בנית בית עץ לילדה

י א צ ק ס

New member
בנית בית עץ לילדה

היי איזה כייף שיש כזה פורום מקסים אני מתחיל בתחום הנגרות ויש כל כך הרבה פרויקטים שאני רוצה לעשות ( נדנדה, ארון , בוצ'ר למטבח וכו' וכו' ). לבסוף החלטתי לבנות בית מעץ לילדה, מכיוון שבבית כבר צפוף מדי בישבילה. כבר ראיתי בפורום שהמלצתם לא לבנות בית עץ מפלטות אלא מלוחות אך ממגבלות תקציב, אני אאלץ לעשות כן ובהמשך לצפות את הקירות בפרופילים מעץ אם תוכלו לייעץ לי לגבי החומרים אשמח התכנון הוא ליצור מסגרת מקרשי 5\10ס"מ ועליו לחבר את המשטחים לביד 17מ"מ ההתלבטיות הן: א.האם לדעתכם קרש 5\5 ס"מ יספיק לשלד ב. האם אפשרי להשתמש במשטחי O.S.B במקום לביד תודה רבה על הפורום איציק

milch

New member
בית עץ

בניתי בית במימדים דומים ומכאן ההסבר: עבור השלד מספיק להשתמש בקורות אורן במידה "2*"6 ולחצות את ה-6 לשתיםת כך תקבל קורות בחתך של בערך 4.5*6.5 ס"מ. ציפוי חיצוני, לוחות ציפוי קיר אלה בעלי הרוחב הגדול יותר (לא זוכר את המידה). מפאת בעיות תקציב, אינך חייב ציפוי פנימי, לכן תוכל לדחות את זה ולבחור ב-OSB או סנדביץ' 12 מ"מ. את הגג עשיתי מ-OSB 11-12 מ"מ (ממש לא יקר) + הנחת SHINGLES, שהם רעפי זפת, קל מאד להתקנה, קצת מעצבן לחתוך היכן שיש צורך. זהו חומר שבארה"ב מצפים בתים אמיתיים. כל החומרים ניתנים לקניה באספקה לפרגוליסטים. בהצלחה!!! נ.ב.-אם זה הפרוייקט הראשון שלך, לא ממליץ עליו להתלמדות.

י א צ ק ס

New member
תודה על התשובה המהירה ושאלה

תודה על התשובה המפורטת עם איזה גימור השתמשת לצד החיצוני של הקירות? מה העלות של הSHINGLES (לא מצאו שם של וירוס יותר סימפטי
) ? תודה איציק

milch

New member
גימור

ורניט של טמבור - 3 שכבות. חי לו מקיץ 2008 בכרמיאל, עבר את החורף שעבר, הבעלים החליטו שעדיין אין צורך לחדש. שינגלס - אינני יודע את המחיר. כל ספק של חומרים לפרגולות יגלה לך. אגב יש 3 גוונים: אדום, ירוק ושחור/אפור כהה.

artagel

New member
הSHINGLES

הוירוס הזה לא משהו יקר האמת לא זוכר עלות רכשתי אותו בשתי פעמים במחסן עצים בהרצליה או גם בהוד השרון עץ ועצה.אני ציפיתי בו את כל הגג .יש סיכוי שאצטרך לפרק כמה מטרים אך לא בזמן הקרוב.

למעלה