בנימה חיובית.....

גיא1003

New member
בנימה חיובית.....

אני בדרך לשדרות לעשות קניות עם חברתי. אשמח אם שיאן, חנה, עובדת עירייה, אמיר, שוש, מנתח מערכות, וכל חברי מהפורום יצטרפו אלי. אם לא היום אז מחר כדברי השיר. שתהיה לנו שבת בטוחה ושקטה. שבת שלום.

ימאנזה

New member
איזו נימה מוסרנית

יש לך בעיה עם גבולות. ההצהרה שלך נשמעת כמו -"תראו כמה שאני אדם יפה, בניגוד לכם"....שאתה לא מכיר, לא יודע, אולי יש בינינו כמה שכבר היו שם הרבה יותר, ותרמו את תרומתם הצנועה יותר מאשר לבקר שם כמה שעות. שיהיה לכם יום טוב ושיהיה שקט.

ננו9

New member
מלחמות היהודים על שום מה??

מה כבר אמר הבנאדם? שהוא נוסע לשדרות ועל הדרך רצה להגביר את המודעות לעניין והזמין חברי פורום אחרים לבוא איתו (בנפרד). למה ישר לתקוף ולנתח אותו פסיכולוגית, להציג את בעיותיו (כאילו, דא) ולהכניס לו מילים לפה?? הוא מתרגש מעצם הנסיעה, רצה לשתף את חברי הפורום ובודאי לא להיכנס למלחמת "למי יש יותר גדול" אוף אתכם אי אפשר לעשות כלום מבלי לקבל ביקורת??

שניכם צודקים ../images/Emo39.gif

לא ראיתי נימה מוסרנית בדברים, כי באופן אישי קשה לאחרים להתנשא מולי - It takes 2 to tango ואני כבר שנים לא לוקחת חלק במשחק הזה. יע"ז אני יכולה להבין מדוע ימאנזה ראתה. אני מניחה שההודעה של גיא נוסחה בתום לב ומתוך כוונה טובה ומשבחת אותו על מעורבותו החברתית. אני מניחה שמפידבקים שונים, ההתנסחות שלו תשתכלל עם הזמן. ככה זה אצל כולנו. הניסיון עושה את שלו.

לי זה דווקא נראה נימה פייסנית

לא קראתי שהוא השווה מי עשה מה. לדעתי הוא רצה לסיים את פרשת המוקד בנימה חיובית והזמין את משתתפי הפורום להתעסק במשהו שונה. יתקן אותנו גיא בשובו חזרה. שבת שלום ושקטה

ימאנזה

New member
נו...טוב

זו היתה יריה מהבטן...יש מי שיורה עגבניות :) נראה לי שיהיה לגיא מה לספר בשובו שהרי הגיע לשדרות סביב מטח הקסאמים של הבוקר. מחר לבטח אשמע מהמקור מגיעים אלי חברים שחיים את זירת האירוע 24 שעות ביממה.

גיא1003

New member
חיממת את ליבי עם דאגתכם

יאמנזה איזה מין שם זה!? כמובן שלא היה לי עניין להתנשא ולהשוות, כולי רוך ואהבה. הייתי בשדרות המטח היה לפני או אחרי אני לא יודע. השארתי 582 ש"ח בסופר מקומי, שתיתי אייס קפה וחזרתי בשלום לביתי. אוהב אתכם (או אותכם).גיא

יפה וטוב

יע"ז אני בספק אם המעשה הזה יושיע את תושבי שדרות. ויש בכך סכנה לחיזוק המגמה של הפרטת חובות המדינה לאזרחיה. אבל כבר היה לנו דיון ארוך בנושא סביב נסיעת פרנסי העיר לשדרות לפני מס' שבועות.

כשיש לכלוך על המדרכה, אתה מרים אותו?

אני באמת מתעניינת לדעת אם כל אלו שנוסעים לשדרות הם אזרחים מועילים כל כך גם בעשייה אפרורית שלא נותנת להם תדמית של צדיקים.

גיא1003

New member
קשה להאמין אבל אני גם קם לזקנים באוטובוס.

אני לא צדיק אני נחמד.

למעלה