בנימין, כמה דברים שלא מלמדים בבי"ס

בנימין, כמה דברים שלא מלמדים בבי"ס

בתשובה לשאלתך לעזרא מלמטה, ואחרי שעזרא שמע פתאום שגם ג´ורג´ דאבל-יו מתחשב במוסלמים האלה בגלל קדושת יום השישי שלהם ולכן הוא לא מפציץ אותם היום - - - אז עזרא יגיד לך רק בקיצור ממש: חמש פעמים ביום מתפלל כל ראש-אבטיח מוסלמי אל אללה שלו, שהוא פרי מוחו היצירתי של איזה עבריין קארייריסט יהודי, שהיה אומנם יזם חרוץ, והקים לעצמו דת חדשה, אחרי שהיהדות דחתה את בקשותיו להיות הנציג שלה בחיג´אז ואל-מדינה. ומי שמתפלל על פי פסוקים של קוראן, וחוזר ומכניס לראש-אבטיח שלו את האמונה המטופשת שצריך ללחום ולהשמיד - להשמיד ממש! - את כל מי שלא מאמין כמוהו באללה שלו - מבחינתו של עזרא מותר לזרוק עליו לא רק מבול - אלא גם אטום. הקם להורגך - השכם להורגו. תקרא מה מלמדים את המוסלמים האלה כבר מרגע לידתם: "הילחמו באלה, שלהם ניתן הכתב, אשר לא יאמינו באללה ולא ביום האחרון ולא יאסרו את אשר אסר אללה ושליחו ולא יחזיקו בדת האמת". וזה עוד החלק העדין של פרק הג´יהאד שלהם. ההרג והרצח טבוע בהם מלידה. זו שפת האם שלהם על פי דתם ואמונתם. והם מצליחים לשחוט ולשחוט - רק כי האנשים כאן באמת נאיביים. עזרא כבר הסביר פה פעם, כמה פשוט הדבר לכל מוסלמי להיות שאהידניק: מי שמלמדים אותו כבר בתור תינוק, שמותר לו לרצוח את אימא שלו או את אחות שלו, או את אישתו, בגלל שדיברה עם איזה בחור באמצע העיר - מה זה בשבילו לשחוט איזה יאהוד. כבש הוא שוחט ממילא כדבר בשיגרה. זו ציוויליזציה קדמונית הגרועה מציוויליזציה של חיות, כי בספארי שום חיה לא תזיק לחיה אחרת עד שלא תהיה רעבה ממש. אבל ראשי האבטיח המוסלמים, בניגוד לחיות, שואפים לשחוט את העולם המערבי בדם קר - בלי שום קשר לרעב או לצמא. ועזרא כבר אמר, שיש אנשים שלא רק שלא יודעים את העובדות הפשוטות האלה - אלא הם גם לא רוצים לדעת אותן. ליתר דיוק: הם מעולם לא שמעו את האמת האכזרית הזו. ברוב המקרים, גם המורים שלהם לא יודעים את העובדות האלה, אז למה נאשים את התלמידים שלהם. עוילם גוילם מאז ומעולם. הכל כתוב - ואיש לא קורא. ומי שקורא - לא מאמין. אפילו לא האמריקאים המתוחכמים. כחחחחחחחחחחחח. חבל שלא שאלו את עזרא קודם. אבל חלאס עם הנושא הזה. זה לא המקום ולא הזמן.

sad

New member
רגע אחד... ../images/Emo70.gif

יש לי הרגשה שעזרא אוהב להגיד את המילה האחרונה אבל לי יש סבלנות של בדואי ואני יוצאת לתחקיר מדעי+ראיונות אישיים בסופם אציג את דעתי מחדש אני גם מקווה לזה וגם מצפה לזה

גיברת בדואית

במיוחד-במיוחד, כדי שלא יעלה בדעתו של איש שעזרא אוהב להגיד את המילה האחרונה - לכן בלבד - ציין עזרא כבר בהתחלה - זו היתה אגב המילה הראשונה, ולא האחרונה - שהדברים הם בתשובה לשאלה של בנימין! האיש שאל - ועזרא בס"ה השיב. מצד שני, עזרא לא באמת כועס עלייך שאת מאשימה אותו בכך, עזרא כבר רגיל, כי הרי את עצמך עדיין לא באמת בטוחה במה שאת מאשימה אותו, עובדה שאת רק אומרת שיש לך הרגשה כזו. זו בס"ה הרגשה שלך, את אומרת, לא עובדה של ממש, מה שאת טוענת נגד עזרא. וזה דווקא טוב שאת יוצאת לתחקיר מדעי + ראיונות, כי אולי באמת זה יגרום לך להציג את דעתך מחדש, רק בבקשה אל תשכחי לשלוח העתק מדעתך החדשה גם לאורי. בינתיים, לאור ההצהרה הבדואית שלך, הנה עזרא ישלח לך לקרוא משהו. נראה אם באמת תהיה לך סבלנות של בדואי לקרוא את המשהו הזה על הבדואים, מומלץ גם לסתם פלאחים. ספגטים - רק אחרי שתגמרי לקרוא.

sad

New member
למה נבהל?

כן בינתיים רק הרגשה, לא ידיעה ברורה, לא עובדה מוגמרת, טרם ראיון אישי, משאל חברים ותחקיר מעמיק סתם תחושה ואפרט כנגד מה: כנגד הרצאה, מעניינת מודה, שבסופה קריאה - בערבית: חלאס לנושא אז מקום זה היווה בסיס לתחושתי שעזרא רוצה לאמר את המילה האחרונה שאלה לי אליך עזרא מדוע נבהל? מה רע במילה האחרונה? מה שבטוח שהיא אינה המילה האחרונה.... ורק להסיר ספק מליבך, אני תוהה מדוע אתה כה בטוח שאשלח לאורי דעה חדשה? אני דווקא חשה שאני עומדת לחזק ולבסס את דעותי הקיימות זה מכבר מבטיחה לבשל לך משהו אם הדעה שלי תהיה חדשה אבל לא כדאי לך..עלי משלוח מספגטים ולך אחת נחמדה, מקווה שנשאר לך פופקורן צר לי לאכזב, נשבעתי שהלילה אני ישנה ובקרוב אפרד לשלום שלכם

sad

New member
ורק שאלה נוספת לעזרא

חשבתי קודם ונזכרתי עכשיו כשקראתי את התגובה של הלן נגיד אבל רק נגיד שהם כולם BAD GUYS אז מה ההצעה? מה הפתרון? פתרון סופי אולי? למה המונח הזה מוכר לי......???? תכל´ס עם המצב: פלשתינאים מסביבנו, ערביי ישראל מסביבנו, מה תעשה? אבל משהו קונקרתי, מציאותי שמביא לפתרון

קודם כל

תסיימי את התחקיר ותשלחי את הספגטי. אח"כ עזרא יוכל להגיד לך משהו קטן בנושא הזה, בעיקר שזה מחדל גדול שלא יושב במטכ"ל זואולוג מומחה, העסק הזה הוא באמת לא רק עניין של נשק חם. חסר הרבה שכל קר בבור ההוא במטכ"ל. לטפל טיפול שורש בהסברה, בתעמולה חכמה וביעור כל הזיפת של האיסלאם מהשורש. אפשר היה לעשות הרבה בחמישים שנה האחרונות - אבל לא נקפו אפילו אצבע. עזרא לא יוסיף שום מילה - את בהחלט יכולה לראות בזה הפעם מילה אחרונה - תיכף מישהו עוד יקרא לעזרא למילואים בתור עונש.

../images/Emo41.gif גם אני רגעעעעע ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עזרא...עזרא...עז.... מה כל הניתוח הזה בגרוש...ועוד ביום שישי..... אני גדלתי עם גויים, קאתולים, שיונקים את השינאה ליהודים כבר עם חלב אימם, אז מה ...זה אומר שצריך להרוג אותם?..מה איתך...מאיפה השינאה הזו? אני לא משלה את עצמי שמישהו ...שאיזשהו גוי מת עלי, אבל זה לא עושה אצלי מהפכות בטל לרצות במותו של מישהו. מסכימה איתך שהקם להרגך קום והרגיהו, כי אחת מהשניים מישהו הרי ימות פה, אז שזה לא יהיה אני. אבל, בוא לא נסחף, לא כולם רוצים להרוג. ואתה יודע מה?...אתה ממש מצחיק אותי...כל פעם אתה שופך פה את כעסיך על העם המוסלמי.....ואומר לכולנו בסוף ההודעה..."חאלס עם הנושא הזה"...כאילו שמישהו אחר מעלה את זה.. הצחקת אותי...ועוד בערב שבת.

הלן, הלן,

קודם כל - גרוש ועוד גרוש - בסוף זה נותן שקל שלם, עזרא בכוונה לא אומר לירה, מישהי בוודאי יודעת למה. אבל מה שיותר חשוב - נא לא להתבלבל: אין לעזרא שום שינאה, איפה את רואה מילה אחת של שינאה, להיפך: הכל בקור רוח ובאופן הכי רציונלי. לטעון כלפי עזרא שהוא שונא איזה שאהיד - ועוד ביום שישי - זה מצחיק לא פחות. תוץ מזה מה?

sad

New member
עלי !! בטח מגיע

רק תודיעי מה רוטב עגבניות? שמן זית? שמנת? עם בשר בלי בשר, צ´ילי, בייקון (השם ישמור) תרד יין, הרבה שום או מעט? רק תגידי EXTRA גבינה ויין על חשבון הבית ושוב לילה טוב

BooBee

New member
אוי עזרא, גם אתה?

ביהדות כתוב עין תחת עין ושן תחת שן וכתוב שמותר לגרור בן סורר לשער הכפר ולסקול אותו באבנים עד שימות, כתוב גם שעבדות זה בסדר(כל עוד נונים תנאים סוציאלים נאותים) וכתוב עוד הרבה הרבה דברים כאלה, שהתאימו פעם, לפני 3000 שנה לרוח העניינים, כשכל מה שהיה לאנשים זה אמונות קדומות, אבנים ומקלות וכולם האמינו שכדור הארץ שטוח. כל כללי הדת האלה, בין אם זה ביהדות או באיסלאם, לא עוברים את מבחן המציאות של המודרניזציה. היום כחברה, אפשר להתגונן, זו זכותנו להתגונן מאלה שרוצים להרוג אותנו, אבל לא לנקום. כחברה, זכותנו הבסיסית לחוקק חוקים חדשים ברוח הזמן, לתקן עוולות בעלות גושפנקה חוקית מהעבר, להתקדם עם הטרנדים, האופנות, השינויים והתמורות שקיימות בכל חברה וחברה שמתפתחת עם השנים. לי אין שום בעיה עם האיסלאם(וכן, קראתי קוראן ולמדתי שתי יחידות בגרות ואני מכירה קצת יותר מאדם ממוצע), אין לי בעיה עם היהדות ולא עם הנצרות. לי יש בעיה עם השליחים שלה, שקוראים לעצמם שליחים של אללה או אלוהים או ג´יזס קרייסט בכבודו ובעצמו, מעניקים לעצמם כוח ושולטים ביד רמה ובזרועה נטויה בקהל המאמינים שלהם שמחפשים תשובה. והרי, אין קל יותר מאשר לקחת עניים מרודים, לספר להם מעשיות על השטן המערבי, להאכיל אותם בהלכות דת מעוותות שאינן עומדות בקנה אחד עם מה שבאמת כתוב בקוראן, ולהתחיל לגדל פצצות אנוש שמתפוצצות שוב ושוב בכל מיני מקומות בעולם. בדיוק שאין שום בעיה לכל מיני תנועות חברתיות כמו החמאס(ואני לא מדברת על הזרוע הצבאית שלה, אני מדברת על החמאס עצמו שהוקם כתנועה חברתית גרידא) או ש"ס, שפנתה לאוכלוסיות היותר חלשות מבחינה חברתית-אקונומית. לי יש בעיה עם אותם שטנים קטנים שיוצרים סביבם אויה נוראית של הפחדה שיטתית, של מניפולציות זולות ונפשעות, שאוגרים כוח על כלום. אין ספק שגם בינינו יש מספיק רבנים פנאטים שחותמים על כל מיני דינים ופסקי הלכה רק בגלל הכוח שיש בידם, כדוגמת דין מוסר של רבין ז"ל. באותם אלה צריך לטפל. לא בעשבים השוטים. את אלה שהכשירו את הקרקע בסיסמאות מדממות מלאות שנאה, את אלה שעדרו וגיננו וטיפחו את הגן הזוועתי הזה, את אלה אני רוצה לראות מובלים למשפט. לדין. למיצוי עד תום. אבל תסכים איתי, שללכת ולפוצץ גמלים תוך כדי חיפוש צללים במדבריות של אפגניסטן זה לא עובד. הנקמה הזו מיותרת. רק רע היא תביא לקארמה של אותה מעצמת על שיכלה לפתור הרבה בעיות עוד קודם לכן, אבל בגלל שאותן בעיות לא היו מספיק פוטוגניות, הן העדיפו לשמור את הרזרבות הענקיות שלהם בשביל לשייט טומהוקים מעל דבשות ואזרחים אפגניים תמימים שמעולם לא פשעו בשום אדם. ברגע שהופכים דת לפוליטיקה, זו בעיה. הדבר היחיד שלדעתי יכול לסייע לנו לחיות בצורה הרבה יותר טובה עם עצמנו ועם אחינו בכל העולם הוא רק חינוך לסובלנות. בדיוק כמו שהחוקה של ארצות הברית מטיפה לה. השימוש הציני בדת על ידי עסקנים פוליטיים מביא לי בחילה, ממאיס אותי גם על אלה שרק מאמינים, אבל לא טומנים ידם בצלחת. האנטיגוניזם שנוצר בחברה החילונית לכאורה קרה עקב אותם משיחים עצמיים, שפעלו בזדון, בערמומיות ובדרכי רמיה, כאשר הקו המנחה אותם היה לשלוט. זו הפרשנות שלי, בכל אופן, זו דעתי, אני יכולה, בדיוק כמוך לתת עשרות דוגמאות והסברים מפורטים על התנשאות קולוניאליסטית-קפיטליסטית של המערב על אותם "חשוכים פרמיטיבים", הן בארצנו שלנו, כשמדובר בסכסוך הישראלי פלסטינאי והן במישור הרחב יותר, הגלובלי. כל העניין כאן הוא מלחמה על צדק. אללה שלי יותר צודק מאלוהים שלך ושניהם יחדיו צודקים יותר מג´יזס. ולהיפך. ועוד פעם להיפך. אפשר להפסיק לצעוק לשמיים "אוי אלוהים, או Oh God או אללה אל רחמן ואל רחים. אין ספק ששלושתם יושבים ולא מענישים יותר אף בן אנוש בכדור הארץ. אנחנו עושים את זה נהדר בעצמינו.

בובי, בובי, מילים כל כך יפות כתבת

שעשית חשק לעזרא לכתוב מילים כאלה גם על עולם הציפורים. כמה יפות המילים, וכמה את צודקת בהרבה דברים שכתבת, סוף-סוף באה לפה מישהי שקצת מכירה את הקוראן וכבר ראתה במו-עיניה שכל הוראות הרצח וההשמדה, בעיקר של היאהוד, אכן רשומות בקוראן הזה בדיוק כמו שעזרא הזכיר פה, אלא שאת עדיין מעדיפה להניח שמדובר רק בהוראות ישנות, שהיום, כביכול, אין להן משמעות, ובעיקר את מוצאת שמדובר בניצול מצוקה כלכלית של שכבות חלשות. על זה, בקיצור, שלוש הערות: 1. נכון שגם בדתות אחרות - גם בתנ"ך היהודי - מופיעות הנחיות עתיקות שאינן ראויות ליישום עכשווי. ונכון שבכל מקום תמיד היו ותמיד יהיו מנוולים, נבלים, חולי-רוח, קנאיים, פסיכופטים וסתם עסקני דת, שיעשו שימוש ציני בדת כדי לצבור כוח פוליטי בקרב אוכלוסיות חלשות, פסיכיות ונחשלות. זה נכון. אבל ההיסטוריה מוכיחה שמדובר כמעט תמיד במיספרים שוליים וידועים מראש. ככה זה בכל חברה אנושית, תמיד יהיו בכל חברה אנושית אנשים שיעשו עגיל בפיפי, כי הם מאמינים באלוהי הקעקוע. אין מה לעשות. אלא שהאיסלאם - יותר מכל דת אחרת - אפילו יותר משיבטי הזולו - הוא אחד האלמנטים היחידים בעולם החדש שלא רק ממשיך להאמין ולדגול בהוראות ההפעלה העתיקות של האיסלאם - אלא הוא עוד מעז לטעון שהוא גם צודק בכך אפילו היום. מיליוני יהודים בעולם - אבל לא תשמעי - חוץ אולי מאשר אצל כמה תמהונים קנאיים - שצריך להנהיג, למשל עבדות, או את עיקרון עין תחת עין. הם יכולים אולי לשלול את סמכות בית המשפט החילוני - ולהאמין בדין תורה - אבל עדיין הכל מתנהל בתחום הקודים התרבותיים האנושיים המקובלים. מיליוני נוצרים - ולא תשמעי את האפיפיור חוזר על המאנטרות המטופשות של הברית החדשה. הודים בודהיסטים, וסינים, ושבטים אפריקניים - כל אחד חי את חייו, בלי שום צורך להסביר לעולם כמה הבודהה שלו עדיף. ואם מסתובבים כמה מיסיונרים מובטלים ברחבי העולם ומחלקים פרוספקטים להמונים בזכות האלוהים שלהם - אז מה. גם ניסים האינסטלטור מחלק כאלה פתקים בתיבות דואר. ורק ראשי האבטיח המוסלמים - עדיין במילניום הזה - פועלים 24 שעות ביממה - ובגלוי - בכל דרך אפשרית ובכל כלי תקשורת אפשרי - כדי להבטיח לעולם שהוא עוד ילמד כמה אללה הוא צודק - ולא זו בלבד - אלא שהם ממשיכים להבטיח שהם גם ישחטו בנוצרים וביהודים וישלחו בואינגים לפוצץ את כל האחרים. 2. קצת מצחיק שציינת פה את החמאס ה"חברתי" (לא את הזרוע הצבאית שלהם) - כי אנשים אולי לא יודעים שהמטרה הראשונה של החמאס ה"חברתי" הזה - היא בדיוק מה שעזרא מסביר לך כאן: מטרת החמאס הראשונה היא להפוך את האיסלאם לדת המדינה! להפוך את הוראות הרצח והשחיטה של הלא-מוסלמים לחוק מדינה אזרחי של ממש! זו הסיבה היחידה להקמת החמאס, וזו הסיבה היחידה שהם פרשו מתוך פלג האחים המוסלמיים - שהם, כידוע, רוצחים ושוחטים נכבדים בזכות עצמם. (המטרה השנייה שלהם היא מדינה מהנהר עד הים. הם זקוקים לחוק המדינה כדי לכפות ולהשיג רוב של 100 אחוזים מאמינים. כרגע רק חצי אוכלוסייה תומכת בהם!) 3. המיבחן האמיתי של כל הסוגייה הזו מתבטא בגן ובכיתה א´: אם ראית פעם במקרה במו-עינייך איך מתנהל מעון של ש"ס, או מה באמת קורה בכיתה א´ של אגודת-ישראל - ואם ראית את הרצח בעיניים של המורים הפלסטינים המחדירים את הרצח הזה לזאטוטים שלהם - נו טוב, רק אחרי שתראי - תוכלי להבין את ההבדל בין התיאוריה החמודה - הצודקת כשלעצמה - שרשמת פה לעזרא - לבין המציאות העגומה והאכזרית בשטח עצמו. אין שום קשר בין המילים היפות והתיאורטיות שאת מבקשת להאמין בהן, ובצדק, לבין מה שקורה באמת. לא מדובר לא בנקמה ולא בגמלים. מדובר בעולם שמושגיו שונים משלך, אם כי לזכותו ייאמר, שהוא מצהיר על כוונותיו מראש. הגויים והאנטישמים והניאו-נאצים מההודעה של הלן הם ילדים קטנים על ידם. ועוד תראי שבמוקדם או במאוחר - ישלח עליהם העולם את האטום, ויפורר אותם לאטומים קטנים. ובצדק.

benni (mac)

New member
מילא רק את זה לא היו מלמדים בביה"ס

ומילא רק את זה לא למדתי...ניחא.לענין: יש לי מקום די קבוע בסיני,ביר סוור,פעם באחד מהביקורים שלי שם,מנהל אזור חושות אחד,סודני חביב עד מאוד ,מצא אצלי אוזן. עד כמה שאני זוכר ,סודן היתה אז בעיצומה של מלחמת אזרחים. הסודני החביב היה אפריקאי.באחת השעות הקסומות ביותר שם,אלו שבגללן אני נוסע לשם,שעות הדמדומים ,הוא קרא לי,וככה סתם שאל אותי :"אתם שם בת"א טיפשים? לא היתה לי בעייה להודות בזה...אבל משום מה שאלתי :"למה?" אתם לא מבינים,שהמוסלמים ,בכל מקום שהם נמצאים , ישנה אלימות? לאורך כל ההיסטוריה האנושית זה כך-הוסיף הסודני החביב. טוב,גם היסטוריה לא למדתי בביה"ס... ונניח שזה נכון (וזה נכון) , אז מה? אטום עזרא?! אותה מדינה שתחת האיצטלה של -"לוחמת חירות",הרי אחראית ללא מעט פשעים , שבהגדרה המודרנית =פשעים נגד האנושות,השתמשה באטום , ולא נגד מוסלמים.אין לי ספק הקל שבקלים, שאותה מדינה אחראית לעוד פשעים , ואין לי גם את אותו ספק שלא רק מדינה זו, אלא רבות מהמדינות שקיימות בדבר הזה שנקרא-עולם, ואני כבר לעצמי הגדרתי זאת -"אסונות הטבע האנושי". המדינות מורכבות מאיתנו בני האנוש ,וללא שום רצון להכנס לזה - בני האנוש קרובים הרבה יותר לחיות ולבהמות מאשר אנו מודים. אני בסך הכל רוצה "לתקן עצמי" , העולם ומה שקורה בו -"גדול עליי". אתה צודק בהרבה עזרא,ואכן צדקת שאין זה הזמן והמקום... כתבת שבעקבות שאלתי זה נפתח, אז איני מוסיף לשאול... אגב , אחד כזה , שהיד-ערבי-מוסלמי-או איך שאתה קורה לו , הרג את אבא שלי(ואת זה עזרא יודע מזמן)ואיני יכול לומר על עצמי שאני שונא ערבים. בכל מקרה ,שבוע נעים לך עזרא יקר , לכולן ולכולם. (במידה ונפלו טעויות ,סליחה, מק קצת קשה לו פה...)

בנימין, זה בסדר גמור

שאין לך שינאה, אפילו לא לזיפת הזה שפגע באביך. שינאה זו תכונה מיותרת, הגוזלת אנרגיות מיותרות על מושאים שלא שווים התייחסות. החוכמה היא להביט על תופעות בקור רוח ולשפוט אותן באופן שכלתני. כך מובטח לך, שתצליח להגיע הכי-קרוב שאפשר אל הפתרונות הראויים. אגב, גם השינאה שאתה רואה לשאהידים האלה בעיניים ולכל האספסוף המוסלמי המתלהם - גם היא אינה בדיוק שינאה במובן המקובל של המילה. יהיה יותר נכון לומר, שמדובר בהפרשת סוג של אנרגיה אימבצילית-פסיכוטית מסויימת מהמוח הדפוק שלהם. משהו כמו קצף שיוצא מהפה לפרה משוגעת בשיא מחלתה. עד כאן - ושבוע טוב!

למעלה