בנימה חורפית זו...

שקדייה

New member
בנימה חורפית זו...../images/Emo188.gif

את יום חמישי בערב החלטנו להעביר בישיבה סתלבטנית על הבר, מכוון ש"התעוררנו" לעניין רק ב- 11 בלילה והבנו שלמצוא מקום אטרקטיבי על בר אטרקטיבי זה משהו שמוגדר כרגע, בהתחשב בפרמטרים משימה בלתי אפשרית .. ומכוון שגם היינו קצת רעבים ולי פתאום נהיה קרייבינג עצבני לנודלס החלטנו לכתת רגליים לכיווו הג´ירף. מאון לאון... הגענו, המתנו נהיה כבר ממש מאוחר וגם היה מאוד מאוד קר, החלטנו לפתוח במרק פירות ים בחלב קוקוס. חברים!!! עזבו הכל ורוצו לג´ירף!!!! איזה מרק!! חבל על הזמן!!! קערהת ענק, מלאה בנוזל על בסיס חלב קוקוס וקארי ירוק חריף חריף שבתוכה משייטים להם בכמויות נדיבות שרימפסים, טבעות עבות ובשרניות של קלאמרי, עגבניות, בצל ירוק, נודלס ונבטים. מהדים- מדהים- מדהים!!!!! הזמנו את המרק כמנת פתיחה לשנינו, עם פאדיחה קלה בלב, בכל זאת מרק על הבר? אפעס. לא מתאים! איזה לא מתאים ואיזה נעליים- התקרנפנו עליו כמו שתי חיות טרף. המרק פוצץ אותנו בצורה כזו שלא היה מקום אפילו להשחיל עוד איזה מנת סושי קטנה, נאלצנו להסתפק בקינוח (שנדחס בכוח). יצאנו מאושרים! מומלץ!

liti

New member
שאלה ל- ../images/Emo143.gif

באיזה סניף של הג´ירף הייתם? ובכלל, האם לדעכם יש הבדלים בטעם המנות בין הסניפים השונים שלהם?

גידי42

New member
ג´ירף

עד כמה שידוע לי יש 2 סניפים בת"א, באבן גבירול, ובעתידים. הם קצת שונים וזה בעתידים קורא לעצמו "גריל בר" כלומר יש גם בשרים בעוד שזה באבן גבירול מתמקד בנודלס ובסושי ויש לו קינוחים מדהימים. גם בעיצוב הם שונים זה באבן גבירול פשוט, צפןף והומה לעומת אחין בעתידים שבהתאם למקום מעוצב באוירה היי טקית גדול ומרווח יותר. לכן גם סוג האוכלוסיה קצת שונה באבן גבירול יותר צעירים תפרנים שיושבים 4 על צלחת נודלס אחת (למרות שרמת המחירים דיי שווה בשני המקומות) וקינוח עם 4 כפיות וזה בעתידים מאוכלס יותר ביאפים היי טקים, חנונים (אילה ששרדו את הפיטורים) ובסופי שבוע במשפחות. ג´רף הוא אחלה מקום לחטוף איזה קומבינצית סושי, נודלס, וכו מבלי לקחת משכנתא האיכות לא תמיד הכי גבוה אבל גם רמת הציפיות צריכה להיות בהתאם

שקדייה

New member
אנחנו שורדי פיטורין (בנתיים../images/Emo8.gif )

היינו ברמת החייל. יש אמנם שינויים קלים בין הסניפים אבל המנות שאני אוהבת קיימות בכולם (אני חושבת, באבן גבירול לא הייתי שנים..) המנה החריפה צ´יאזה (שבסניף הרצליה קוראים לה צ´זה) מרק פירות ים שנכנס לרשימה במקום של כבוד וכל הקינוחים כולם ליתק´ה, אל תגידי לי ששוב עקבת אחרי.....

liti

New member
עוקבת תמיד... ../images/Emo8.gif

לדעתי המנות ברמת החייל ובהרצליה די דומות. הייתי גם בסניף באילת, שם התפריט פחות מעודכן וחסרות מנות כמו פטריית הפורטובלו המדהימה שכבר כתבתי בעבר שהיא אחת המנות המדהימות ביותר שאני מכירה, וגם הטעם של המנות שונה. לטעמי, המסעדות במרכז טעימות בהרבה, ואישית אני מעדיפה את הסניף של רמת החייל שהוא פחות המוני ופחות צפוף.

oreo

New member
הבעיה היא

לדעתי לא בסניף ספציפי של הג´ירף אלא ביום שבו מגיעים למסעדה (ואני מדברת על סניפי המרכז בלבד). אני אוכלת די הרבה בשלושת הסניפים ובכולם יש ימים שהכל נהדר ויש ימים שפחות. אני גם מצטרפת למעריצי פטריית הפורטובלו

Siren

New member
באתי לעשות קצת סדר!

הסניף בהרצליה - זוועת עולם! נכון שכביכול המנות אותן מנות אבל הרמה לא מתקרבת לזו שברמת החייל. גם המחירים גבוהים יותר. הסניף באבן גבירול מאוד צפוף ולפעמים אפשר לראות את דן תורג´מן מזמין טייק אווי. הסניף ברמת החייל עדיף בעיני (עוד שעתיים אני שם!). המנות מצויינות (המנה החריפה, צ´יזה, ספריבס,מרק אסייתי שכבר דובר פה ועוד...). 2 חסרונות בולטים למקום: 1. חניה! 2. 2 ש"ח ביטחון לסועד כאשר השומר לג´ירף ולאוונגרד הוא אותו שומר.

SigurRos

New member
כבר אמרנו בעבר-לא לשלם דמי אבטחה../images/Emo70.gif

זו עבירה על חוק הגנת הצרכן
אז.......שלא יעבדו עליכם

SigurRos

New member
אולי את בקטע של ג´ירפה../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

את יודעת, היום זה מאד טרנדי..

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifההודעה לפינליש,אגב