עזרה למכור
שלום... אני לא יודעת אם אתם יכולים לעזור לי אבל בכל זא אנסה. לאחרונה אני ובן זוגי מזה כמעט ארבע שנים נפרדנו, הסיבה העיקרית לפרידה היא הרגלי העישון שלו.מאז ומתמיד הוא עישן חשיש אבל הדבר נעשה רק לעיתים רחוקות מאוד ולא הפריע למהלך חיו או לזוגיות שלנו.לפני כשנה המצב השתנה והוא התחיל לעשן כמויתו גדולות של חשיש ועל בסיס יומיומי.השינוי אירע כתוצאה מזה שהכיר כמה חברים חדשים שכל עולמם הוא הסמים.אני התחלתי ללמוד שנה שעברה ואיני יכולה לבלות את רוב זמני איתו וככה יוצא שהוא מבלה כמעט את כל הימים שלו עם החברים החדשים שלו.הוא לא לומד ובקושי עובד, ואף בשנה האחרונה החליף מספר רב של פעמים מקום עבודה.לפני כמה חודשים הוא נרשם ללימודים והתקבל, הוא היה מאוד להוט להתחיל ללמוד והתרגש מהדבר אך לפני כשבוע הודיע לי שהוא אינו מתכוון ללכת ללמוד ושהוא רוצה לעבור לגור עם החברים האלה.לפני שהוא הכיר אותם הוא היה בעל שמחת חיים ,בעל שאיפות להתקדם ולהצליח, חרוץ והזוגיות שלנו הייתה טובה.עכשיו בימים שבהם הוא לא מעשן המצב רוח שלו ירוד ולאחרונה גם החל להיות תוקפני כלפי כל מי שזה לא החברים האלה.במהלך השנה האחרונה ניסיתי לעזור לו בכל דרך שרק יכולתי אבל הוא אינו מעוניין בעזרה.הסיבה העיקרית לכך שאינו הולך ללמוד היא כי אינו רוצה לוותר על אורח החיים הזה של לבלות כל היום עם חברים ולעשן.עכשיו כשאנחנו פרודים אני יודעת שמצבו רק יילך ויחמיר והמרחק לסמים קשים יותר קצר אך איני יודעת כיצד עוד אני יכולה לעזור לו. תודה