"בנימין ושמעול"

"בנימין ושמעול"

נטע הרגיש מאוד לא טוב השבוע. אנגינה לא נעימה. עד שהאנטיביוטיקה משפיעה לוקח קצת זמן, הוא מתעורר הרבה בלילות וישן ממש גרוע. בלילות כאלו אנו לא מוסיפים לו גם את הנעליים. אחרי שלושה או ארבעה ימים הוא אמר לי שהוא רוצה לישון עם "הנעליים של הלילה". כמובן שנעלתי לו אותן והתפתחה שיחה: איך קוראים לנעליים האלו? הוא שאל. נעליים של לילה עניתי. לא, אבל איך קוראים להם? הוא מתעקש. "נעליים לבנות" ניסיתי. זה לא סיפק אותו הוא רצה שיהיה להן שם. בסוף אמרתי לו: "בנימין ושמעול" (מדיג דיג דוג). נחה דעתו מהשם וכך זה נשאר: בנימין ושמעול! יש תקווה!!!

sigis7

New member
את לא יודעת כמה שאת מעודדת!

תהיו בריאים!

טאניוש

New member
רוב הילדים לדעתי לא מפתחים אנטי

לנעליים. הילד שלי כשהוא עייף הוא דורש בקבוק, נשכב איתו ואומר "רגליים"- הוא ישתה ואמא תשים נעליים בנתיים כדי שיהיה אפשר ללכת למיטה מיד כשיסיים בקבוק. בשבילו נעליים=שגרה, והוא אוהב שגרה.

טאניוש

New member
../images/Emo6.gif

אין מה להוסיף לסיפור הזה. מאמצת את השמות
. תרגישו טוב!

../images/Emo6.gif הרסת אותי אולי באמת....

נעשה תחרות של מציאת שמות ל "נעליים הלבנות"!!!! אפרסם הודעה נפרדת... אורית

לא הייתי חושבת על זה

הייתי אומרת משהו כמו, דניס בראון, או DDB. אהבתי את השמות, באמת מגניב. אצלינו המצ רק מחמיר. התנגדות גדולה. ואנחנו מרגישים שכבר אין לנו כוחות. לאט לאט אנחנו מורידים שעות בלילה- מורידים כשהוא מבקש באמצע הלילה. אושרי בן שלוש ו4 חודשים עוד מעט. אנחנו בדרך להוריד את הנעליים. והלואי שהוא א היה כל כך מתנגד לאורך כל השנים. חג שמח ותרגישו טוב.

למעלה