בנית קיר הפרדה ועיצובו הנמחת תקרה ,

zoarosi

New member
בנית קיר הפרדה ועיצובו הנמחת תקרה ,

דלת הכניסה במבט אל הסלון ,אני מעונינת שתהייה הפרדה בין הסלון לכניסה במקביל לדלת, ובנושא עיצוב התקרה בגבס עם ספוטים או ספוטים שקועים בתקרה, מה יותר מודרני? ראוי לציין שזו דירה חדשה וזה השלב הראשון שאני מעונינת לעשות ,עיצוב הסלון והכניסה,בשמחה יתקבלו רעיונות

lank

New member
../images/Emo68.gifעיצוב כניסה

הכניסה לבית היא ה"ראי" שלנו לעומדים בפתח הדלת ולכן קיימת חשיבות רבה לתכנון החלל. כדאי להעזר באיש מקצוע - מעצב או אדריכל לתכנון נכון ובמיוחד אם הדירה חדשה . אם הדירה עדיין בשלבי בנייה זה הזמן המתאים לעשות את השינויים עוד לפני הקמת הקירות הפנימיים. תגלו כי מעצב יכול לנצל כל חלל וכל נישה בצורה מדהימה. בכל אופן , אפשר ליצור הפרדה בעזרת חומרים שונים : קיר גבס עם נישות מוארות, קיר עם חלונות צריח ארוכים ותאורה משתלשלת מהם , אלמנט עיצובי מזכוכיות ועוד. גם שידה יפה יכולה לבצע את ההפרדה הנדרשת. לגבי תאורה בתוך תקרת גבס, לא ציינת היכן התקרה. אם מדובר על קרניזים הייתי ממליצה תאורה שקועה , אבל אפשר גם לפזר תאורה צמודת קיר ולאו דווקא תאורת ספוטים , הכל תלוי באווירה שאתם מעוניינים להשיג.

zoarosi

New member
רעיונות נפלאים תודה

אם אכן הנך בעלת מקצוע בתחום אשמח להעזר בך, תודה.

zoarosi

New member
מחפשת מעצבת פנים

מעונינת בעיצוב הכניסה לבית ,והסלון. בקיר הפרדה מעוצב, תקרה מעוצבת תאורה משלימה ועוד רעיונות לעיצוב מושלם.

Alonchuck

New member
מעצב פנים

שלום לך, זה נראה לי בדיוק ההתמחויות שלי . תוכלי לעיין בגלריה שלי www.livecity.co.il/go/317 אלון אבא של יפתח.

lank

New member
../images/Emo68.gifבהמשך ל...

שלחתי לך מסר . מקווה שאכן הגיע. בהצלחה!!!

mokile

New member
ציורי אווירה לבתים פרטיים ומשרדים

אני ממליצה על ציורים מקוריים על בד קנווס בצבעי אקרילק בהתאמה אישית בהתאם לסגנון שלך אשמח לשלוח לך דוגמאות לציורים את מוזמנת ליצור איתי קשר מוניקה 052-8354009 [email protected]

uvls

New member
mokile, תודה

על תרומתך העשירה והעניינית לפורום

למעלה