בני אדם יקרים שלי , בעייה יש לי !!!

Ass Man

New member
בני אדם יקרים שלי , בעייה יש לי !!!

אז ככה ... התחלתי לפני הרבה זמן לדבר עם אחת באיציק (איי סי קיו למי ששכח/ה) , והפכנו להיות ידידים וירטואליים ממש ממש ממש ממש , אבל ממש קרובים !!!!!!!!! היינו מספרים אחד לשנייה הכל !!!!!! אבל ממש ממש הכל !!!!!!! והיינו מדברים כל יום , כל היום !!!!!!!! מהבוקר עד הערב !!!!!!!! עכשיו הבעיה : לפני כמה ימים (שבוע בערך) אמרתי לה את מה שאני מרגיש כלפיה (לא לא , לא נראה לי שזו אהבה , אבל זו חיבה חזקה מאוד) , ומאז שאמרתי לה מה אני מרגיש כלפיה , אני מרגיש שהתרחקנו אחד מהשנייה ... שאנחנו כבר לא כמו פעם !!! אני מרגיש שהיא לא גלויה איתי לחלוטין , ושהיא מסתירה דברים , ובמילה אחת : התרחקנו התרחקנו מאוד מאז המכתב שלי אליה (באימייל) שבו הבעתי את רגשותיי כלפיה ... מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב שהיה לפני כן ???????????? אני יודע שגם היא חושבת שהתרחקנו , והיא רוצה לחזור להיות קרובים , אבל לשנינו אין מושג מה לעשות כדי להחזיר את הגלגל אחורה !!!! ועוד פרט חשוב שאני לא זוכר עם ציינתי : היא גרה שנות אור ממני ... היא גרה ממש ממש רחוק ממני !!!!!!!!!! סוף העולם ימינה !!!!!! מקווה שתעזרו בתודה קוזמו קריימר - איש התחת !!! (תרגום מגעיל !! בעעעע)

אוי.....

הייתי רוצה לעזור לך, וזה באמת קשה. אני חושבת שעליך להמשיך להיות פתוח, ואז גם היא תמשיך, ותפסיק להסתיר דברים. טוב, זו העצה שלי :) דינוש

**tamar**

New member
לדעתי

אם שניכם מודעים לעובדה שהתרחקתם ושניכם רוצים להתקרב לא אמורה להיות בעיה. אתם צריכים לבלות יותר זמן ביחד, זה אמור מאוד לעזור. בקשר לבעיה במרחקים ניתן להתגבר עליה אם ממש רוצים, במיוחד עכשיו בחופש (או ליתר דיוק סוף החופש) לוקחים אוטובוס או רכבת ומגיעים, אני מכירה קשרים מסוימיים שרק באמצעות רכבת יכולים להיפגש ועובדה שהם חברים אם יש אהבה אפשר להתגבר על המכשולים בהצלחה בכל מקרה תמר

אני חושב..

שעשית דבר נכון כשאמרת לה מה אתה באמת מרגיש, גם אם לדעתך היא התרחקה ממך קצת. מה שאתה צריך לעשות עכשיו הוא לנסות ולדבר עימה ולהבהיר לה שאתה מכבד אותה ואת הרגשות שלה ושחשוב לך הקשר בניכם. ותראה איך השיחה תצמח משם
שלומי

עוגייה

New member
קודם כל

תברר איך היא מרגישה!! זה הכי חשוב שיש. אחרי שביררת אתה כבר תהיה "חכם יותר" ותוכל לדעת מה להמשיך. ובקשר למרחק.... זה שטויות. אולי קשה להסתדר בהתחלה אבל מתגברים...כי לאהבה אין גבולות ואני מקווה שאתה יודע את זה.

Ass Man

New member
אז ככה :

היא אמרה לי שהיא גם די מחבבת אותי , היא מרגישה בערך כמוני , ואנחנו מדברים על זה , אבל למרות כל הדיבורים על זה , אנחנו לא מצליחים לחזור למה שהיה פעם ... לחזור לשיחות המעמיקות שלנו על כל הנושאים השונים ! לא יודע , אנחנו עדיין מדברים כל יום , וכל זה , אבל זה לא מה שהיה פעם ... אני יודע שאני מסבך אותכם , כי אתם בטח לא מבינים כלום , זה מקרה די מסובך , אבל חשבתי שתוכלו לעזור לי ... לא נורא , לפחות ניסיתם ... תודה בכל זאת

עוגייה

New member
קודם כל

תברר איך היא מרגישה!! זה הכי חשוב שיש. אחרי שביררת אתה כבר תהיה "חכם יותר" ותוכל לדעת מה להמשיך. ובקשר למרחק.... זה שטויות. אולי קשה להסתדר בהתחלה אבל מתגברים...כי לאהבה אין גבולות ואני מקווה שאתה יודע את זה.

נצחית

New member
תגובה

דבר ראשון זה דבר נפלא אמרת לה מה אתה באמת מרגישה ואיך שהבנתי גם היא מחזירה לך חיבה כך שזה לא חד צדדי וזה דבר טוב בשל עצמו. עכשיו לבעיה לעומת אחרים אני יגיד לך שמרחק זה משהו שמשפיע אבל אם אתם מדברים הרבה בנט זה לא צריך להטריד אותך (לפחות לא כרגע) כי יש לך איזשהוא קשר איתה. אני בטוחה שבעתיד אתם תפתחו את זה יותר ואז תיפגשו. (אבל זה תלוי רק בכם!) ובקשר להיתרחקות אם אתה אומר שזה קרה מאז שאמרת לה מה אתה מרגיש דבר ראשון זה יכול להיות ממבוכה רבה שנוצרה בין שניכם אז אתם פחות פתוחים אחד לשני בגלל שזה כבר לא אפלטוני (אם כותבים את זה ככה). וגם יכול להיות שפשוט דיברתם על זה יותר מידי מוקדם... חשבת על זה? אולי הייתם איפשהוא בקשר שלכם בתור ידידים בחלק שאחד ממכם לא ממש מוכן לקבל דברים כאלה. טוב אני כתבתי בערך מה שיש לי לכתוב אני יודעת שזה מסובך אם הבנת הבנת אם לא אז לא נורא תקרא שוב.. נצחית

Ass Man

New member
מה זאת אומרת יותר מדי מוקדם ?

את חושבת שאולי לא הייתי צריך להגיד לה את זה ?????? לפחות לא בתקופה הקרובה ????? לא בדיוק הבנתי ... אם תוכלי להסביר את עצמך קצת ... בקשר למבוכה , זה יכול להיות , אבל מבוכה זה דבר שעובר אחרי זמן קצר , ופה אני מרגיש שזה לא בדיוק עבר , ולכן אין לי מושג מה לעשות !!!!!

נצחית

New member
תגובה!

לא אמרתי שלא היית צריך להגיד לה את זה! אבל יכול להיות שאמרת זאת יותר מידי מוקדם! בהיתחשב איך שהיתפתח הקשר שלכם! ומבוכה זה לא דבר שעובר מהר אצל חלק מהאנשים

Ass Man

New member
אבל את לא מבינה משהו ...

היא זרקה לי רמזים כמו משוגעת !!!! כל מילה שנייה שלה זה היה רמז !!!!!!!! והיא אפילו אמרה שלקח לי הרבה הרבה זמן להבין את הרמזים !!!!!!

נצחית

New member
טוב

הקטע של האפשרות שזה היה מוקדם מידי זה היתה רק אפשרות. אתה מוזמן לפסול אותה.... כי איך שהבנתי זה לא זה . אבל יכול להיות שזה הדבר השני העניין של המבוכה!

Ass Man

New member
אבל ...

מבוכה בסדר , אבל מה הקטע ? כאילו , אם גם היא מרגישה חיבה כלפיי , אז למה להיות נבוכה ??? וזה היה כבר לפני שבוע כמעט המכתב הזה , והיא עדיין נבוכה לדעתך ???? לדעתי או שהיא לא רוצה שום קשר מהסוג הזה איתי !!! או שהיא לא באמת מחבבת אותי , ואמרה לי את זה רק כדי להיות נחמדה !!!

Ass Man

New member
למה לא ?????

אחרי הכל היא לא תרצה לפגוע בי !! כי אנחנו ידידים טובים מאוד !!!!!! לדעתי זה זה , או שזה האפשרות השנייה שאמרתי ... שהיא לא רוצה להיות איתי בקשר כזה !

נצחית

New member
תקשיב!

אם היא נתנה לך רמזים אז היא לא עשתה את זה סתם כי משעממם לה בחיים! ואמרת שאתה רחוקים נכון? חשבת על זה שהיא אולי לא רוצה לפגוע בשניכם כי היא יודעת שכמעט אין סיכוי שתיפגשו? שאולי היא לא רצתה לפתח תקוות שווא בשניכם? מבין ? לדעתי היא אמרה לך את מה שהיא מרגישה ואת האמת על מה שהיא מרגישה כי לא אומרים דברים כאלה סתם!

Ass Man

New member
אז ...

היא יכולה פשוט להגיד את זה !!!!!!!! וחוץ מזה , גם אני אמרתי לה שאני לא מאמין שיצמח מזה משהו ... וגם הסברתי לה שאמרתי לה את מה שאני מרגיש רק כי הרגשתי שאני חייב להוריד את זה מהלב שלי ... אני לא יכולתי יותר לשמור על זה בפנים ... והסברתי לה הכל ! אבל לא ציפיתי שהיא תתרחק ממני ככה !!!

911

New member
תגובה....

הסיפור שלך די דומה לשלי,גם אני הכרתי מישהו בנט ואחרי כמה זמן אמרנו אחד לשני מה אנחנו מרגישים. והאמת שכשאני מדברת איתו בטלפון אני מאוד נבוכה למרות שאני יודעת שהוא מרגיש אותו הדבר כלפי. עצם הבעת הרגשות גורמת מבוכה כולשהי. ואתה חייב להבין שכאשר מישהי אומרת לך כיצד היא חשה כלפיך,היא לא תתנהג כמו בעבר כי נוסף לשיחות שלכם אלמנט הרגש,והיא תחשוב פעמיים לפני שהיא תדבר איתה על נושאים מסויימים מחשש שתשנה את דעתך עליה או משהו כזה. אתה חייב לנסות להבין אותה ואני בטוחה שהיא לא אמרה את מה שהיא אמרה רק כדי להיות נחמדה,היא קצת במבוכה וזה יעבור עם הזמן.

lital love .E.

New member
זה ברור...........................

לפעמים כשמביעים רגשות זה מפחיד את הצד השני כי הוא חושב שאתה מחייב אותו לקשר אז תרשום לה מכתב שבו תסביר לה שלא התכוונת ללחוץ עליה ואתה מצטער אם לחצת ושתנסו שוב............ אני מקווה שזה יעזור..... אוהבת ליטל

למעלה