בניסיון להעיר את הפורום

Aeroguns

New member
בניסיון להעיר את הפורום

מהם 6 השירים היפים ביותר של זפלין לדעתכם?

Aeroguns

New member
לדעתי..

1. All of my love 2.Black dog 2. Kashmir 3. stairway.. 4. immigrant song 5. since ive been loving u 6. Battle of evermore אני לא מכיר כל כך הרבה שירים שלהם..אם אכפת לכם תכתבו בצד השירים איזה ממש אתם ממליצים..תודה

weird dust

New member
לדעתי

1.stairway 2.immigrant song 3.Black dog 4.Whole Lotta Love 5.since ive been loving u 6.Babe I'm Gonna Leave You זה השירים היותר טובים לדעתי של הלהקה

JIMMYPAGE

New member
דעתי..

בתור מעריך מס 1 של האנשים האלו... אני אומר... אני לא אתייחס לשיר סטיירוואי כי הוא יצירת מופת.. לא אפשרי לדרג אותו.. 1. since ive been loving you ללא ספק 2 i cant quit you baby 3. tangerine 4. baba iam gonna leave you 5. traveling riverside blues 6. tea & coffe

JIMMYPAGE

New member
TEA FOR ONE משוגע שכמותי....

תיקון!! TEA FOR ONE משוגע שכמותי....

flying eagle

New member
לדעתי:

לזפלין יש מלאאאא שירים שכל אחד מהם מדהים בפני עצמו, אבל אני (למרות שאני לא מכירה הרבה שירים) הכי אוהבת את השירים האלה: 1. Stairway (נו ברור...) 2. Baby, I'm Gonna Leave You מדהים אותי כל פעם מחדש 3. Kashmir נו השם שלי אומר הכל... 4. Ten Years Gone אני מתה על הקטעי גיטרה פה 5. Ramble On שיר שממש כיף להשתגע איתו 6. Gallows Pole אני אוהבת את הסגנון הכפרי משהו של השיר הזה, כפרי-אמריקאי... כמו שאמרתי יש לי עוד הרבה אבל אלה אני הכי אוהבת וגם העדפתי לכתוב חלק שירים שלא ראיתי שאחרים כתבו be good, K a s h m i r

K a s h m i r

New member
זאת אני מההודעה הקודמת...

אופס בטעות הייתי מחוברת בשם של אחותי, ולא שמתי לב.... בקיצור אני K a s h m i r ו.... זהו כל מה שכתבתי קודם...... be good, K a s h m i r

jammit

New member
אז..

כמו מישהו מקודמיי, אני אפילו לא אטרח להתייחס לסטיירווי {תתגאו בי, אני יודעת לנגן חלק גדול ממנו!} 1.black dog 2.rock n roll 3.battle of evermore 4.the ocean 5.since I've been loving you 6.whole lotta love *לא דירגתי את השירים - זוהי פשוט רשימה. *אני לא כתבתי את השירים הכי טובים, אלא את אלה שאני הכי אוהבת, שמבחינתי, כמובן, זה אותו דבר.

ofir50

New member
יש כמה מיוחדים

מקום ראשון זה בלי ספר since i've been loving you 2 the lemon song 3 what is and should never be 4 kashmir

A L1

New member
לדעתי...

WE'REGONNA GROOVE DAZED AND CONFUSED HEARTBREAKER MOBY DICK IMMIGRANT SONG Achiles Last Stand

AeroTom

New member
קצת קשה,אבל כרגע זה-

Black Dog Rock N Roll Stairway Whole lotta love Heartbreaker Over the hills and far away אבל זה משתנה הרבה...

weird dust

New member
באמת שכחתי את בלאק דוג

יש להם כל כך הרבה שירים טובים שקשה לחשוב על שישה.

the papercut

New member
נדוש...

Stairway to heaven Rock and roll Blak dog Whole lotta love Dazed And confused Heartbreaker Immigrant song.....

Speed King

New member
השירים האהובים עליי

1.Dazed and Confused(איך אף אחד כמעט לא הזכיר אותו?!??!?!) 2.When the levee 3.Rock 'N' Roll 4.Achiles last Stand 5.Kashmir יש עוד הרבה שירים שאני אוהב בדיוק כמו האלה ברשימה אבל זה משעולה לי כרגע בראש... לא שחכתי את סטירווי פשוט הוא הפך לפחות האהוב כי כבר חרשתי עליו הרבה...

למעלה