בנימין נתניהו ב-
אנשים

בנועם

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif הודעה חשובה- נפתחה קבוצה חדשה

נפתחה קבוצת אנאיי חדשה ברוטשילד 2 (ת"א) יום שישי בשעה 22:30 (הקבוצה מתקיימת היום) אוהבים אתכם

danielap1

New member
עזרה למכור

שלום... אני לא יודעת אם אתם יכולים לעזור לי אבל בכל זא אנסה. לאחרונה אני ובן זוגי מזה כמעט ארבע שנים נפרדנו, הסיבה העיקרית לפרידה היא הרגלי העישון שלו.מאז ומתמיד הוא עישן חשיש אבל הדבר נעשה רק לעיתים רחוקות מאוד ולא הפריע למהלך חיו או לזוגיות שלנו.לפני כשנה המצב השתנה והוא התחיל לעשן כמויתו גדולות של חשיש ועל בסיס יומיומי.השינוי אירע כתוצאה מזה שהכיר כמה חברים חדשים שכל עולמם הוא הסמים.אני התחלתי ללמוד שנה שעברה ואיני יכולה לבלות את רוב זמני איתו וככה יוצא שהוא מבלה כמעט את כל הימים שלו עם החברים החדשים שלו.הוא לא לומד ובקושי עובד, ואף בשנה האחרונה החליף מספר רב של פעמים מקום עבודה.לפני כמה חודשים הוא נרשם ללימודים והתקבל, הוא היה מאוד להוט להתחיל ללמוד והתרגש מהדבר אך לפני כשבוע הודיע לי שהוא אינו מתכוון ללכת ללמוד ושהוא רוצה לעבור לגור עם החברים האלה.לפני שהוא הכיר אותם הוא היה בעל שמחת חיים ,בעל שאיפות להתקדם ולהצליח, חרוץ והזוגיות שלנו הייתה טובה.עכשיו בימים שבהם הוא לא מעשן המצב רוח שלו ירוד ולאחרונה גם החל להיות תוקפני כלפי כל מי שזה לא החברים האלה.במהלך השנה האחרונה ניסיתי לעזור לו בכל דרך שרק יכולתי אבל הוא אינו מעוניין בעזרה.הסיבה העיקרית לכך שאינו הולך ללמוד היא כי אינו רוצה לוותר על אורח החיים הזה של לבלות כל היום עם חברים ולעשן.עכשיו כשאנחנו פרודים אני יודעת שמצבו רק יילך ויחמיר והמרחק לסמים קשים יותר קצר אך איני יודעת כיצד עוד אני יכולה לעזור לו. תודה

ריס26

New member
מי מכיר את התרופות הללו?

(מקוה שזה המקום לשאלות) תרופה בשם רימונובנס/קומפליה. סובטקס, האם יש למישהו מידע? לאדם אשר מנסה להיגמל ברצון אך בקושי פיזי ונפשי רב.

danielap1

New member
עזרה למכור

הי... רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור למישהו שלא רוצה לקבל עזרה (התמכרות לחשיש)? אם יש משהו שאפשר להגיד שיבין שיש לו בעיה ושצריך לטפל בזה? אני ממש אובדת עצות

היי דניאלה../images/Emo140.gifאוהבים../images/Emo24.gif

אני לא ממש מתיימרת ביכולת שלי לסייע לך, אלא שמהנסיון הקצר שלי בדרך ההחלמה שלנו למדתי שאין מצב לעזור למישהו שלא מבקש בפירוש עזרה, וגם אז, כשהוא כבר מבקש, את יכולה להראות לו דרך לא ללכת בה במקומו. כן, זה כואב ומתסכל, אבל זה שלו, ואת יקירתי, אמורה להתעסק בשלך. אומרים "אצלנו" ב - NA שאנו לא יכולים לשאת את המכור, אלא לשאת את בשורת ההחלמה. בכל מקרה, אני מצרפת לך קישור לארגונים שבהם תוכלי להיעזר, אם וכאשר תבחרי בכך. http://www.macom.org.il/addiction.asp
אוהבים

שלום ריס

אני יודע דבר אחד החלמה מהתמכרות היא מקצוע ומי שרוצה ללמוד את המקצוע הזה שילך לבעלי מקצוע טובים... התרופות ששאלת עליהן ודומיהן, הן רעל שגורם למוות, אם הם בידי אנשים לא מוסמכים. אם אתה מעוניין להיגמל, אתה לא צריך ויכול לעשות את זה לבד,מניסיון. אתה מוזמן לפנות לעזרה במקומות הבאים: מרכזי גמילה מאושרים ותחת פיקוח של משרדי הרווחה והבריאות יחידות עירוניות לטיפול בהתמכרויות מרכזי יום באיזורך קבוצת תמיכה בהצלחה ותמשיך לבוא הנה אוהבים אותך

בנימין נתניהו ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב בשעה 17:00, יתארח בנימין נתניהו בפורום בורסה ושוק ההון וישיב לשאלות הגולשים, בנושאי הכלכלה השונים, שלום כלכלי, וחידוש תקופת הצמיחה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לבנימין נתניהו כאן בשרשור ולצפות בראיון המצולם שיעלה בהמשך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=29&MessageId=119252793
רוצים כרטיס זוגי לסרט תיקים באפלה? פורום תיקים באפלה בשיתוף עם FLIX מזמינים אתכם לענות על שלוש שאלות בנושא "תיקים באפלה" ואולי לזכות בכרטיס זוגי לסרט החדש - "תיקים באפלה - רוצים להאמין": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=742&MessageId=119282911
דובלה גליקמן מאחוריכם פורום נשואים טריים מחלק לכם כרטיסים זוגיים להצגת היחיד החדשה של דובלה גליקמן - "מישהו מאחוריי". ענו על שלוש שאלות קלילות ואולי תזכו. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=119258688

rinatmr

New member
פגישה פתוחה בנראנון

נראנון- קבוצת תמיכה המיועדת לכל אדם שמכיר את תחושת הייאוש הקשורה בבעיית המתכרות של מישהו קרוב וזקוק להזדהות,תמיכה וידע. אנו מקיימים בבת-ים פגישה פתוחה, בתאריך 27/7/08,יום ראשון בשעה 20.30 ברח' שלמה בן יוסף 6 (במועדון אקי"ים בחצר). נשמח לראותכם. אוהבים אתכם !!! לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטל' 050-5845884

rinatmr

New member
תיקון מס' טלפון של נראנון

הקו החם של נראנון 050-5845886 לשרותכם תמיד אוהבים אתכם

למעלה