בניתי אתר חדש מה אתם אומרים www.amiralk.tipo.co.il
L ll191 New member 10/4/07 #2 אם אתה טוען שלוסטיג הוא המדריך שלך אז לפחות תרשום את שם המשפחה שלו נכון (לוסטיג ולא לוסטינג כמו שרשום באתר).
אם אתה טוען שלוסטיג הוא המדריך שלך אז לפחות תרשום את שם המשפחה שלו נכון (לוסטיג ולא לוסטינג כמו שרשום באתר).
A amiralk New member 10/4/07 #3 תאמין לי זה מבלבל אותי תמיד גם אתה יכול להיות באגודה אמיר הוא המדריך של החטיבה הצעירה אני לא יודע בן כמה אתה ומחר האגודה חוגגת 25 שנים לפרטים כנסו לאופיר לב יהיה פיצוץ מופעים וכו
תאמין לי זה מבלבל אותי תמיד גם אתה יכול להיות באגודה אמיר הוא המדריך של החטיבה הצעירה אני לא יודע בן כמה אתה ומחר האגודה חוגגת 25 שנים לפרטים כנסו לאופיר לב יהיה פיצוץ מופעים וכו
S smile2life New member 12/4/07 #4 הנוער של היום בעברית לא מציבים את האות י' בהטיית פועל בגוף ראשון. שים לב בעמוד "צור קשר": אני יגיב" יש לכתוב "אני אגיב" אבל אין דבר הרבה ישראלים טועים....
הנוער של היום בעברית לא מציבים את האות י' בהטיית פועל בגוף ראשון. שים לב בעמוד "צור קשר": אני יגיב" יש לכתוב "אני אגיב" אבל אין דבר הרבה ישראלים טועים....
P Plax New member 12/4/07 #5 גוף ראשון לא מקבל י'. אני אכתוב הוא יכתוב. אני אלמד הוא ילמד. בהצלחה למי שיש השנה בגרות בלשון :|
A amiralk New member 19/4/07 #6 ואייי יותר מידי בכי לא נורא בבגרות אני לא יכתוב ככה תאמין לי אני מוכן לזה שנה הבאה