בנימה קצת פחות אופטימית

cmontal

New member
בנימה קצת פחות אופטימית ../images/Emo4.gif

מי מכן ראתה אתמול את החלק השני של התוכנית "כלות מאוקראינה"? מסופר שם על גברים מישראל שנוסעים לאוקראינה לאזורים העניים ובוחרים שם כלה ממבחר הבנות שיש שם. כל הבנות שם הן נשים צעירות חלקן בנות 20, שמוכנות להתחתן עם גברים שגילם כפול מגילן וללא ידיעת השפה הן מצהירות על אהבן ונכונותן להתחתן ולעלות לישראל עם הבעל. הראו שם גברים שאני לא רוצה להיות בוטה אבל אני מבינה למה חלקם נשארו בודדים. גברים שמצהירים שמה שהם רוצים זה אשה שתבשל, שתנקה וגם שתזדיין... (סליחה על הגסות אבל כך אמרו במפורש בתוכנית!) כל מה שהבנות רצו זה כרטיס כניסה לישראל ולחיים טובים יותר. ואכן 2 כלות עזבו אחרי כמה חודשים ועובדות כמטפלות, אחת חזרה לאוקראינה ועוד אחת רוצה להיפרד כי קשה לה לגור עם בעלה בן ה-45 והורי בעלה!!!... וגם בעלה כועס שהיא השמינה (אתן מבינות היא עלתה ב - 7 ק"ג שלמים!!!...) אם התוכנית הזו היא מראה לפני החברה בישראל אזי המצב אינו כל כך טוב. אתמול פתאום הבנתי עד כמה רחוק אנשים מוכנים ללכת על מנת לקבל חום, אהבה ואשה. חבל רק שבדרך הם מוכנים להתפשר, לקנות משהו אינסטנט ולא להשקיע ולאהוב באמת. כרמית

לצערי אכן ראיתי

לפחות את החצי הראשון של התוכנית (כי הגבר רצה לדבר...). אני מסכימה שזה נורא. לא רק מה שאמרת על אהבה-אינסטנט, אלא גם על מה זה אומר עלינו- איך החברה הישראלית תופסת נישואין, נשים וזרים. בפרק הראשון הגברים התייחסו לנשים הללו לפי המספרים שהן מופיעות באתר האינטרנט !! - מדובר בנשים בשנות ה-20, רווקות, גרושות, אמהות חד-הוריות - ילדות, שרואות בנישואין עם ישראלי אופציה לחיים טובים יותר... זה פשוט שובר את הלב...

שמופית

New member
אני מסכימה איתך ../images/Emo70.gif

התוודעתי לשיטה הזו לפני כשנה, מאתר שראיתי באינטרנט, ואחר כך ראיתי גם את הכתבה שעשו בטלויזיה. אני חושבת שזו בהחלט תעודת עניות לחברה בה אנו חיים. ומה שהגעיל אותי זה הגברים - הם לא מחפשים אהבה
הם מחפשים משרתת
על הנשים אני מרחמת... הן נולדו במקום חסר אפשרויות. מה נותר להן לעשות חוץ מלמכור את עצמן
ולמי... לגברים שוביניסטים שברור לכולם למה עד עכשיו הם עדיין לא התחתנו - מי תרצה להתחתן עם גבר שמחפש משרתת
זה ממש עצוב שמנושא כל כך שמח כמו חתונה, אפשר לעשות טרגדיה

הילית*

New member
אני ראיתי את שני הפרקים

ולדעתי הצורך של שני בני הזוג זהה- לשניהם יש בעיה והפתרון לה לא בהכרח נכון ביחוד שיש הבדלי תרבות, הבדלי שפה, ארץ ובעיקר בגלל שאין אהבה ואין משיכה (לפחות מהצד של הבנות). סיפורים פשוט עצובים...

שמופית

New member
שלא תחשבי שאני שופטת אותן ../images/Emo70.gif

ממש לא
... זו סתם היתה ציניות... כמו שאני לא שופטת נשים שמוכרות את גופן בשביל שיהיה לילדים שלהן אוכל... זה עצוב וזה העולם שלנו.

הילית*

New member
ואיפה האושר... הכסף הזה ניתן להם

במחנק. קבעו בחוזה שנותנים לבחורה אחת 500$. לא נראה לי שנותנים להם כסף חופשי אבל האפשרות להיות בארץ שבה השפע יותר גדול זה אולי המשיכה... מה שאני התכוונתי קודם שאין משיכה של גבר ואישה וזה קצת בעייתי. הכל נראה כמו עסקה אחת, והעסקה הזאת כ"כ חשובה... עצוב, שבחברה שלנו מצפים מכולם להתחתן... ושיש גברים שהציפיות שלהן מנשים דומות יותר לציפיות שיש לי מהעוזרת שלי....

*שיר

New member
כתבתי תשובה ארוכה אבל עף לי

אז אני רק אכתוב שאני ראיתי את החלק הרשון והתבאסתי נורא מהעליבות של האנשים האלה (שני הצדדים). פשוט עצוב לי שיש אנשים כאלה
.

למעלה