בנינו חדר עבודה ללא חלונות -אילוצים

sharons1

New member
בנינו חדר עבודה ללא חלונות -אילוצים

החדר נמצא במרכז הבית אני מחפש עיצוב שלא ירגישו בחדר כמו במחסן או מקלט אולי תמונה מיוחדת....

hunny1

New member
חדר עבודה

קודם כל לחדר עבודה זה ממש לא יעיל בלי חלון אבל אם אין ברירה -- צבע על הקירות עושה את העבודה, צבעים רכים לא חזקים פסטלים משהו אפשר אפילו לא כל הקירות באותו הצבע כך פחות מעייף ומשעמם אבל שוב פעם - צבעים רכים, מידוף צבוע בהתאם, תמונה של נוף, מים, משהו פסטוראלי. נסה למקם את הכסא כך שפנייך יפנו לכיוון הדלת ולא לקיר. בהצלחה

uvls

New member
אולי ניתן

לפתוח חלונות אל תוך חלל הבית? זה עוזר. אם עוד לא מאוחר, כדאי לשלב דלת גדולה יחסית, אולי אפילו דלת הזזה רחבה, שתוכל להישאר פתוחה תמיד. חשוב לדאוג לאוורור טוב, אולי וונטה או מאוורר תקרה, שיזיזו עניינים. תאורה נכונה היא קריטית, בדגש על נורות הלוגן או ליבון, המפיקות את האור ה"טבעי" ביותר. לטעמי, כדאי לשלב בין אור חמים לאור לבן בהיר, דוגמת אור פלואוריני, על מנת לקבל אור עשיר יותר. מתבקש לשלב בחדר עציצים, כנ"ל צבעים רכים יחסית (פסטליים) וקווים רגועים, שלא תחטוף התקף קלסטרופוביה. אגב, מה גודל החדר? תמונות נוף יכולות לעבוד, אבל לתחושתי זה יכול להפוך בקלות ללעג לרש. תלוי בתמונה. חבל שהגעתם לחדר בלי חלונות...לא נעים בכלל ובלתי חוקי בעליל. יובל

sharons1

New member
גודל החדר 2 * 3 , ויש לו חלון

עילי לסלון , כך שחודר אור. תמונה של נוף - ים .. נשמע נחמד אם אפשרות מהירה להחלפה כשמתעייפים מזה. ישנה דלת גדולה והיא כל הזמן פתוחה . הדירה , ישנה (25 שנה) , עברה שיפוץ כללי ובאופן יסודי , החדר נבנה כך כדי לא לפגוע בשאר החדרים , שישארו גדולים. תודה על הרעיונות , אשמח לתמונות של חדרי עבודה עם תמנות נוף.

hunny1

New member
חדר עבודה

שים לך כל מיני דברים כמו פיסלונים קטנים צבעוניים או שעונים מיוחדים מעוצבים, עפרונות שאפילולא משתמשים בהם במתקן זכוכית מיוחד דברים שיהיו צבעוניים ומסקרנים על השולחן ועל המדפים כך שלא יהיה משעמם לעיניים ויהיה נחמד להיכנס לעבוד בכל זאת יש ימים שהכי לא בא לנו לעבוד במיוחד אם זה קורה בבית תמיד יש גירויים אחרים. הכוונה היא ליצור אווירה נעימה אפילו קצת ילדותית, ילדות זו אנרגיה חיובית.

יעל11כהן

New member
עוד רעיון

שראיתי בחנות כלשהי. הם לקחו מראה גדולה. לאורך ולרוחב הדביקו פס לבן, שמו וילון - וזה נראה ממש חלון אמיתי (והמראה גם קולטת ומחזירה את האור שבחדר - ככה שזה מואר ונראה כמו חלון אמיתי). אני מצרפת איור ל

רינתפ

New member
מראה גדולה עם מסגרת שאותה מחלקים

כאילו היא חלון. אפשר לקנות ואפשר לעשות לבד. נראה כמו חלון והמראה נותנת אשלייה שהחדר גדול יותר.

hunny1

New member
אל תשכחו

שזהו חדר עבודה ולא כל כך גדול ונכון שמראה מגדילה אבל נסו אתם לשבת במשרד שלכם מול מראה גדולה על הקיר ולראות את עצמכם כל היום --- מראה גדולה על הקיר לא בא בחשבון בחדר עבודה, אפשר לצייר על הקיר או שבלונות שהיום מאוד באופנה ואז אפשר גם כל פעם לשנות שלא יהיה משעמם .

רינתפ

New member
מי אמר שהמראה צריכה להיות מול היושב

היא יכולה להיות בקיר עליו פונה הגב. והגודל נקבע יחסית לחדר זו לא צריכה להיות מראה ענקית בחדר קטנטן, אלה מראה בגול של תמונה שתתאים לממדי החדר לא גדולה מידי ולא קטנה.

יעל11כהן

New member
ועם עיצוב סביבתי נכון

למשל : וילונות, זה ממש נותן תחושה של חלון קיים, ומונע את התחושה המעיקה של ישיבה בחדר ללא חלונות.

hunny1

New member
בכל אופן

החדר לא כל כך גדול, אבל אם זו מראה קטנה בהתאם לגודלו של החדר אז בסדר פשוט דיברתם פה על מראה מחולקת ובגודל של חלון זה לא בא בחשבון זה גדול מדי, יש להשאר בפרופרציות הנכונות, אבל שוב אני אומרת בתור מעצבת אף פעם לא הייתי שמה מראה בקיר אליו פונה הגב בחדר עבודה זו תחושה מלחיצה לאורך זמן ממושך.

mokile

New member
ציורי אווירה

אני חושבת שציורים יכולים לתת הרגשה של מרחב וחלל גדולים יותר אני מזמינה אותך ליהות איתי בקשר ואני אשלח לך דוגמאות נוספות יום טוב מוניקה [email protected] 052-8354009

hunny1

New member
מוניקה -- כל הכבוד, מהמם

יש לך אולי מקום שאפשר לראות דוגמאות ?

למעלה