צבע החזיה שלה.....

HyPeR SoNiC

New member
תשמעי.....

דבר ראשון, סורי שאני אומר לך את זה כל הזמן... אבל אני באמת חושב שמגיע לך להיות בסביבה של אנשים שיכבדו אותך קצת יותר ממה שאני שמעתי ממך..... ודבר שני, לא הכחשתי כלום. אני פשוט אמרתי שזה לא הדבר היחיד שמעניין אותי... זה הכל...

pain is MY love

New member
אבל לא דיברתי

עליך באופן ספציפי דיברתי על בנים בכללי
ובקשר לאנשים שאני מסתובבת איתם... גברים טיפוסיים. עזוב....

Black Star

New member
אני לא בטוחה, אבל...

ציטוט של ידיד שלי שיכול לענות, בערך: "לא אכפת לי שבנות מסדרות גבות, אבל אני לא סובל את הבנות שמפסיקות לסדר גבות ואז יש להן כאלו שערות קטנות ונקודות". כלומר, הם לא באמת שמים לב לפרטים הקטנים כל עוד הכל מתחבר ונראה טוב

יש בזה משהו

אני יכולה להגיד לך בשיא הכנות, שלסדר את השיער להתאפר ולקנות תכשיטים במאות שקלים ותיקים תואמים וכאלה אני עושה את זה לגמרי בשביל עצמי. זה כיף לי, אני אוהבת את זה וזה מסב לי אושר רב. בנוסף, דברים כאלה אולי לא מושכים את תשומת ליבם, אבל דברים כמו שפם או אודם על השיניים כן וכן (רק אתמול ידיד שלי אמר לי "איזה מגעילה היא יש לה שערות בבית שחי
)

HyPeR SoNiC

New member
אני, בתור בן...

דווקא משתדל לשים לב לדברים האלה.... אמנם אני אחד שיותר אוהב את המראה הטבעי, עם איפור כמה שיותר עדין, אבל אם בחורה ככה משקיעה במראה שלה זה ברור שאני אחמיא לה ו\או אתן את הדעה שלי על זה.... אבל מה שהכי מעצבן בנושא הזה זה כשבנות עושות שינויים בשיער.... אין לי מושג למה אבל אני אף פעם לא מצליח לשים לב... אני רואה שמשהו שונה, אבל אני לא מצליח לראות שזה השיער.... ואז הן נעלבות מזה שלא שמת לב וזה לא הכי נעים

TheWhiteTigris

New member
בעיקרון

כל עוד זה בטוב הטעם, לא מבחינים בזה עד שזה נעלם (אז יש מראה מזעזע...) כלומר - הבנים "לא מבחינים" בזה, אבל זה נמצא איפה שהוא ברקע, עוזר להם להשלים את התמונה המלאה (שהבנות כמובן זה המין היפה...) אם אני שם לב לאיזה לק או טבעת, אז לפעמים אני אומר לבת את דעתי (או קצת מתנגח בה בשביל הצחוק), כדי שתראה ששמתי לב (מי כמונו יודעים את הצורך שלכן בתגובה לכל דבר...) שוב - המחמאות (אם הבחנתי) וכל הסיפור הזה שמתקיים - כל עוד זה בטוב הטעם.

אש אש

New member
עיניין של טעם!

אני טומבוי שכזאת ג'ינס משופשף וגופיה השיער מטופח,כן גם פניי,למרות שללא איפור ומריחה תמיד טוב. יש גברים שאוהבים את הטיבעיות שלי אלא שלא,לא מכירה,הם לבטח לא מתקרבים:) גבר שאוהב את שיא הנשיות יבחין בטיםוח שלך בכללי,לא ייכנס לפרטים את זה הבנתי משני ידידים.

TheWhiteTigris

New member
ומה גם

שיופי טבעי, מה לעשות, הרבה יותר יפה מטונות של מייק אפ, אודם וסומק (או מה שהן לא שמות על הפרצוף...)

SANGUSUGA

New member
שמים לב, ולא תמיד לטובה

עגילים למינהם זה לא תמיד לטובה. אותו הדבר עם לק ותכשיטים בכלל. אני לא כ"כ אוהב את זה... אבל שמים לב

וואי שאלה שאהבתי.....

קיצר ככה.... אני שם לב להכל........................................... אני כל כך אוהב לראות אישה שמשקיעה בעצמה.................. ציפורניים חובההה שם לב אם יש עגילים... אם יש איפוררררר חולה על צמידים שיש על היד... שם לב לסידור לצבע של השיער להכללללללל לנעליים.... שונא את הנעלי שפיץ של המכשפה... בעעעעעע קיצר שם לב להכל... לריח שלכן... לפירסינגים איפה שלא יהיו..... לקעקועים... לא תמיד אוהב אבל אם יש משהו נחמד אז זה יכול להיות יפה.. קיצר אני לפחות נורא נורא שם לב לנושא הטיפוח... ואני נורא אוהב לראות אישה מטופחת שעושה מעצמה אישה... אני אוהב ששורטים אותי בציפורניים... טוב אני גולש כבר... קיצר עניתי לך...

למעלה